Blakstienų tušo gudrybės, kurias privalo žinoti kiekviena

Kai pagalvojame apie makiažo priemonę, be kurios negalėtume ištverti nė dienos, rankos pačios ima tiestis link blakstienų tušo. Šią priemonę naudojame kone kasdien, tačiau ar tikrai darome tai teisingai? Grožio Naujienos dalinasi nepakeičiamais patarimais, kaip iš blakstienų tušo išspausti maksimalų rezultatą.

Tas pats tušas – kitas šepetėlis

Su liūdesiu žvelgi į pabaigtą blakstienų tušo buteliuką ir manai, kad kito tokio jau nė už ką nerasi? Tuomet atsisveikink su tušu, bet ne su jo šepetėliu. Jei tau patiko būtent šio šepetėlio forma, tiesiog pamėgink jį naudoti su kitu blakstienų tušu ir stebėk rezultatą.

Užriesk blakstienas iki pat dangaus

Jei nemėgsti naudoti blakstienų rietiklių, visą darbą gali atlikti keliais mikliais blakstienų tušo judesiais. Dažydamasi blakstienų tušu, susitelk ties blakstienų augimo linija ir stenkis riesti jas nuo pat pagrindo. Tokiu būdu didžiausias tušo kiekis liks ties blakstienų šaknimis, o jų galiukai bus lengvi ir žaismingai užsirietę.

Maišyk blakstienų tušus

Niekam ne paslaptis, kad dauguma blakstienų tušu būna skirti tik konkrečiai blakstienų savybei pabrėžti. Retai kada gali gauti viską iš karto. Vieni tušai blakstienas ilgina, kiti storina, treti riečia, bet ką daryti, jei tiesiog nori MAKSIMALAUS rezultato? Ką gi, tuomet čiupk visus turimus blakstienų tušo buteliukus ir atlik eksperimentą. Jei nori riestų blakstienų, pirmiausia jas užriesk išlenktu šepetėliu, o paskui griebk tirštesnės tekstūros blakstienų apimtį didinantį tušą.

Nepamiršk apatinių blakstienų

Nors padažyti apatines blakstienas ir neišsitepti blakstienų tušu nuo galvos iki kojų kartais atrodo tiesiog neįmanoma misija, patikėk, pastangos vertos rezultato. Tiesiog pridėk po akimis servetėlę ir tik tada dažyk apatines blakstienas. Tuomet apsaugosi odą nuo prastai atrodančių tušo dėmių po akimis, o ryškios apatinės blakstienos puikiai įrėmins akis ir padarys jas vizualiai didesnes.

Nebijok eksperimentų

Turbūt jau ne kartą ant podiumo matei netradiciškai tušu pasidažiusių gražuolių. Dabar tavo eilė sužibėti! Pasitelk savo fantaziją ir drąsiai kurk novatorišką įvaizdį. Pssst: dabar ypač madingos vadinamos „voro“ blakstienos. Tik nepadaugink blakstienų tušo ir pasistenk paskirstyti blakstienas į lygias dalis.

Pakeisk kryptį

Dauguma iš mūsų pratusios blakstienas dažyti šepetėliu braukiant iš apačios į viršų, tačiau jei nori išties šio to subtilaus, pamėgink šiek tiek pakreiptą tušo šepetėlį braukti horizontaliai. Tokiu būdu akys įgaus ovalesnę formą ir neatrodys pūpsančios lyg iš animacinio filmuko.

O jeigu noriu išties išraiškingų akių?

Tuomet pasikliauk ISADORA profesionalų patarimais ir pažiūrėk šį trumpą video, kuriame išvysi, kaip suteikti savo blakstienoms ir akims trokštamą įvaizdį.

ISADORA Grand Volume Lash Styler

Ypatingai storinantis ir ilginantis blakstienų tušas

- Suteikia apimties – padengia blakstienas tiršto storinamojo tušo sluoksniu.

- Išskleidžia – ypatingos konstrukcijos šepetėlis „apkabina” kiekvieną blakstieną nuo šaknų iki galiukų ir tempdamas jas į išorę bei aukštyn plačiai išskleidžia tarsi vėduoklę.

- Paryškina kiekvieną blakstieną – idealiai atskiria ir paryškina blakstienas.

- Ilgina – išskleisdamas pailgina blakstienas.

- Atsparus drėgmei – blakstienos atrodo idealiai bet kokiu oru.

Šepetėlio savybės

Šepetėlis „apkabina” kiekvieną blakstieną nuo šaknų iki galiukų ir tempdamas jas į išorę bei aukštyn plačiai išskleidžia tarsi vėduoklę. Skirtingo ilgio šereliai idealiai atskiria ir paryškina blakstienas nuo vidinio iki išorinio kampučio.

gravollassty_closed_brush_500x500


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*