Veido kontūravimas kitaip: švytintys Isadora lobiai II dalis

Grožio Naujienų naujausių kosmetikos priemonių apžvalgininkė blogerė Agnija jau rašė apie dekoratyvinės kosmetikos lentynas žaibiškai užkariavusią Isadora „Strobing“ skaistinančią veido kontūravimo liniją. Pirmojoje apžvalgoje blogerė aptarė kiekvienos keliautojos must – have priemonę – skaistinantį veido pieštuką „Strobing Highlighting Stick“, o šį kartą siūlome atrasti dar vieną Isadora „Strobing“ linijos perlą – odą skaistinančią skystą priemonę „Strobing Fluid Highlighter“!

Perlamutrinė gaiva kiekvienai dienai

Kitas Isadora „strobing“ kolekcijos produktas – skysta odą skaistinanti priemonė „Strobing Fluid Highlighter“. Ši priemonė, nors ir pakankamai kompaktiška, lyginant su pieštuku užims daugiau vietos kosmetikos krepšelyje, tačiau ja naudotis taip pat patogu kaip ir prieš tai aptartu produktu. Skystos skaistinančios priemonės tūtelė turi patogų smulkų dozatorių, kuriuo nesunku išspausti nedidelį priemonės kiekį (o saikas atliekant „strobingo“ techniką ypač svarbus). Priemonės konsistencija primena lengvo kremo, yra purpurinės žvilgančios spalvos ir skleidžia stiprų kvapą. Parduotuvėje galite rasti du jos atspalvius – šaltesnį 80 numerio „Cool Glow“ ir šiltesnį 81 numerio „Warm Glow“. Kadangi esu šviesiaplaukė, o mano veidas šiek tiek blyškus, pasirinkau šaltesnį atspalvį.

Isadora fluid highlighter

Labiausiai man patikusi šio produkto savybė – priemonės konsistencija. Skysto pavidalo kremukas šiek tiek drėkina odą, o šaltuoju metų laiku tai ypač svarbu. Be to, būtent šią „strobingo“ priemonę išsklaidyti ant veido man buvo lengviausia. Nors internete skaičiau keletą nusiskundimų, kad šviesinantis efektas ne toks intensyvus, kaip kitų šviesinančių produktų, man pasirodė, kad šiek tiek mažiau šalto atspalvio švitesio dienos metu suteikia veidui gaivumo ir skaistumo. Ypač gražiai ši priemonė paryškina T zoną, kuriai pernelyg intensyvus švytėjimas netinka.

Isadora4 Isadora5

Vienintelė man nepatikusi „Strobing Fluid Highlighter“ savybė – intensyvus kvapas. Nors nosies jis nelaužo, kvepia maloniai, tačiau pati esu linkusi rinktis bekvapes arba ypač švelnų kvapą turinčias dekoratyvinės kosmetikos priemones. Žinoma, šį trūkumą kompensuoja mano jau išvardytos dekoratyvinės priemonės savybės.

Tiesa, kalbant apie šį Isadora produktą, maloniai nuteikė jo pakuotė. Jau minėjau, kad priemonės tūtelė turi labai patogų dozatorių, tačiau taip pat ant pakuotės rasite ir nedidelę schemą, kurioje parodyta, kurias veido vietas reikėtų ryškinti. Nedidelė iliustracija ypač naudinga, jei tokio pobūdžio produktus naudojate pirmą kartą ir nelabai įsivaizduojate, kur derėtų juos tepti.

Isadora6

Taigi, skystą odą skaistinančią priemonę labiausiai rekomenduočiau įsigyti moterims, kurios dažniau darosi makiažą namuose. Tūtelę nuolat nešioti kosmetikos krepšelyje nėra taip patogu, kaip skaistinantį pieštuką, tačiau kasdieniam makiažui, jeigu jį darote ryte namuose, rinkčiausi būtent skystą priemonę, nes ji suteiks švelnesnį ir natūralesnį įvaizdį.

Jūsų,

blogerė Agnija


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*