Stileivos filmoteka: 5 filmai stiliaus idėjos pasisemti

Būti moterimi kartais būna nepakeliamai sunku. Ypač žinant faktą, kad daugelis tikisi, jog jūs sugebėsite daryti VISKĄ ir VIENU METU. Tiesa ta, kad moterys ir merginos taip pat pavargsta, o multitask’inti nėra pagrindinis jų dienos darbas ir pareiga. Kai nepamatuoti lūkesčiai ir darbų lavina įgrista iki gyvo kaulo, kartais geriausias sprendimas skirti valandėlę kitą laiko tik sau ir pasimėgauti geru filmu. O kad filmas būtų ne tik pramoga, bet ir nauda, Grožio Naujienos dalinasi filmų, kurias privalo pamatyti kiekviena stilinga moteris, penketuku.

1. Koko prieš Chanel (Coco Before Chanel)

Audrey Tautou (“Amelija iš Monmartro”) “Oskarui” už kostiumus nominuotoje istorijoje apie Prancūzijos mados ikonos Coco Chanel iškilimą ir meilės trikampį, kuris pakeitė paprastos kabareto šokėjos likimą visiems laikams.
Daugiau nei 5 mln. žiūrovų į Prancūzijos kino teatrus priviliojusi drama kviečia susipažinti su ko gero garsiausia mados pasaulio moterimi – Coco Chanel.

2. Ir velnias dėvi Prada  (The Devil Wears Prada)

Istorija apie pačią nežmoniškiausią viršininkę, kokią tik pažinojo pasaulis. Andrėja, jauna panelė iš mažo miestelio, vos tik baigusi koledžą gauna darbą, “dėl kurio milijonai jos bendraamžių kristų negyvos”. Ji pradeda dirbti pačio garsiausio ir įtakingiausio pasaulyje madų žurnalo Podiumas leidėjos, Mirandos Pristli, asistente.

3. Pametusi galvą  (Head Over Heels)

Paveikslų restauratorei Amandai labai nesiseka su vyrais. Ji tiki, kad visi jie geri, visai nemeluoja ir visuomet bus jai ištikimi. Deja, vis tenka nusivilti. Kartą, užklupusi savo vaikiną lovoje su kita, Amanda tiesiog susikrauna daiktus ir išeina.Likimas susiklosto taip, kad Amanda apsigyvena nuostabiame bute kartu su keturiomis manekenėmis. Ir įsižiūri kaiminystėje gyvenantį vaikiną.

4. Ivas San Loranas (Yves Saint Laurent)

Paryžius, 1958 metų sausis. Yvui Saint Laurentui 21-eri, jis pristato savo pirmąją kolekciją Diorui. Jis dar nežino, kokia svaigi karjera ir beprotiška meilė jo laukia. Didžiulė sėkmė ir gilių jausmų užuomazga mecenatui…

5. Rugsėjo numeris (The September Issue)

Anna Wintour daugiau nei 20 metų vadovauja ir redaguoja kultinį mados žurnalą “Vogue”. Ji neabejotinai yra populiariausia ir įtakingiausia figūra mados pasaulyje. Ekscentriško charakterio ambicinga ir turinti aiškius tikslus moteris karaliauja kūrybingiausių dizainerių, fotomodelių, fotografų ir redaktorių rinktinėje komandoje. Annos Wintour žodis yra svarbiausias ir lemiamas.

WELEDA kreminis prausiklis su levandomis – su levandų eteriniais aliejais
Kreminis prausiklis su raminamuoju, atpalaiduojamuoju eteriniu levandų aliejumi, skirtas įtampai po sunkios dienos pašalinti. Naudokite kaip dušo kremą kartu su atpalaiduojamuoju kūno aliejumi su levandomis mėgaudamiesi masažu prieš miegą.
WELEDA Kūno aliejus su levandomis 
Ramina, atpalaiduoja, harmonizuoja. Suteikia odai drėgmės ir sumažina jos šiurkštumą. Klasikinis ramybės ir harmonijos suteikiantis aromatas.
weleda-lavender-creamy-body-wash-200ml weleda-lavender-relaxing-body-oil-100-ml-7121-5589-1217-1-productbig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*