Karališki manikiūro receptai trumpiems nagams

Nors trumpi nagai daugeliui merginų atrodo kaip didžiausias košmaras, anksčiau ar vėliau kiekvienai iš mūsų tenka su tuo susidurti. Kartais nagai tiesiog užsispyrusiai atsisako augti, kartais vienas netikėlis ima ir nulūžta. Bet kuriuo atveju, susidūrus su tokiomis problemomis lieka tik viena išeitis – griebtis žirklių. Tačiau net ir nešiojant trumpus nagus galima pasidaryti išradingą ir elegantišką manikiūrą.

parengė Aistė Meidutė

Myli – nemyli

Ramunėlės – naivumo, nekaltumo ir tyrų jausmų gėlė. Be to, jos puikiai atspindi vasariškas nuotaikas, tad kodėl gi neperkėlus šių smulkių gėlyčių ant savo nagų? Toks geometrinis raštas neatims daug laiko, o atrodys subtiliai ir moteriškai. Pirmiausiai nulakuokite nagus peršviečiamu nagų lakų, o tada plonu šepetėliu ant nagų nupieškite geltonus taškelius. Kai baigsite, nuvalykite šepetėlį ir baltu nagų laku aplink geltonus vidurėlius nupieškite žiedlapius. Manikiūrą užbaikite peršviečiamu viršutiniu nagų lako sluoksniu.

elle-short-nail-art-negative-daisies

Sultingasis arbūzas

Šis minimalistinis arbūzą primenantis raštas puikiai tiks, jei nutarėte pasitrumpinti savo nagus. Nulakuokite nagus turimu žalsvo atspalvio nagų laku. Po vieną kiekvienos rankos pirštą nulakuokite tik viršutinį nago „pusmėnulį“. Likusią nago dalį užpildykite sodriu oranžiniu atspalviu. Leiskite nagams nudžiūti ir padenkite juos viršutiniu peršviečiamu nagų lako sluoksniu.

elle-short-nail-art-minimal-watermelon

Auksinė klasika

Jei pasiilgote šiek tiek prabangos, suteikite savo nagams karališko spindesio. Pirmiausiai nulakuokite nagus juoda spalva, o paskui, lakui nudžiūvus, priklijuokite ant nagų plonas auksinės spalvos juosteles. Sutvirtinkite manikiūrą viršutiniu permatomu nagų lako sluoksniu.

elle-short-nail-art-black-and-gold

Prancūziškas žavesys

Jei mainote, kad prancūziškas manikiūras skirtas tik ilgų nagų savininkėms, pagalvokite dar kartą. Atnaujinkite klasikinį prancūzišką manikiūrą, naudodamos peršviečiamą nagų laką su blizgučiais.

elle-short-nail-art-glitter-french-tips

Kita mėnulio pusė

Toks „mėnuliškas“ manikiūras atskleis jūsų kūrybiškąją pusę, be to, jis atrodys prabangiai ir tuo pačiu ne per daug pretenzingai. Pirmiausiai nulakuokite nagus švelnia levandų spalva, o tada imkite šalto metalinio atspalvio nagų laką ir nulakuokite nagus, palikdamos levandų spalvos pusmėnulius.

elle-short-nail-art-pale-moon

Ko reikia, kad manikiūras išliktų ilgiau?

Auksinė taisyklė, darant manikiūrą namuose, nepamiršti viršutinio nagų lako sluoksnio. Taip ne tik suteiksite nagams sveiko švitesio, bet ir ilgiau išlaikysite sodrią spalvą. Be to, atnaujinti manikiūrą reiks žymiai rečiau. Rekomenduojame išbandyti naująjį DEBORAH „Formula Pura“ linijos viršutinį nagų lako sluoksnį. Šio produkto sudėtyje yra net iki 80 proc. natūralių žaliavų ir tirpiklių, pagamintų iš kviečių, kitų grūdų ir bulvių. „Formula Pura“ viršutinis nagų lako sluoksnis papildytas specialiais sakais, kurie užtikrins ryškesnį spindesį ir apsaugos nagų laką nuo lupinėjimosi.

SmaltoFormulaPURA_00


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*