Ryškios lūpos visą dieną: misija įmanoma!

Kiekviena moteris norėtų, kad jos lūpų dažų spalva išliktų nepakitusi kiek tik įmanoma ilgiau. Deja, vieni lūpdažiai dažnai būna pranašesni už kitus, kai kiti, tuo tarpu, nuo lūpų nusitrina akimirksniu. Vis dėlto, yra keletas gudrybių, kurios gali padėti išlaikyti lūpų spalvą ryškią kad ir visą dieną, tik reikės šiek tiek pasistengti.

Nušveiskite lūpas

Sudrėkinkite lūpas ir čiupkite į rankas lūpų šveitiklį. Jei tokio neturite, puikiai tiks ir cukrus sumaišytas su lašeliu mėgiamo aliejaus. Užtepkite šiek tiek šveitiklio ant lūpų ir švelniai įmasažuokite dantų šepetėliu. Kai tik baigsite, nuvalykite priemonę drėgna šluoste.

aspirin21

Naudokite maskuoklį

Prisiminkite, ką darote, kai ant akių vokų norite ilgiau išlaikyti akių šešėlius. Taip, užtvirtinate juos akių šešėlių baze. Tos pačios gudrybės galite imtis ir norėdamos ilgiau išlaikyti lūpų makiažą. Šiek tiek maskuoklio įtapšnokite ant lūpų ir tik tada tepkite lūpų dažus. Jei norite dar geresnio efekto, naudokite vandeniui atsparų maskuoklį.

Naudokite lūpų kontūro pieštuką

Jei neturite laiko imtis kitų gudrybių, pasikliaukite klasika ir suraskite artimiausią lūpų dažų spalvai lūpų kontūro pieštuką. Jei norite, kad lūpų dažų spalva niekur „nepabėgtų“ net 24 valandas, išbandykite DEBORAH naujieną – „24 Ore Long Lasting“ automatinį lūpų pieštuką.

Ypač minkštas ir lengvai slystantis naujasis lūpų pieštukas „24 Ore Long Lasting“ puikiai išryškina kontūrus, nudažo lūpas sodria ir ilgai išliekančia spalva, o dėl unikalios sudėties nesubėga į raukšles. Lūpų pieštukas išsiskiria šiuolaikišku išsukamuoju dizainu, kad neteptų, o spalva išliktų valandų valandas. Tai neabejotinai yra grožio priemonė, kurią kiekviena moteris turi kasdien turėti savo kosmetinėje, kad visą dieną atrodytų nuostabiai! O geriausia yra tai, kad lūpų pieštukui nesunkiai surasite ir tinkamus lūpų dažus, nes net 8 kerinčių spalvų pieštukai idealiai dera su lūpų dažais iš „Deborah Milano“ serijos.

007317_AutomaticLipPencil_01 007318_AutomaticLipPencil_02 007319_AutomaticLipPencil_03

Naudokite lūpų šepetėlį

Nors lūpų teptuko prireikia ne visada, jei norite išties tikslios linijos ir tobulai plono lūpų dažų sluoksnio, be šepetėlio neišsiversite. Tiesa, nepamirškite, kad teptuką būtina plauti bent kartą į dvi savaites arba dar dažniau.

Atsikratykite pertekliaus

Kai lūpų teptuku užtepsite pirmą lūpų dažų sluoksnį, paimkite higieninę servetėlę ir šiek tiek patapšnokite lūpas, kad atsikratytumėte viso priemonės pertekliaus. Tokiu būdu lūpų dažai guls ant lūpų standesniu sluoksniu ir geriau susigers į odą.

P4180991-1-1024x768

Nepamirškite pudros

Tai gali pasirodyti neįprastas būdas ilgiau išlaikyti lūpų dažus, tačiau tai tikrai veikia! Kai tik servetėle nuvalysite lūpų dažų perteklių, pirštais lengvai patepkite lūpas biria bespalve pudra. Pudra užtvirtins spalvą ir lūpų dažai išliks ilgiau.

Užtepkite paskutinį sluoksnį

Žinoma, nuo pudros jūsų lūpų dažų spalva šiek tiek pasikeitė, todėl dabar atėjo metas pasirūpinti paskutiniu lūpų dažų sluoksnio. Švelniai teptuku padenkite lūpas paskutiniuoju sluoksniu ir nusišypsokite. Darbas baigtas, o jūsų lūpų dažai išliks tokie pat ryškūs visą dieną.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*