Visą dieną žavūs plaukai: 3 priemonės

Tobula šukuosena jau nebetobula vos po kelių valandų? Been there done that.  Ir ne tik lietuviškas oras nė kiek nepagerina situacijos. Drėgmė, vėjas arba tiesiog labai aktyvi darbotvarkė – viskas kėsinasi į mūsų tobulą šukuoseną suformuotą dar ryte. Tad kaip išlaikyti gražius ir sveikai atrodančius plaukus visą dieną? Mes išrinkome tris priemones, kurios gali patapti geriausiomis jūsų šukuosenos draugėmis:

1. Augalinis plaukų lakas
Plaukų lakas, kuris tik sulipina ir sudžiovina plaukus – nieko gero. Rinkitės ne tik natūralius šampūnus ir kondicionierius, bet ir augalinio pagrindo plaukų formavimo priemones. Jos ne tik palaikys šukuosenos formą, bet ir saugos plaukus nuo išsausėjimo.

Rene Furterer augalinis plaukų formavimo lakas STYLE yra augalinio pagrindo priemonė skirta šukuosenos užbaigimui, ji puikiai išlaiko formą, suteikia žvilgesio. Sudėtyje gausu Cakile ekstrakto (augalo iš pakrančių kopų) bei vitamino B5, kurie puikiai drėkina plaukus, saugo nuo išsausėjimo. Naudojimo patarimas: purkškite maždaug 20 cm atstumu ant suformuotų sausų plaukų.

ROUGE_0009_16_STYLE-FINISH-Laque-vegetale-300ml

2. Blizgesį suteikianti priemonė.
Jokia šukuosena neatrodys gerai, jeigu plaukai atrodys negyvi ir be blizgesio. Jeigu jūsų šampūnas, kondicionierius ar kitos priemonės nesirūpina jūsų plaukų blizgesiu – metas susiimti. Rene Furterer blizgesį suteikianti purškiama priemonė LUMICIA yra nuostabaus kvapo, išskirtinės formulės priemonė, suteikianti plaukams nepakartojamą blizgesį. Produkto sudėtis neutralizuoja vandens kietumą, dėl to plaukai tampa švelnūs ir lengvai iššukuojami. Naudojimas: po galvos plovimo išpurkšti plaukus nedideliu priemonės kiekiu ir greitai išskalauti šaltu vandeniu.

RENE_FURTERER_PACKS_ROUGE_0001_17-LUMICIA vinaigre flac 150ml-agence-text-vert

3. Aliejus plaukų galiukams

Kad plaukai primintų tą dieną, kai išėjote iš kirpyklos, nepamirškite pasirūpinti ir plaukų galiukais. Rinkitės kuo natūralesnę, daugiau vertingų aliejų turinčią priemonę. Rene Furterer 5 Sens sudaro penki aliejai: saldžiojo migdolo, avokadų, jojobos, ricinų ir dygminų aliejai. Jis unikalus tuo, jog jį galima purkšti ne tik ant plaukų, bet ir ant kūno bei naudoti kaip drėkiklį išsausėjusioms vietoms. Mūsų apžvalgininkės Eglės komentarus apie šį produktą rasite čia. 

3282770049275_5_sens_oil_3.3_fl._oz_-_new

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*