10 naudingų dalykų, kuriuos galite nuveikti, kai kankina nemiga

Tenka pripažinti, kad anksčiau ar vėliau kiekvienai merginai ar moteriai tenka patirti ne vieną ir ne dvi bemieges naktis. Priežastys gali būti įvairios: galva lūžta nuo daugybės planų, užmigti neleidžia įkyriai lauke lojantis šuo, o gal sunku sudėti bluostą dėl jausmų kankinamos širdies? Dažniausiai šių naktinių minučių mes neskubame išnaudoti produktyviai, juk išmaniojo telefono ar nešiojamo kompiuterio ekranas ranka pasiekiamas, o kur dar ta pagunda pašnipinėti Facebook‘e savo ex…

Skamba pažįstamai? Anokia čia paslaptis, kad šiuolaikiniai žmonės per daug laiko praleidžia, žiūrėdami į ekranus ir nieko neveikdami. Tiesa ta, kad toks spoksojimas nepadeda nei užmigti, nei tapti turtingesne asmenybe, todėl Grožio Naujienos siūlo ekranus iškeisti į naudingą sveikatai ir grožiui veiklą! Sąraše tik 10 pasiūlymų, bet juk žinote, kad jis gali tęstis iki begalybės!

1.Perskaitykite mylimo romano skyrių (ar netgi 3). Neslėpkite, juk visi žinome, kad giliausiame jūsų lentynos kampe vis dar baugščiai slepiasi pradėta skaityti knyga.

woman-reading

2.Nusilakuokite nagus. Ryžkitės pagaliau pasidaryti nepriekaištinga manikiūrą ir nepamirškite kojų nagų, juk vasara jau ant nosies!

Grožio Naujienos rekomenduoja išbandyti BOURJOIS „3D Gel“ nagų laką ir „ Le Top Coat“ nagų lako pagrindą. Tai pirmasis BOURJOIS sukurtas nagų lako spalvą „užrakinantis“ sluoksnis su kuriuo ryškia nagų lako spalva galėsite džiaugtis dar trimis dienomis ilgiau

file71232752_lakas

3.Paskambinkite draugei. Jūsų draugė tikrai apsidžiaugs, išgirdusi jau seniai girdėtą savo telefono skambučio melodiją, o valandėlė kita mergaitiškų plepalų dar nei vienai moteriai nepamaišė.

1

4.Pasirūpinkite savo oda. Jei negalite užmigti, padovanokite sau mini masažą, įtrinkite odą aliejumi ir atsipalaiduokite. Garantuojame, ryte nubusite lyg naujas žmogus.

Grožio Naujienos rekomenduoja specialią odos priežiūros priemonę „Bio-Oil“. Šis greitai susigeriantis odos aliejus ne tik sudrėkins jūsų odą ir suteiks jai visų būtiniausių medžiagų, bet, naudojant ilgesnį laiką, suvienodins odos spalvą ir pagerins randų bei strijų būklę.

$T2eC16R,!)0E9s37F1sJBRnn7lf0mw--60_57

5. Paklausykite raminančios muzikos. Kelios natos, įkvepiantis video klipas ir jūs jau sapnų karalystėje, mėgaujatės gilaus miego terapija.

1 (1)

6. Pasimėgaukite kvapų terapija. Lentynoje vis dar laikote jau apdulkėjusį kvapiųjų žvakių rinkinuką? O gal pats metas jį panaudoti? Malonūs kvapai ne tik suteiks naujų pojūčių, bet ir kaip mat nuteiks ramiam nakties miegui. Tiesa, ne pro šalį atnaujinti ir savo vienintelį ir nepakartojamą kvapą. Rekomenduojame išmėginti naujus dvelkiančius C-THRU „Blooming Sence“ kvepalus. C-THRU aromatas, skirtas jaunoms ir savimi pasitikinčioms merginoms, suteiks optimizmo ir jėgų.

parf-agenda-131-37511

7. Spalvokite. Jei dar neįsigijote šiuo metu ypač populiarių spalvinimo suaugusiems knygelių, dabar pats metas tai padaryti. Skirkite nemigos laiką svajonėms ir atsipalaidavimui, o nuspalvintais paveikslėliais nustebinkite artimus žmones.

512078014

8.Suplanuokite vasaros atostogas. Juk saulėtos dienos amžinai nesitęs! Jei kankina nemiga, čiupkite į rankas rašiklį ir pasinerkite į savo svajonių atostogų planus. Pagalvokite, ar turite viską, ko reikia atostogoms be jokių rūpesčių? Jei ne, pasidarykite būtiniausių pirkinių sąrašą ir nepamirškite į jį įtraukti apsauginio losjono nuo saulės. Rekomenduojame išmėginti patikimą SEBAMED apsauginį losjoną nuo saulės, kuris ne tik apsaugos jus nuo nudegimų, bet ir užtikrins odos drėkinimą.

SEBAMED saulė (1)

9. Pasimankštinkite. Mankšta ne tik atgaivins apsnūdusius raumenis, bet ir suteiks daugiau pasitikėjimo savimi. Jei prisiversti mankštintis pačiai sunku, tuomet įsijunkite sporto vaizdajuostę ir mankštinkitės kartu su geriausiais treneriais!

womanexercisingatnight

10. Išsimaudykite. Jei 9 būdai turiningai praleisti nemigos laiką nesuveikė, kiekviena moteris žino metodą, kuris niekada nenuvilia. Tiesiog pasidžiaukite raminančiomis vandens procedūromis! Jei gyvenate aktyvų gyvenimą, dušo procedūroms rinkitės aktyviems žmonėms subalansuotą WELEDA sportuojantiems skirtą dušo želę su arnikomis. Sportuojantiesiems skirta dušo želė su arnikomis papildys jūsų pastangas ir suteiks pasitenkinimo. Puikiai subalansuoti gaivieji ir energijos suteikiantys eteriniai rozmarinų ir levandų aliejai nuramins protą ir atgaivins kūną.

Arnica-Sports-Shower-Gel-large


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*