Pavasarinio makiažo idėjos

easter-makeup-ideas-coral-lips-peach-eyeshadow

Kiekviena mūsų  pavasarį nori  būti išskirtine ir nustebinti kitus savo puikiu makiažu. Pavasaris mums atneša gaivą ir šviesesnes spalvas ir tai pats puikiausias metas sukurti švelnių atspalvių makiažą.

easter-makeup-ideas-bright-pink-eyeshadow-glittereaster-makeup-ideas-pink-eyeshadow-black-eyeliner-glitter-lineeaster-makeup-ideas-pink-eyeshadow-long-lasheseaster-makeup-ideas-pink-glitter-eyeliner

Jeigu  norite atrodyti mielai,  rinkitės rožinę spalvą. Dažniausiai rožinė spalva asocijuojasi su gėlėmis, taigi jis puikiai tiks pavasariui, be to makiažo ekspertai tvirtina, jog šiais metais akių linijos pravedimas rožine spalva yra puikus sprendimas. Jūs galite sukurti ką tik norėtumėte su rožiniais akių šešėliais, nesvarbu, ar tai lengvas natūralus makiažas, ar labai intensyvus dūminis makiažas.Viskas priklauso nuo to, kokį poveikį norite gauti.

easter-makeup-ideas-black-eyeliner-purple-eyeshadoweaster-makeup-ideas-purple-eyeshadow-long-lashes-glitter-lineeaster-makeup-ideas-purple-matte-eyeshadow

Violetinės spalvos šešėliai be abejo išsiskiria tarp kitų  makiažo idėjų. Ši šešėlių spalva puikiai tinka jūsų šventiniam makiažui. Tai yra aukso viduriukas- ne per daug ryški, bet ir ne pernelyg neutrali. Spalvinga, bet ne per daug ‘šaukianti’ . Būtent taip, galbūt jūs ir norėsite atrodyti! Galimi įvairūs šios spalvos naudojimo variantai. Galite sukurti ryškią, spalvingą išvaizdą, naudodami violetinę, kaip pagrindinę spalvą, arba galite padaryti akių makiažą purpurine ir bet kokia kita neutralia akių šešėlių spalva, kad gautumėte natūralų, bet spalvingą makiažą.

easter-makeup-ideas-blue-eyeshadow-black-eyelinereaster-makeup-ideas-blue-purple-eyeshadow-black-eyeliner-glitter-lineeaster-makeup-ideas-blue-smoky-eyes

Kodėl gi neišbandžius žydros spalvos? Ši spalva išryškins jūsų akis. Yra įvairių būdų kaip pasidažyti žydrais šešėliais, jums tereikia išsirinkti. Jums nereikia daryti šviesiai mėlyno dūminio makiažo, kuri buvo populiarus prieš dešimtmetį! Tiesiog nepamirškite neutralių spalvų šešėlių, pridedant šiek tiek žydros spalvos. Žydra spalva taip pat tinka akių pavedimui.

easter-makeup-ideas-pink-blue-eyeshadow (1)easter-makeup-ideas-pink-eyeshadow-mint-accenteaster-makeup-ideas-purple-pink-blue-eyeshadow (1)

Jeigu turite gerus makiažo įgūdžius, galite išbandyti rožinės ir žydros spalvų sumaišymą. Ši kombinacija                        tikrai privers nustebti. Galbūt įdomu, kaip kartu sumaišyti tokias ryškias spalvas? Lengvai! Yra įvairių variantų. Galite kaip pagrindinę spalvą naudoti rožinę, nusipiešti viršutinę akių liniją juodu pavedimu, apatinę akių liniją nudažyti žydrą spalva arba galite rinktis ombre variantą, bet tam prireiks ir violetinės spalvos. Šios spalvos tikrai pagyvins tavo išvaizdą, dėl to nekyla jokių abejonių. Išbandžiusios šį makiažą, tikrai prie jo sugrįšite dar ne vieną kartą.

59198d983a9933d6782d1a2a5f252c28

Jeigu norite savo makiažui pridėti įdomesnių prieskonių, rinkitės blizgučius. Jūs galite atnaujinti bet kokią savo makiažo rutiną naudojant blizgučius. Tiesiog išsirinkite akių šešėlį ir naudokite akių pavedimą, kad turėtumėte  išraiškingą žvilgsnį. Tada pridėkite blizgučių liniją ant viršutinio voko, kad užbaigtumėte nuostabų makiažą.

 

Žinoma, nepamirškite naudoti lūpdažio, kuris kiekvieną makiažą pavers nuostabiu. Jeigu svarstote kokius blizgučius rinktis, mes jus patariame MAKE UP FOR EVER Diamond Powder. Šią birią spindinčiąi pudrą galima naudoti kartu ar sumaišius ne tik su šešėliais, bet ir su kremine pudra,  lūpų bei kūno dažais. Taigi jeigu jums nepatiks blizgučiai ant akių vokų, tikrai surasite kur juos pritaikyti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*