Kaip atsibudus atrodyti nuostabiai?

sev-all-about-acne-de-645x96713580918eaa555c81852440d21d38831f

Kiekvienai iš mūsų yra svarbus kokybiškas miegas. Jis padeda ne tik pailsėti protui, bet ir puikiai atrodyti. Šie 6 patarimai veikia tada, kai jūs miegate, taigi pasinaudokite jais ir pabuskite švytėdamos.

  1. Plaukite savo veidą. Nei viena kosmetikos priemonė nepadės, jeigu jūsų veidas bus nešvarus. Nepamirškite į savo spintelę šalia lovos įsidėti makiažo valymo servetėlių, tiems atvejams, kai būsite labai pavargusi.

  2. Naktinis kremas. Drėkinimas, drėkinimas ir dar kartą drėkinimas. Geriausias dalykas kurį galite padaryti nusivaliusi veidą yra užsitepti naktinį kremą.  Ypač veiksmingas drėkinamasis Lumene naktinis kremas LAHDE kartu su arktiniu šaltinių vandeniu per naktį odą giliai sudrėkina, pamaitina ir visai ateinančiai dienai suteikia energijos.  Tad kol miegate, leiskite gamtai daryti stebuklus.

  3. Ricinos aliejus blakstienoms.  Mes visos norime tankių, ilgų blakstienų, bet priklijuojamos blakstienos ar netgi pernelyg didelis tušo kiekis gali nulaužti mūsų natūralias blakstienas. Pasiimkite tušo šepetėlį ir padažykit savo blakstienas su ricinos aliejumi, tai padės joms išlikti sveikoms ir užaugti šiek tiek ilgesnėms.

  4. Miegokite ant šilkinių pagalvių. Jos apsaugo nuo miego linijų ant jūsų veido, kurios atsiranda dėl medvilninių pagalvių (dėl to vėliau gali atsirasti raukšlių).

  5. Daugiafunkcinis grožio produktas – vazelinas. Neišleidę daug pinigų galite gauti patį geriausią rezultatą. Nepamirškite nakčiai užsitepti vazelino ar minkštinančio lūpų serumo. Svarbu atkreipti dėmesį, kad priemonė būtų su natūraliais aliejais. Viena tokių priemonių – Collistar maitinantis lūpų eliksyras su argano aliejumi. Šioje lūpų priežiūros priemonėje suderinti prabangūs argano ir simondsijos aliejai su taukmedžio sviestu ir vitaminu E intensyviai drėkina lūpas. Jos tampa minkštos ir švelnios.667e50e31b9891f9544e67bf930da844

  6. Gilaus poveikio kondicionieriai geriausiai veikia įtrynus plaukus, tada galima plaukus supinti į kasą ir palikt per naktį, o ryte išsiplovus galvą plaukai taps švelnūs. Siūlome rinktis Weleda kondicionierių su avižomis. Praturtintas simondsijų ir kokosų aliejais bei avižų ir baltųjų dedešvų ekstraktais, drėkina plaukus ir išlygina jų paviršių, suteikdamas plaukams natūralų lankstumą ir žvilgesį.

Oat_Conditioner_CMYK_high_largeOvernight-beauty-tips-hair

Svarbiausia šiuos patarimus įtraukti į savo rutiną, nes tik tada gausite puikų rezultatą ir atsikėlusios sutaupysite laiko grožio procedūroms.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*