Kaip veiksmingai išvalyti makiažo šepetėlius: patikrinti būdai

IMG_0948

Būkite atvira, kada paskutinį kartą valėte savo makiažo šepetėlius? Juk mes juos naudojame kiekvieną kartą, kai dažomės. Dažniausiai makiažo šepetėliai nėra plaunami pakankamai dažnai, todėl nesuteikia norimo rezultato.

 

Norite sužinote, kaip kokybiškai namų sąlygomis išvalyti makiažo šepetėlius? Šiandien sužinosite, kaip paprasta išvalyti šepetėlius naudojant tik šampūną, šiltą vandenį ar indų ploviklį. Taip pat sužinosite, kaip dažnai reikia valyti šepetėlius ir kaip jais rūpintis, kad ilgiau tarnautų.

Kaip dažnai reikėtų valyti makiažo šepetėlius?

Šį klausimą tikrai yra uždavusi kiekviena iš mūsų. Atsakymas priklauso nuo to, kaip dažnai juos naudojate. Vidutiniškai tai turėtų būti daroma vieną kartą per mėnesį, bet makiažo pagrindo šepetėliai ar kempinės turėtų būti valomos dar dažniau. Aš naudoju MAKE UP FOR EVER šepetėlių valymo priemonę, kuri palengvina šį procesą, bet jeigu nenorite leisti pinigų ant brangių šepetėlių valiklių rinkitės priemones, kurias jau turite namie.

Kaip valyti šepetėlius?

Instant_Brush_Cleanser

Yra daugybė būdų, kaip išvalyti šepetėlius, bet man pats geriausias yra naudojant šiltą vandenį ir šampūną arba indų ploviklį. Renkantis šepetėlių valiklį labai svarbu atkreipti dėmesį į du aspektus:

  1. Ar jis gerai išvalo?

  2. Ar jis nekenkia jūsų odai?

Mano šepetėlių valymo rutina:

  1. Į indą su šiltu vandeniu įpilu šiek tiek šampūno, muilo ar indų plovimo skysčio.

  2. Įmerkiu šepetėlius į vandenį ir švelniais judesiais stengiuosi išvalyti.

  3. Tada šepetėlį pakišu po tekančia vandens srove. Išspaudžiu vandenį iš šepetėlių.

  4. Palieku šepetėlius (ant rankšluoščio)  per naktį išdžiūti.

Kempinių valymas

  1. Įsipilu šiek tiek šampūno į ranką.

  2. Savo rankos pagalba leisdama maža vandens srovę išvalau kempinę.

Cleaning-Your-Makeup-Brushes-Step-4

Svarbiausia yra išsirinkti kokybiškus šepetėlius, nes kitaip po kelių tokių plovimų iš jūsų šepetėlių nieko nebeliks. Aš renkuosi  , naujausias mano atradimas yra dviejų galų šepetėlis kontūravimui.

e74e74ba199f4dbd3cd1359f95ba5111

Tikiuosi šis straipsnis įkvėps jus dažniau plauti savo šepetėlius. Kuo dažniau juos plausite, tuo labiau jūsų veidas jums padėkos.

 brush_cleaner_5_grande_74d5bd77-5492-4d90-af41-c30872e12d68_800x


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*