Švytinti grožio paslaptis, kurią privalote išbandyti pavasariui artėjant

Jei reikėtų dabar pat išrinkti vieną visų 2016 metų ir 2017 metų pradžią atspindinčią makiažo naujovę, ilgai galvoti tikrai netektų. Vien pažvelgus į kosmetikos lentynas parduotuvėse tampa aišku, kad vizažo pasaulį užkariauja įvairios švytinčios ir odą skaistinančios priemonės. Galime tik spėlioti, kad artėjant pavasariui jų pasirodys tik daugiau, juk taip malonu ant veido gaudyti švitesiu atsimušančius pirmus saulės spindulius. O štai tikroms švytėjimą suteikiančių priemonių mylėtojoms profesionalios kosmetikos kampanija MAKE UP FOR EVER turi ypatingai gerų naujienų, tai – kultinės pudros „Star Lit Powder“!

Kultinė MAKE UP FOR EVER pudra STAR POWDER grįžta nauju pavadinimu ir dar labiau spindinti. Naujoji pudra STAR LIT POWDER, pasitelkdama šviesos efektus, akimirksniu suteikia odai švytėjimo arba sukuria įspūdingai ryškų, žėrintį įvaizdį. Aštuonių atspalvių gama nuo subtiliai žvilgančių iki sodrių, spindinčių atspalvių – pudra STAR LIT POWDER, pasitelkdama šviesos galią, nuostabiai paryškina veido kontūrus ir juos pagražina.

spring2017_makeupforeverstarlit002

Didžiausi mūsų pastebėti šios pudros privalumai:

ŽĖRINTYS PERLAMUTRINIAI PIGMENTAI

Pudros STAR LIT POWDER sudėtyje esančių sintetinio žėručio dalelių paviršius glotnus, todėl didžioji dalis šviesos spindulių nuo jo atšoka ir atspindi šviesą. Tai sukuria ypatingo tyrumo ir sodrumo įspūdį.

YPAČ KOKYBIŠKA TEKSTŪRA

Žvilgiosios dalelės, gaminamos naudojant šiuolaikiškas technologijas, padeda išgauti kokybišką tekstūrą ir konsistenciją, todėl pudra ypač smulki ir suteikia švelnų, malonų pojūtį.

GALIMA NAUDOTI IR DRĖGNĄ, IR SAUSĄ

Pudrą STAR LIT POWDER galima naudoti tiek sausą, tiek drėgną. Naudojama sausa pudra odą padengia subtiliu žvilgiu, spindinčiu sluoksniu, nuo jos neįmanoma atitraukti akių. Naudojama drėgna pudra STAR LIT POWDER labiau maskuoja ir ilgiau laikosi, taip pat suteikia ryškesnio žėrėjimo.

Kad būtų kuo patogiau naudoti, pudros STAR LIT POWDER pakuotę sudaro ir nedidelis išimamas piltuvėlis, integruotas į sandarų indelį. Naujojoje pakuotėje pudra ne tik gerai išsilaiko, bet ją ir patogiau naudoti, išspaudžiant reikiamą kiekį priemonės. Geriausią rezultatą pasieksite, naudodami silikoninį aplikatorių – juo patogiai užtepsite pudros tiek, kiek reikia įspūdingai švytinčiam makiažui.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*