Sausi plaukai ir riebi galvos oda – kaip atrasti balansą?

Būtų nuostabu, jeigu grožio priežiūra ir puoselėjimas būtų paprastas ir viena priemonė tiktų visoms problemoms. Svajonė! Bet realybė deja kitokia – ką daryti, kai kūnas neapsisprendžia ir riebalų pusiausvyra yra netolygi? Grožionaujienos.lt skaitytojos turi išskirtinę progą pasikonsultuoti rūpimais grožio klausimais su mūsų grožio konsultante Rasa bei gauti profesionalius patarimus bei specialias rekomendacijas. Jeigu kovojate su grožio problema ir nerandate tinkamo sprendimo, savo klausimus drąsiai siųskite mums į Facebook paskyrą ir  grožio konsultantė Rasa jums atsakys bei patars.

Mūsų skaitytoja Valerija klausia: kaip rūpintis plaukais, kurie dažnai riebaluojasi (plaunu kas 1-2 dienas), bet nuo ausų yra itin šiurkštūs ir pasišiaušę? Atrodo, kad visos priemonės skirtos arba tik riebiems, arba tik sausiems plaukams… Naudoju plaukų priemones sausiems plaukams ir, nors plaukų išvaizda po truputį atsigauna, deja, šaknys pasidaro riebaluotos jau po pusdienio. Ką daryti, negi turiu rinktis? Dėkui už atsakymą, Valerija.

Grožio konsultantė Rasa: Sprendžiant iš jūsų aprašymo, jūsų galvos oda yra linkusi riebaluotis, bet plaukai yra sausi. Šiuo atveju, jums reikėtų rinktis skirtingas priemones: vienus produktus, kurie sprestų galvos odos problemas, dar kitus – plaukų problemoms spręsti. Jūsų galvos odai, geriausia yra rinktis arba specialius šampūnus, kurie yra skirti linkusiai riebaluotis galvos odai, arba tuos, kurie yra švelnūs ir yra tinkami dažnam naudojimui. Rekomenduočiau pasirinkti švelnų, kasdieniams plovimams skirtą Klorane šampūną su citrinų ekstraktu. Jis ne tik reguliuoja sebumo išsiskyrimą, valo, bet ir neutralizuoja vandens kietumą bei suteikia plaukams žvilgesio.

klorane_citruspulp_shampoo400ml_1000x1194_1

Plaukų priežiūrai reikėtų rinktis ypatingai drėkinančias ir maitinančias priemones. Todėl išsiplovusi galvą su Klorane citrinų šampūnu, ant rankšluoščiu nusausintų drėgnų plaukų, tepkite drėkinamąjį kondicionierių. Kasdieniams plovimams rekomenduoju rinktis Klorane kondicionierių su mangų sviestu, o kartą per savaitę plaukus palepinti tos pačios mangų sviesto linijos Klorane kauke. Šių priemonių galite įsigyti vaistinėse.

mango_conditioner200ml_1000x1194_1mangobutter_mask_fe_150ml_1000x1194

 

 

 

 

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*