Kaip pasirūpinti oda šalant orams?

Kinta orai, kinta odos būklė. Kaip jai padėti prisitaikyti prie pokyčių? Į Grožio Naujienų skaitytojos klausimą, atsako mūsų grožio konsultantė Rasa. Grožionaujienos.lt skaitytojos turi išskirtinę progą pasikonsultuoti rūpimais grožio klausimais su mūsų grožio konsultante Rasa bei gauti profesionalius patarimus bei specialias rekomendacijas. Jeigu kovojate su grožio problema ir nerandate tinkamo sprendimo, savo klausimus drąsiai siųskite mums į Facebook paskyrą ir  grožio konsultantė Rasa jums atsakys bei patars.

Skaitytoja Danguolė rašo: Sveiki. Rudenį-žiemą visada pradeda skilinėti lūpos, sausėti rankos ir veido oda. Kokių prevencinių priemonių galiu imtis jau dabar, kad išvengčiau šių nemalonių problemų ateityje? Danguolė.

Mūsų oda – didžiausias sargas nuo bet kokio žalingo aplinkos poveikio. Nors ji ir geba prisitaikyti prie kintančios aplinkos, bet kartais orams staigiai pasikeitus, ji išsausėja. Staigiai užpuolęs sausumas yra ženklas, jog būtina griebtis papildomų priemonių. Labai puiku, jog mąstote apie prevenciją – rudeniui prasidėjus, puikios prevencinės priemonės gali būti nakvišų aliejaus ar žuvų taukų maisto papildai.

Taip pat jau dabar galite pradėti maitinti veido odą specialiu kremu ir serumu. Drėkinamoji Avene Hydrance Optimale serija yra skirta sausai, dehidratuotai odai. Pasirinkusi ir serumą, ir apsauginį drėkinamąjį kremą visiškai sumažinsite išsausėjusios odos pažeidimo tikimybę. Avene Hydrance Optimale serumas yra ypatingas tuo, jog jame visiškai nėra jokių aliejų, nepaisant to, intensyvų odos drėkinimą užtikrina sudėtyje esantis Avene terminio šaltinio vanduo.

c20630_hydrance_optimale_light_hydrating_creamavene_hydrance_serum_1500x1500_0817_lores

 

Rankoms rekomenduočiau specialų, nuo šalčio apsaugantį Avene „cold“ kremą rankoms.  Taip pat nepamirškite specialių priemonių lūpoms. Nuo šalčio ir suskilinėjimo puikiai apsaugo Weleda lūpų balzamas. Jame esantys jojobos aliejus ir bičių vaškas sukuria stiprų komforto jausmą, lauke vyraujant atšiaurioms sąlygoms. Visų šių priemonių ieškokite vaistinėse.

weledahippo-productlarge

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*