Naujas būdas prižiūrėti plaukus, kad negąsdintų jokie žiemos iššūkiai

Nereikia nė minėti, kad šaltasis sezonas – tikras ekstremalių išbandymų metas plaukams. Jie šiaušiasi, veliasi, elektrinasi, sausėja, o galiausiai dar ir slinkti ima. Žinoma, šiltos kepurės, net jeigu jos puikiai apsaugo ausis nuo šalčio, sveikatingumo plaukams taip pat nepadeda. Taigi, anksčiau ar vėliau ateina metas akis į akį susidurti su šaltojo sezono vargais ir juos įveikti. Kaip? Į šį klausimą galėtų atsakyti nauja plaukų priežiūros priemonių linija „Phytoelixir“.

PHYTO prekės ženklo linija „Phytoelixir“ sukurta specialiai išsausėjusiems plaukams. Ją sudaro intensyvus maitinamasis šampūnas, valomasis ir maitinamasis kremas bei intensyvi maitinamoji kaukė. Visos kartu šios priemonės kaip mat įveikia visas plaukų problemas ir palepina garbanas vitaminais bei drėkikliais.

ph

PHYTOELIXIR, intensyvus maitinamasis šampūnas itin sausiems plaukams

Itin sausi plaukai būna porėti ir kenčia nuo fizinio disbalanso dėl didelio būtinųjų lipidų trūkumo.

Šampūno PHYTOELIXIR sudėtyje dera dvi stebuklingos veikliosios maitinamosios medžiagos: narcizų žiedų vaškas įsigeria į plauko pluoštą, tuoj pat jį pamaitindamas ir suminkštindamas; makadamijų riešutų aliejus, maistinių medžiagų lobynas, yra patalpintas chronosferų kapsulėse. Laikui bėgant palaipsniui išsiskirdamas jis intensyviai papildo plaukus būtinaisiais lipidais ir suteikia jiems ilgalaikę apsaugą. Šis švelniai putojantis šampūnas, kurio sudėtyje nėra sulfatų, atgaivina plaukus jų neapsunkindamas. Pokytis matomas iškart ir išlieka ilgam – plaukai tampa purūs, žvilgantys ir be galo švelnūs.

Užtepkite šampūno ant drėgnų plaukų. Švelniai įtrinkite. Kruopščiai nuskalaukite.

Phytoelixir-Shampoo-Intense-Nourishing-Shampoo-Ultra-dry-hair-reflexion

PHYTOELIXIR, valomasis ir maitinamasis kremas itin sausiems plaukams

Kremas, kurio sudėtyje nėra putojančių paviršinio aktyvumo medžiagų, bet gausu augalinio putoklių ekstrakto, švelniai plauna plaukus ir galvos odą. Valomoji ir maitinamoji priemonė akimirksniu prisotina būtinųjų lipidų, kartu užtikrindama neapsunkinantį drėkinimą.

Sudėtyje dera dvi stebuklingos veikliosios maitinamosios medžiagos: narcizų žiedų vaškas įsigeria į plauko pluoštą, tuoj pat jį pamaitindamas ir suminkštindamas; makadamijų riešutų aliejus, maistinių medžiagų lobynas, yra patalpintas chronosferų kapsulėse. Laikui bėgant palaipsniui išsiskirdamas jis intensyviai papildo plaukus būtinaisiais lipidais ir suteikia jiems ilgalaikę apsaugą.

Minkšti ir spindintys plaukai intensyviai maitinami, tampa elastingi, švelnūs ir purūs. Nuskalaujamas kremas turėtų būti naudojamas pakaitomis su šampūnu PHYTOELIXIR.

Greitoji priežiūra: sušlapinkite plaukus. Šiek tiek kremo patrinkite delnais, kad suputotų, tada užtepkite ant galvos odos ir per visą plaukų ilgį. Švelniai įtrinkite. Daugiau sušlapinkite vandeniu, kad priemonė pasiskirstytų tolygiai. Patrinkite ir palikite 2–3 minutėms. Kruopščiai nuskalaukite.

Intensyvioji priežiūra: kad plaukai būtų ne tik išplauti, bet ir iš esmės pagerėtų jų būklė, valomąjį ir maitinamąjį kremą tepkite ant sausų plaukų. Palaipsniui tepdami nedideliais ploteliais, padenkite visą galvos odą. Švelniai įtrinkite ir paskirstykite kremą per visą plaukų ilgį ir ant galiukų. Palikite 2–5 minutėms. Palaipsniui sušlapinkite vandeniu, patrinkite, kad suputotų, ir tolygiai paskirstykite. Kruopščiai nuskalaukite.

Phytoelixir-Cleansing-Care-Cream-Cleansing-Care-Cream-Ultra-dry-hair-reflexion

PHYTOELIXIR, intensyvi maitinamoji kaukė itin sausiems plaukams

Itin sausi plaukai būna porėti ir kenčia nuo fizinio disbalanso dėl didelio būtinųjų lipidų trūkumo.

Šampūno PHYTOELIXIR sudėtyje dera dvi stebuklingos veikliosios maitinamosios medžiagos: narcizų žiedų vaškas įsigeria į plauko pluoštą, tuoj pat jį pamaitindamas ir suminkštindamas; makadamijų riešutų aliejus, maistinių medžiagų lobynas, yra patalpintas chronosferų kapsulėse. Laikui bėgant palaipsniui išsiskirdamas jis intensyviai papildo plaukus būtinaisiais lipidais ir suteikia jiems ilgalaikę apsaugą.

Ši puiki kreminės konsistencijos kaukė užtikrina, kad itin sausi plaukai bus neprilygstamai atgaivinti. Pokytis matomas iškart ir išlieka ilgam – plaukus lengva sušukuoti ir be galo švelnu liesti. Plaukai tampa purūs ir nuostabiai žvilgantys.

Užtepkite šiek tiek kaukės ant drėgnų plaukų, pradėdami nuo ilgio vidurio ir baigdami galiukais. Ploni ir vidutinio storio plaukai: palikite 2–5 min., tada nuskalaukite. Šiurkštūs ir labai sausi plaukai: palikite 10 min., tada nuskalaukite.

Phytoelixir-Mask-Intense-Nourishing-Mask-Ultra-dry-hair-reflexion


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*