Plaukų drėkinimo receptai: pataria mūsų skaitytojos

 

Didžiausi plaukų priešai žiemą yra šilto ir šalto oro kontrastai, drėgmės trūkumas bei netinkama priežiūra. Mūsų skaitytojos pasidalino savo plaukų drėkinimo receptais.

bb873337ccf1d0be3473cb7dc3fcd72e

Varnalėšų aliejus ir kiaušiniai

Mano plaukučiai labai sausi, kad žiemą jie atrodytų nepriekaištingi lepinu juos kaukėmis. Viena iš mano mėgstamiausių- 1 valgomąjį šaukštą varnalėšų aliejaus sumaišykite su penkiais šaukštais natūralaus jogurto ir žaliu kiaušiniu. Gauta masę įtrinkite galvos odą, pridenkite polietileniniu maišeliu ir rankšluosčiu, palaikykite apie pusvalandį, o po to kaukę nuplaukite šiltu vandeniu. Po šios kaukės plaukai žvilgantys ir sudrėkinti.

Janina

 

Išbandžiau ir rekomenduoju

Mano plaukai linkę sausėti, o stiprinti juos stengiuos profesionaliomis priemonėmis – tai Rene Furtere KARITE kaukes – sausiems (hydra) plaukams.Šios kaukės sudėtyje esantis taukmedžio aliejus ir specialus drėkinamųjų medžiagų kompleksas apgaubia plaukus hidrolipidine plėvele, neleisdami jiems išsausėti – taip plaukai išlieka optimaliai apsaugoti ir elastingi. Kreminės tekstūros itin maloniai kvepianti kaukė glotnina plauko žvynelius, drėkina plaukus, jų neapsunkindama. Panaudojus kaukę, plaukai lengviau iššukuojami. Kaukė suteikia plaukams lengvumo pojūtį ir blizgesį. O iš natūralesnių – patinka po išplovimo rožių vandeniu palepinti drėgnus plaukučius.600922_754038056_product_grande

Judita

Šiltai ir ilgai

Aš savo plaukus drėkinu su argano, kokosų ir makadamijų aliejų kauke. Visus aliejus sumaišau, sutepu visus plaukus, apvynioju šiltai, palaikau valandą, o dar geriau per naktį palaikyti ir tada nuplaunu! Plaukai būna padrėkinti ir atsigavę.

Erika

Aliejų mišinys

Aš plaukus drėkinu su kokoso ir ricinos aliejumi, tiesiog reikia 5 šaukštelių ricinos aliejaus ir 5 šaukštelių kokosų (arba migdolų) aliejaus.Pasigaminti šią priemonę tikrai nesunku bei naudoti šį aliejų mišinį paprasta. Pirmiausia praskiriame plaukus tada švelniai tepame galvos odą aliejų mišiniu ir taip – visą galvą. Pašukuokite, kad aliejus geriau įsiskverbtų į plaukų šaknis ir odą.Aliejų mišiniu ištepus galvą geriausia užsidėti dušo kepuraitę, kad galvos odai būtų šilta, o vertingos medžiagos geriau įsigertų į galvos odą. Miegokite su kepuraite, o ryte išsiplaukite galvą. Ši kaukė daro stebuklus ;) nuostabiai drėkindama bei atgaivindama plaukusf3d5ee9eef7d5fe1b09558bac863bd34

Erika

04fcf174dfdc117b19b097a92cac15d8švelnūs ir žvilgantys per 20 min

Kokosų pieno kaukė nepamainoma priemonė mano sausiems plaukams reikės:supilti buteliuką nesaldinto kokosų pieno į dubenį ir šaldyti per naktį, kad sustingtų. Tepkite jį ant plaukų nuo šaknų iki pat galiukų ir palaikykite apytiksliai 20 minučių. Tada plaukus išplaukite ir sušukuokite. Jei galiukai sausi, o galvos oda linkusi riebaluotis, netepkite galvos odos, o kaukę naudokite tik 3/4 plaukų ilgio.Plaukai lieka švelnus ir žvilgantys

Inga

Efektyvus mišinukas

Stiprinamoji kaukė: sumaišau 1 arbatinį šaukštelį medaus, 1 šaukštą ricinų aliejaus, 1 trynį ir 1 šaukštelį citrinos sulčių. Ištepu plaukus per visą ilgį, palaikau bent pusvalandį. Kad poveikis būtų geresnis, apsukų galvą plėvele ir rankšluosčiu. Kartoti galima kelis kartus per savaitę.

Jurgita

Savos gamybos ar profesionalių kompanijų?

Deja, vieno unikalaus recepto ar priemonių, kaip sustabdyti plaukų sausėjimą nėra. Plaukams reikia reguliarios ir kokybiškos priežiūros, tik tada jie bus sudrėkinti ir žvilgantys.

 

Galbūt mūsų skaitytojų patarimuose atrasite ir sau labiausiai tinkantį plaukų priežiūros receptą, o jei nemėgstate maišyti kaukių ir kitokių priemonių pačios, išmėginkite kokybiškas, patikimų kompanijų sukurtas plaukų priežiūros priemones.

 c24f43e31d5f4737b7ba43bdefaaaf38COLLISTAR Oleo Maschera Sublime 5 in 1

(Prabangi plaukų kaukė su 5 rūšių augaliniais aliejais). Daugiafunkcė priežiūra: atkuria plaukų pluošto struktūrą, sumažina poras ir paviršiaus netolygumus, drėkina ir maitina plaukus, todėl jie tampa švytintys, minkšti, lengvi ir gerai iššukuojami. Dėl lengvos, juntamos konsistencijos tinka ir jautriai odai.

WELEDA KAUKĖ PLAUKAMS SU AVIŽOMIS

Weleda atkuriamoji kaukė sausiems ir pažeistiems plaukams, praturtinta sviestmedžio aliejumi ir avižų ekstraktu, glotnina šiurkščių plaukų paviršių, intensyviai drėkina ir maitina plaukus, neapsunkidama jų. Veikliosios medžiagos stiprina ir apsaugo plaukus bei puoselėja jų natūralų elastingumą ir žvilgesį.

download

KLORANE purškiamas sausas avižų šampūnas

Dažnas plovimas ir džiovinimas fenu sausina plaukus, todėl sausas šampūnas- puiki išeitis.

 328277003744 2


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*