Kaip dažysimės šiandien? Viskas, ką privalai žinoti apie naujo sezono makiažą

Įpusėjus pirmąjam naujų, 2017-ųjų metų, mėnesiui pats metas susipažinti su naujų metų makiažo naujovėmis ir tendencijomis. Ką gi paliksime praėjusių metų kosmetikos krepšelyje, o ko gali prireikti? Jei vadovausitės šiomis septyniomis makiažo taisyklėmis, garantuojame, kad į naujo sezono įvaizdį įtiksite lyg čia buvusi!

Katės akis išleiskite į pensiją

Taip taip taip! Pagaliau sutaupysime maždaug pusvalandį kiekvieną rytą, nes nebeteks kankintis dėl tobulos „katės akies“ linijos. Tiesa, skysto akių apvado prireiks ir 2017-aisais, tačiau tik akių vandens linijai paryškinti. Vietoje iššaukiančių akių pravedimų verčiau suraskite savo jau prismirštą akių pieštuką ir kurkite lengvas padūmavusias linijas.

Žvilganti magija

Karščiausias sezono TOP‘as – žėrintys akių vokai. Pamirškite tamsius ir niūrius tonus ir parduotuvėse ieškokite žėrinčių dalelių turinčių akių vokų šešėlių, tokių kaip Bourjois „Smokey Stories“ paletės. 3 + 1 akių šešėlių paletė, kurioje rasite 3 ypač pigmentuotus ryškius atspalvius ir 1 žvilgantį akių pagrindą – viskas, ko jums prireiks, siekiant susikurti naujausio sezono tendencijas tobulai atitinkantį makiažą.

OAP_QUATUOR_3QUART_13

Atgal į 80-uosius

Šalti melsi akių šešėlių atspalviai, spalvingi skaistalai ir šiek tiek pašiaušti plaukai! Nėra jokių abejonių, 80-ieji grįžta į mados viršunę. Pasiruoškite būti drąsi ir nevaržoma!

Skaistalų per daug nebūna

Jei jūsų mėgstamiausia dekoratyvinės kosmetikos priemonė – skaistalai, tuomet valio, turime jums gerų naujienų. Šį sezoną visos makiažo gairės suksis vien aplink skaistalus, tad jeigu dar nespėjote atnaujinti skaistalų šepetėlių kolekcijos, pats metas tai padaryti! Ir taip, nebijokite, jei skaistalai pasirodys matomi ant veido. 2017-aisiais pasirodyti, kad jūsų veidas šiek tiek dirbtinai parausvintas – anaiptol ne gėda.

Metalinės pagundos

2016-ųjų rudenį užgimęs susižavėjimas metaliniais atspalviais lieka top‘ų viršunėse, tačiau būkite atsargi, 2017-aisiais metalizuota kosmetika mėgausimės šiek tiek atsargiau. Vis dėlto, šiek tiek sidabrinių akių vokų šešėlių ar auksinio atspalvio turinčios šviesinančios priemonės gūsis ant skruosto – būtent tai, kas jūsų naujo sezono makiažui suteiks „cinkelio“.

Suteikite savo lūpoms prabangaus blizgesio su DEBORAH MILANO „Red Long Lasting“ kolekcijos lūpų dažais! Nuo šiol rasite dar daugiau šių ilgai išliekančių lūpų dažų atspalvių, tad kodėl gi nepaeksperimentavus su auksiniu ar švelniu vario atspalviu?

000837_MilanoRed_01_Oro 000839_MilanoRed_03_OroRosa

Gundanti raudona

Sena kaip gyvenimas tiesa – raudonos lūpos visada madingos. Tačiau 2017-ųjų makiažo tendencijos kliaujasi saiku, todėl pamėginkite pamėgtą raudoną lūpdažį derinti su nude makiažu. Gaivi ir jaunatviškai atrodanti oda, minimalus akių makiažas, subtiliai paryškinti antakiai ir ryškiai raudonos lūpos, su šiuo pasirinkimu niekuo nenusileisite žurnalų viršelių dievaitėms.

Blizgučiai blizgučiai blizgučiai

Kaltinkite Instagram‘o bloger‘es. Ši ne visai praktiška mada pasiglemžia ir 2017-ųjų makiažo gaires. Tiesa, bent jau neteks jaudintis dėl preciziškumo. Į top‘ų viršunes sugrįžtantis 80-ųjų stilius leis mėgautis blizgučiais kiek labiau pašėlusiai ir mažiau rafinuotai. Taigi, tiesiog užbarstykite žėrinčių dalelių ant apatinės akių linijos ir viskas, vakarėliui jūs jau pasiruošusi!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*