5 būdai kaip tapti patrauklesne

Kiekviena iš mūsų nori būti pati patraukliausia, bet dažnai nežinome, kad iš tikrųjų patrauklumas slypi mažuose dalykuose.

1. Akių kontaktas31527e8eb877e91237a0c4588d0a5aa0

Manoma, kad akių kontaktas padidina artumo, intymumo jausmus. Tam, kad žvilgsnis būtų dar labiau išraiškingesnis išbandykite  ypač blakstienas tankinantį tušą Collistar Mascara Shock. TUŠAS SU ŠOKO EFEKTU!

2. Būti gera klausytoja

Žmonės mėgsta pasakoti apie save, ypatingai tiems, kuriems iš tikrųjų rūpi. Gavęs iš jūsų gerą patarimą į jus kreipsis tikrai dar ne vieną kartą.  Be to, jeigu jums prireiks klausytojo, tas žmogus mielai  pasiklausys ir jūsų.91ab337c2ef7221629a2a618703a8541

3. Nebijoti prisiliesti

Mokslininkai atliko tyrimą, kuris parodė, kad žmonių kurie dažniau vienas kitą liečia santykiai yra laimingesni. Fizinis kontaktas išskiria oksitociną, vadinamą “meilės hormonu”. Žinoma, dabar neturite pradėti čiupinėti žmones ir tikėtis, kad jie jus įsimylės, bet tokie paprasti dalykai kaip rankos laikymas ar apsikabinimas gali jūsų santykius padaryti stipresnius.

4.Palaikymas

Pasak daktaro Neumano žmonės trokšta palaikymo. Jūs turite savo partnerį priversti jaustis kaip nugalėtoją, nes šis jausmas tiesiogiai lemia meilę. Daktaras sako, kad šio patarimo nereiktų priimti labai rimtai, nes jūsų darbas nėra visą laiką stengtis, kad kitas žmogus visą laiką jaustųsi kaip nugalėtojas, bet kiekvienam žmogui malonu išgirsti palaikymą, paskatinimą ar komplimentą.

5.Šypsena

Šypsokitės kuo dažniau, nes kai šypsotės atrodote draugiškesnė ir labiau pasitikinti savimi. Taip pat, yra teorija, kad šypsena turi grįžtamąjį ryši, kuris jums pakels nuotaiką.

2f9d4f05948c5fe1c2aa06aebb69088c

Svarbiausia prisiminkite, kad norėdama tapti patrauklesne, turite mylėti save ir savo kūną, nes kitaip visi šie patarimai bus beverčiai.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*