5 NE antakiams ir lengvi būdai, kaip juos ištaisyti pačioms

Pastaruoju metu lyg grybams po lietaus kosmetikos lentynose dygstant vis naujoms antakių priežiūros priemonėms, merginos ėmė atidžiau rūpintis savo antakiais. Vos prieš keletą metų antakiai atrodė „nieko čia tokio“ veido dalis – nepastebima ir žymiai mažiau smagi dažyti nei akys ar lūpos. Tačiau yla netruko išlįsti iš maišo ir moterys suprato, antakiai – būtent ta veido dalis, į kurią krypsta visų akys, juk jie pūpso tiesiai mums po kakta! Deja, net ir supratus šią universalią tiesą, žinios, kaip tinkamai prižiūrėti antakius, stebuklingai mūsų galvose neatsirado. Būtent todėl Grožio Naujienos skuba į pagalbą ir kalba apie 5 didžiąsias antakių priežiūros klaidas, kurias vertėtų kuo skubiau ištaisyti.

NE. Kalnas kosmetikos

Dažniausiai mes esame įpratusios antakius prižiūrėti lygiai taip pat kaip savo odą, vis dėlto, juk jie pūpso ant veido, ar ne? Ir tai yra pirmoji klaida, dėl kurios antakiai gali „netikėtai“ išslinkti ar liautis augę. Taigi, kai tepate ant veido losjonus, kremus, gelius, saulės priemones ar pudras, stenkitės vengti antakių zonos ir palikite juos natūralius.

NE. Žirklių manija

Nors daugelyje kosmetikos kabinetų kosmetologė greičiausiai susigundys žirklutėmis pakirpti jūsų antakių plaukelius, namuose to daryti visai nebūtina. Tik nedaugeliui moterų apskritai reikalinga tokia antakių trumpinimo procedūra, o rezultatais namuose galite nelikti patenkinta. Jei, vis dėlto, netikėliai plaukeliai stiebiasi iki pat dangaus, karpykite juos tinkamai. Pirmiausiai sušukuokite plaukelius į viršų ir tik labiausiai nuo kontūro atitrūkusius plaukelius nukirpkite.

NE. Antakiai „bet kur“

Daugelis vis dar mano, kad antakiai turi būti toje pačioje linijoje, kaip ir šnervė. Ir jie klysta. Tobuli antakiai turi lygiuotis su jūsų nosies galiuku. Apskritai, tvarkantis antakius reikėtų užmesti vieną kitą žvilgsnį į paveikslėlius, vaizduojančius, kur jie turėtų būti. Taip išvengsite begalės nemalonumų, tokių kaip antakių nutolinimas vienas nuo kito (tai automatiškai suteikia platesnio veido efektą).

NE. Krūmo efektas

Kiekviena iš mūsų nori pilnesnių, ryškesnių antakių, tačiau kai kurios moterys tiesiog persistengia naudodamos pieštuką! Nupieštus antakius palikime toms, kurios jų apskritai neturi, o mums užteks tiesiog paryškinti natūralų antakių grožį ir pabrėžti dailiai išlenktą formą. Atminkite, antakiai turi papildyti veidą, bet ne nukreipti dėmesį.

NE. Neprižiūrėta teritorija

Antakius paryškinote, bet jiems dar šio to trūksta? Tas „šis tas“ gali būti naujasis Rimmel „Brow This Way“ švytėjimo suteikiantis antakių pieštukas! Jei prižiūrite antakius, įsitikinkite, kad teritorija aplink juos taip pat sutvarkyta. Vienas brūkštelėjimas švytėjimo suteikiančiu pieštuku virš ir po antakiu kaip reikiant pataisys reikalus ir optiškai pakels antakius bei padarys veidą žvalesniu.

rimmel_brow_this_way-750x251


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*