Atgal į 90-uosius: kodėl verta prisiminti velvetą

Manėte, kad velvetas – neišvengiamai savo jau „atgyvenęs“ audinys? Tuomet tuč tuojau pažvelkite pro langą. Esame įsitikinę, kad tikrai išvysite bent vieną merginą, išdidžiai einančią gatve su velvetiniais aukštakulniais ar velvetiniu švarkeliu. Kodėl velvetinius drabužius turėtumėte prisiminti ir jūs? Štai jums keletas priežasčių.

Velvetinė suknelė įneš į jūsų kasdienį stilių elegancijos. Jei norite pabrėžti savo moterišką ir švelnią pusę, rinkitės iškiliais raštais dekoruotą velvetinį audinį.

dress

Velvetiniai aukštakulniai – klasiška, patogu, netikėta. Ieškokite parduotuvėje klasikinio stiliaus velvetinių aukštakulnių batelių ir nebijokite eksperimentų su spalvomis. Galime užtikrinti, tokio apavo daugiau neturės niekas!

pumps

Velvetinis švarkelis – vėjuotam pavasario vakarui. Einate į pasimatymą, bet bijote sužvarbti? Paltų ir striukių sezonas jau panažu traukiasi, o megztinis anaiptol neatrodys taip įspūdingai kaip minkšto ir švelnaus audinio švarkutis, prie kurio netyčia vis norisi prisiliesti.

Lauren-Ralph-Lauren-Velvet-Peak-Lapel-Blazer

Velvetinės kelnės – tikrai podiumo liūtei. Jei dirbate darbą ofise, padarykite šventę ir sau, ir kolegoms. Nuobodžias kostiumines griežto kirpimo kelnes pakeiskite velvetinėmis! Šis nedidelis pasikeitimas nebus per daug iššaukiantis ir tuo pačiu praskaidrins darbo rutiną.

pants

Velvetiniai lūpų dažai. Jei visos spintos idėjos jau išsemtos, išmėginkite DEBORAH „Fluid Velvet Mat“ skystus lūpų dažus. Skysta tekstūra užtikrins tobulą matinį efektą, grynos ir gilios spalvos suteiks įvaizdžiui rafinuotumo.

Kokia šių lūpų dažų sėkmės paslaptis? Neparastai   komfortiški  ir absoliučiai precižiški „Fluid Velvet Mat“ lūpų dažai sukuria lengvutį sluoksnį, kuris greitai nudžiūna ir suteikia ryškią, ilgai išliekančią spalvą.

Velvet_Lipstick02


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*