Fatališkos moters dienoraštis: Kylie Jenner lūpos per 4 minutes

Lūpų makiažas ilgą laiką buvo visai nepelnytai nuvertintas. Žurnaluose ir internete mirgėte mirgėjo patarimai, kaip susikurti dūminį akių makiažą, preciziškai pravesti akių kontūro liniją, suteikti antakiams formą, taigi, viskas sukosi aplink viršutinę veido dalį. Iki tos minutės, kai tokios žvaigždės kaip Kylie Jenner parodė mums, kaip subtiliai „sužaisti“ lūpų dažais ir išryškinti šią, bet jokios abejonės, vieną svarbiausių moters puošmenų – lūpas.

O ką daryti toms, kurių lūpų forma anaiptol ne tokia išraiškinga ir gundanti, kaip norėtųsi? – paklausite. Ką gi, turint keletą must-have kosmetikos priemonių ir šiek tiek fantazijos net ir pačias siauriausias ir blankiausias lūpas galite paversti gundančiomis bei putliomis!

1. Bazė

Jei jums reikia sunkiosios kosmetikos artilerijos ir norite pasikliauti savo lūpų spalva visą dieną, tuomet gerai pagalvokite apie lūpų bazę. Galite naudoti specialią makiažo bazę lūpoms arba tiesiog apvesti lūpų kontūrą kūno spalvos lūpų pieštuku. Pieštuko sudėtyje esantis vaškas neleis ypač pigmentuotiems lūpų dažams pabėgti už kontūro linijos, o jūsų lūpų makiažas išliks nepriekaištingas visą dieną.

Ways_to_Make_Your_Lip_Gloss_Last_Longer2

2. Spalva

Dabar pats metas susirasti savo mėgstamiausius lūpų dažus ir suteikti lūpoms spalvą. Jei norite ilgai išliekančios ir ypač pigmentuotos spalvos, išbandykite profesionalius Make Up For Ever „Artist Rouge“ lūpų dažus. Fatališkam įvaizdžiui sukurti ypač rekomenduojame klasikinį raudoną matinį atspalvį.

makeupforever_artistrouge004

3. Atspindžiai

„Plokščios“ ir beformės lūpos – jau praeitis. Jūs verta žymiai daugiau. Norėdamos suteikti lūpoms putlumo ir gyvumu, neapsieisite be švytėjimo suteikiančių priemonių. Prosesas labai paprastas – čiupkite į rankas plokščią lūpų šepetėlį ir jūsų pasirinktą šviesinančią priemonę (tai gali būti švytėjimo suteikiantis pieštukas ar maskuoklis su švytinčiomis dalelėmis). Lūpų šepetėliu ant viršutinės ir apatinės lūpos, centre, padėkite du taškelius. Taškeliai turi atsidurti ten, kur jūsų lūpos pačios pilniausios. Tokiu būdu kontrastas tarp lūpų kontūro ir įšviesintos dalies padės sukurti putlesnių lūpų efektą.

Step-3-Highlight-your-lips

4. Išsklaidymas

Blending blending blending… šį anglišką žodį tikrai žino kiekviena mergina, bent šiek tiek besidominti makiažo naujovėmis. Kontūruodamos lūpas taip pat neapsieisime be kruopštaus priemonių išsklaidymo. Tuo pačiu lūpų šepetėliu, kuriuo naudojote šviesinančią priemonę, tapšnojamaisiais judesiais išsklaidykite ant lūpų paliktus highlighter‘io taškelius. Tik nepersistenkite, nemakaluokite šepetėliu iš vieno lūpų krašto į kitą, nes taip tik sumaišysite lūpų dažų ir šviesintojo spalvas. Sklaidydamos priemonę laikykitės lūpų centro, kuris optiškai turėtų būti putlesnis. O dabar paimkite į rankas veidrodėlį ir džiaukitės rezultatais – putliomis ir išraiškingomis lūpomis, kurių spalva išliks viesą dieną ir netgi audringo vakarėlio metu!

makiyaj-krasnyie-gubyi-i-karie-glaza-7


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*