Rugpjūčio magija: 6 būdai, kaip užsirišti sarongą

Rugpjūtis – paskutinis mėnuo, kai dar galima vėjavaikiškai pasinerti į vasaros linksmybes ir pademonstruoti kitiems poilsiautojams viską, ką jie privalo žinoti apie paplūdimio stilių. Jei atostogaujate egzotiškuose kraštuose, greičiausiai jau pastebėjote, kad paplūdimys vasarą tampa tikru podiumu, nei kiek nenusileidžiančiu garsiausiems mados šou. Kad galėtumėte ant šilto vasaros smėlio žengti aukštai iškėlusi galvą, paruoškite „namų darbus“ ir pasimokykite, kaip užsirišti ryškią paplūdimio skarą!

Ilga plevenanti suknelė

Tai bene mažiausiai pastangų reikalaujantis sarongo rišimo būdas. Tiesiog apsivykite skarą aplink kūną ir sukryžiuokite du jos galus. Sukryžiuotus galus užriškite už kaklo. Tokia laisva ilga vasariška suknelė puikiai tiks ir pasivaikščiojimui paplūdimyje ir vakarienei jaukioje lauko kavinėje.

Long-Halter-Dress

Kimono

Toks sarongo rišimo būdas puikiai tiks, jei norite paįvairinti nuobodoką džinsų ir paprastų trikotažinių marškinėlių derinį. Norėdamos pasidaryti tokią vasarišką liemenę, tiesiog perlenkite sarongą pusiau. Dabar išorinį kampą suriškite su perlenkimo kloste, ta patį padarykite ir su kitu kraštu. Jei viską atlikote teisingai, prie gaudo mazgelio turėtumėte pamatyti dvi atsiradusias kiaurymes. Per šias kiaurymes prakiškite rankas ir voila! Jūs jau turite naują liemenę.

Kimono

Kokteilinė suknelė

Taip taip, sarongą galite paversti net į kokteilinę suknelę ir tam nereikės daug pastangų. Šis įvaizdis šiek tiek primena klasikinį ilgos suknelės variantą, tik vietoje to, kad sukryžiuotus suknelės galus surištumėte už kaklo, apgaubkite vieną ranką ir mazgelį suriškite permetusios skarą per vieną petį. Kad savo naujajai suknelei suteiktumėte šiek tiek koketiškumo, perjuoskite liemenį plonu dirželiu.

Creative-Ways-Tie-Sarong

Stilinga palaidinukė

Jei niekaip neišsirenkate palaidinės pasimatymui, pats metas ją susikurti pačioms! Paimkite savo sarongą ir perlenkite jį pusiau. Sarongu apjuoskite liemenį lygiai taip, tarsi jis būtų rankšluostis, tik vietoje visiško apgaubimo stabtelėkite ties pečiu ir suriškite sarongo galus virš jo. Tą patį padarykite ir su apačioje likusiais laisvais sarongo galais. Tokia palaidinė puikiai tiks ir prie sportiško „džinsinio“ stiliaus ir prie trumpo sijonėlio.

Stylish-Blouse

Madingas sijonas

Jei paplūdimyje atsidūrėte ne pirmą kartą, puikiai žinote, kad be trumpo sijonėlio apsieiti bus sunku. Jei visi turimi sijonai jau pabodo, siūlome pasidaryti naują pačiai. Viskas, ką reikia daryti – perlenkti savo sarongą pusiau ir apjuosti juo juosmenį. Sarongo galus galite surišti stilingu mazgeliu arba sutvirtinti originalia sage.

Short-Skirt

Ilgas sijonas

Šitaip surišti sarongą dar paprasčiau, nei bandant sukurti mini sijonėlį. Tiesiog apvykite sarongą aplink juosmenį ir suriškite juo galus. Kuo siauresnė skara, tuo didesnis bus sijono skeltukas! Toks ilgas vėjyje plevenantis sijonas puikiai tiks prie didžiulių saulės akinių ir sandalų.

Maxi-Skirt

 

Bėgdama į paplūdimį nepamirškite sarongo ir… apsauginio kremo nuo saulės! Pasirūpinkite ne tik stilingu įvaizdžiu, bet ir sveika oda. Atostogoms pajūryje puikiai tiks KOLASTYNA apsauginis losjonas nuo saulės SPF 20.  Patobulintos aktyvios sudedamosios losjono dalys ir UVA / UVB apsauginiai filtrai užtikrins aukšto lygio odos apsaugą nuo saulės spindulių ir nudegimo. KOLASTENO KOMPLEKSAS – išskirtinis kolageno, elastino ir glikogeno junginys – pagerins odos aprūpinimą deguonimi, energiją ir metabolizmą ląstelėse. Vitaminai E, F ir H kovos su laisvųjų radikalų susidarymu ir veiksmingai saugos odą nuo ankstyvo senėjimo.

P110_KOL-EX-SUNTAN-LOTION-SPF20-200ML


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*