Veido kontūravimas kitaip: švytintys Isadora lobiai. I dalis

Žiema. Magiškas žodis, keičiantis ne tik daugelio iš mūsų gyvenimo būdą, bet ir kasdienę grožio rutiną. Žiema reiškia ir tai, kad pamėgtos dekoratyvinės kosmetikos priemonės turės išeiti užtarnautų atostogų ir užleisti vietą kitoms. Lauke spaudžiantis minusas daugiausia žymių palieka ant mūsų veido. Nuolat prasimušantis raudonis ir sausėjantis odos paviršius reikalauja švelnesnių dekoratyvinės kosmetikos priemonių, be to, vasaros metu naudotos bronzantų ir skaistalų paletės sausiui įpusėjus ant blyškaus veido atrodo tiesiog juokingai.

Būtent dėl šios priežasties labai apsidžiaugiau gavusi išbandyti net tris Isadora „strobingo“ technikos produktus – skaistinamąjį veido pieštuką „Strobing Highlighting Stick“, odą skaistinančią skystą priemonę „Strobing Fluid Highlighter“ ir veido modeliavimo paletę „Face Sculptor Strobing“. Priemonių pavadinimai byloja, kad visos jos atlieka tą pačią funkciją, tačiau kiekviena jų tarpusavyje labai skiriasi. Bet apie viską pradėkime nuo pradžių.

Kas gi yra tas „strobingas“?

Jei akylai nesekate kosmetikos pasaulio naujienų, iš pirmo žvilgsnio žodis „strobing“ greičiausiai skamba nesuprantamai. Taigi, kas gi toji „strobing“ technika? O gi paprastas būdas išsigydyti nuo veido kontūravimo bronzantais manijos! „Strobing“ – dar viena veido modeliavimo technika, tik vietoje veido zonų, ant kurių natūraliai krinta šešėlis, tamsinimo, čia tam tikros veido zonos šviesinamos. Paprasčiau kalbant, veide išryškinamos tos vietos, ant kurių natūraliai krinta šviesa – T zona, virš skruostikaulių esantys ploteliai, žandikauliai, smakro sritis, taip pat virš ir po antakiais esančios vietos. Taigi, pabrėžiame visai kitas veido zonas nei tai darėme su įvairiais bronzantais.

Kodėl „strobingo“ arba veido šviesinimo technika taip žaibiškai išpopuliarėjo? Greičiausiai todėl, kad pagaliau merginos suprato, jog tai, kas tinka žurnalo viršeliui ir profesionaliai fotosesijai, anaiptol ne visada tiks jaukiam pasivaikščiojimui parke dienos šviesoje. Tiesa ta, kad ryškus veido kontūravimas kasdieniame gyvenime begėdiškai rėžia akį ir akimirksniu išduoda, kad ant jūsų veido „kažkas yra“. Tuo tarpu „strobingo“ technika atrodo subtilesnė, mažiau pastebima, o šviesos atspindžiai ant veido odai suteikia sveikumo ir jaunatviškumo įspūdį.

Must-have priemonė kiekvienai keliautojai

O dabar, kai jau žinome, kodėl verta išmėginti „strobingo“ techniką ir bent kuriam laikui pamiršti bronzantus, grįžkime prie Isadora „strobing“ technikos priemonių linijos. Visų pirma, man patiko tai, kad Isadora kosmetikos gamintojai iš karto išleido visą šviesinančių priemonių liniją, pamąstydami kaip įtikti kiekvienos moters skoniui. Taigi, bent vieną produktą iš šios trijulės rekomenduočiau turėti kiekvienai, nors turiu pripažinti, kad aš per savaitę panaudoju visus tris kolekcijos produktus.

Isadora2   Isadora3

Vis dėlto, dažniausiai mano kosmetikos krepšelyje atsiduria šviesinantis pieštukas. Kadangi priemonės buteliukas pailgas ir nedidukas, jį patogu pasiimti kad ir kur eitumėte – į biurą, vakarėlį ar vykstant į kelionę. Be to, pieštuku labai greitai įšviesinsite mano anksčiau išvardytas zonas, nes jį labai paprasta naudoti. Tiesiog perbrauki priemone kontūruojamas zonas ir pirštais jas išlygini (rekomenduoju išlyginti priemonę būtent pirštais, nes tada jos sunaudosite mažiau, be to, nuo pirštų šilumos šviesiosios dalelės pasiskirstys tolygiai).

Isadora highlighting stick

Šviesinantis Isadora pieštukas švyti šampaniniu šiltu blizgesiu, kuris veidui, mano nuomone, suteikia jaukumo, subtilaus šventiškumo. Būtent todėl šį pieštuką visada turiu rankinėje vakarėlio metu. Juo paprasta atnaujinti makiažą, be to, suteikiamas efektas pakankamai ryškus ir išraiškingas. Manau, kad pieštukas – universaliausia Isadora „strobing“ kolekcijos priemonė, puikiai tinkanti aktyvioms ir daug keliaujančioms moterims. Kadangi pati šią priemonę naudoju beveik kasdien, galiu drąsiai rekomenduoti ir kitoms. Jokių minusų per daugiau nei mėnesį naudojimo dar nepastebėjau, tad pieštukui rašau didelį pliusą ir esu įsitikinusi, kad ateityje įsigysiu dar ne vieną tokį šampaninį gražuolį.

Kitoje dalyje – „Strobing Fluid Highlighter“ apžvalga ir priežastys, kodėl būtent ši priemonė tapo mano neatskiriama grožio rutinos dalimi. Laukite tęsinio!

Jūsų,

blogerė Agnija


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*