Vizitas pas manikiūrininkę: kokią formą pasirinkti?

Vos tik patogiai įsitaisote manikiūrininkės kėdėje, ateina metas priimti sprendimą: kokią nagų formą pasirinksite šį kartą? Žinoma, kiekviena forma turi savo privalumų ir trūkumo, belieka išsirinkti labiausiai atitinkančią jūsų gyvenimo būdą ir rankų tipą ar nagų ilgį.

1.Kvadratiniai nagai

Kvadratinė forma bene universaliausia ir populiariausia. Ji puikiai tiks bet kokių nagų savininkėms – ir trumpų, ir ilgų. Žinoma, klasika yra klasika, todėl naujovių mėgėjoms ši forma gali pasirodyti šiek tiek nuobodi ir atgyvenusi.

1

2.Apvalūs nagai

Klasikinė apvali forma labiausiai tiks trumpų nagų savininkėms, kurioms svarbiausia patogumas. Be to, ši nagų forma atrodys nepretenzingai ir natūraliai bet kokia proga.

2

3.Ovalo formos nagai

Ovalo forma – tikras išsigelbėjimas toms, kurios trokšta bent šiek tiek pailginti pirštus. Į viršų šiek tiek ištįsusi nagų forma optiškai suteiks jūsų rankoms elegancijos ir moteriškumo.

3

4.Migdolo formos nagai

Migdolo formos nagai labai primena ovalą, tačiau nagų galiukai šiek tiek smailesni nei ovalo formos nagų. Ši forma nėra itin praktiška, todėl prieš ją renkantis derėtų susimąstyti, ar sugebėsite išsaugoti manikiūrą. Be to, ją sunkiai išgausite iš natūralių nagų, todėl greičiausiai teks apsvarstyti gelinio ar akrylinio manikiūro galimybę.

4

5.Lūpų dažų forma

Lūpų dažų forma tiks anaiptol ne kiekvienai. Ši forma ekstremaliai ekstravagantiška, be to, visiškai nepraktiška. Vis dėlto, jei mokate tobulai saugoti manikiūrą, o visos iki šiol bandytos formos atrodo mirtinai nusibodusios, tuomet lūpų dažų nagai – būtent tai, ką vertėtų išmėginti.

5

6. Platėjantys nagai

Prisipažinsime, ši nagų forma nėra mūsų favoritė. Šiek tiek primenanti anties snapą, platėjanti forma tiks ekstravagancijos mėgėjoms.

6

7.Smailėjantys nagai

Ši nagų forma taip pat sukuriama, pasitelkiant į pagalbą akrylą arba gelį. Ji kiek mažiau agresyvi nei kitos ekstravagantiškos formos, tačiau puikiai tiks ryškioms asmenybėms. Tiesa, su šia forma net ir paprasti veiksmai gali pareikalauti tikros meistrystės. Tarkime, pėdkelnių užsidėjimas :)

7

Kad ir kokią formą pasirinktumėte,  nepamirškite kokybiško nagų lako! Grožio Naujienos rekomenduoja naują DEBORAH MILANO nagų laką ALL IN ONE.

All in One trejopas poveikis apjungia nagų lako pagrindą, spalvotą laką ir viršutinį lako sluoksnį viename buteliuke. Rezultatas akimirksniu – ryški, ilgai išliekanti spalva. Naujasis lakas – tai puikus sprendimas moterims kurios nuolat skuba.

007047_Smalto_All in One_14 007038_Smalto_All in One_05 007045_Smalto_All in One_12


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*