Seminaras Make Up For Ever studijoje: BOHO nuotaka

Boho stilius, o kartu ir makiažas, šią vasarą yra tai, ko norės kiekviena, ypatingai kalbant apie nuotakas. Boho – tai  iš XIX a. Prancūzijos bohemiečių kilęs laisvas, jokių rėmų nesukaustytas stilius, leidžiantis išlikti savimi. Tai – laisvai vėjo sutaršyti plaukai, svajingas žvilgsnis, bučinio laukiančios lūpos ir daugybė pievų gėlių.

Su tokiu įvaizdžiu MAKE UP FOR EVER studijoje žada supažindinti vizažistė Anastasija Solovjova, kuri savo dviejų dienų seminarą pavers tikromis makiažo dirbtuvėmis – workshopu. Seminaro dalyvės ne tik matys, kaip atliekamas Boho nuotakos makiažas, bet ir pačios atliks jį savo modeliams, o vėliau, dirbdamos su fotografu, gaus išskirtinę nuotrauką, kuria galės papildyti portfolio.

rue-de-seine-lace-bridal-gown-wedding-dress-jason-ierace-boho      laure-de-sagazan-couture-designer-wedding-dress-bridal-gown-french-lace-bespoke2

fc1c4cdf7c0a13961d2d08c7a5fba195                                       20sweddingdress

Pasak seminaro sumanytojos, vizažistui svarbu sekti ne tik mados tendencijas, bet ir nuolatos pildyti savo portfolio. Visiškai naujo formato kūrybinės dirbtuvės atveria galimybę vizažistams dirbti komandoje, ruoštis ir aktyviai dalyvauti fotosesijoje ir, be abejo, pasipidyti savo porfotlio ir pasiruošti vasaros sezonui.

Workshop‘as, skirtas vizažistams, dirbantiems ar planuojantiems dirbti su fotografais, bei vizažistams dirbantiems su vestuvėmis. Patirtis nėra būtina. Seminaro dalyviai  pasisems žinių apie komandinio darbo ypatumus, komunikaciją tarp fotografo ir visažisto. Seminarų metu bus naudojama Pasaulyje vizažistų ypač vertinama MAKE UP FOR EVER kosmetika.

IMG_1348

Seminarą ves vizažistė Anastasija Solovjova

„Boho nuotakos makiažas yra šviesus, skaistus. Tai ne kaukė, tai ta pati mergina, kuri buvo vakar ir kuri bus rytoj, kuri išlieka savimi, tik vestuvių dieną atrodo puošniau“, – sako vizažistė A. Solovjova.

Seminaro dėstytoja Anastasija jau pasirinko demonstracinio makiažo spalvas, atvykę į seminarą ir išklausę šiek tiek smagios ir visai nenuobodžios teorijos pasirinksite savas ir jūs.

IMG_1347

Seminaro dėstytoja Anastasija Solovjova jau pasirinko Make Up For Ever produktų spalvas Boho stiliaus nuotakos makiažui

Daugiau informacijos:

https://www.facebook.com/events/1727877377482369/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*