5 paslaptys, kurių nežinojote apie Make Up For Ever

Jeigu galite savo vadinti tikra kosmetikos priemonių žinove, tuomet savo kosmetikos krepšelyje tikrai rastumėte bent vieną Make Up For Ever produktą. Nesvarbu, kas tai bebūtų – vandeniui atsparus akių apvadas ar ypač aukštos pigmentacijos akių šešėliai, o gal naujausia HD pudra, bent vieną šių produktų jūs tikrai esate išbandžiusi. Kas padaro Make Up For Ever produkciją tokia geidžiama? Žinoma, labiausiai viliojanti savybė ta, kad Make Up For Ever produktai yra skirti kurti profesionaliam makiažui, bet juos visai nesunku pritaikyti ir kasdienėms grožio procedūroms. Grožio Naujienos savo skaitytojoms atskleidžia 5 paslaptis, kurių tikrai nežinojote apie Make Up For Ever produkciją.

parengė Aistė Meidutė

Make Up For Ever – nuo teatro scenos iki geidžiamiausių kosmetikos produktų

Dany Sanz nutarė įkurti Make Up For Ever Paryžiuje dar tada, kai dirbo su teatro aktoriais. Teatro vadovas jos paprašė ištapyti vieno aktoriaus kūną ir tik tada, kai D. Sanz išvydo, kaip atrodo jos sukurtas grimas scenoje, išsyk suprato, kad makiažas bus jos gyvenimo aistra. Kompanijos pavadinimas kilo iš D. Sanz dažnai vartojamo posakio: „profesionalams, tau, amžinai“.

Makiažą išsaugojo net plaukikai

D. Sanz net neketina sukčiauti, jei kalba pakrypsta apie jos kuriamų produktų testavimą. Ypač daug dėmesio sulaukusi Acqua XL kolekcija, kurią sudaro akių šešėliai, akių plunksnelės ir blakstienų tušas yra patys atspariausi vandeniui, kokie tik gali būti kosmetikos produktai. Paryžiaus vandens baleto šokėjai kreipėsi į D. Sanz, prašydami kosmetikos priemonių, kurias jie galėtų naudoti, būdami po vandeniu, taigi, išradingoji moteris išbandė Make Up For Ever Acqua XL liniją. Bandymai truko net 4 valandas, o jų metu net 75 proc. šio laiko šokėjai praleido po vandeniu. D. Sanz nepamiršo ir žeme vaikščiojančių artistų, ji atliko keletą testų su tais pačiais aktoriais, darančiais kardio pratimus visą valandą. Toks bandymas parodė, kad Make Up For Ever be jokių sunkumų atlaiko ir povandeninius, ir dažno prakaitavimo iššūkius.

Grožio Naujienų mėgstamiausi: 

Make Up For Ever High Precision Waterproof Eyeliner

Vandeniui atsparaus skystojo akių apvado plunksnelė leidžia itin tiksliai, lygiai, ryškiai nubrėžti akių liniją. Apvadu nubrėžta akių linija labai greitai džiūsta ir ilgai laikosi.

Make Up For Ever Aqua Smoky Waterproof Lash

Visoms, norinčioms nepaprastai juodų, ilgų, tankių, riestų blakstienų. „Aqua Smoky Lash” pastebimai padidina blakstienų apimtį, tolygiai padengia jas iki pačių galiukų, užriečia, iššukuoja, suteikia maksimalų ilgį.  Vandeniui atspari formulė užtikrina ilgalaikį ir nepriekaištingą akių makiažą. Nedirgina akių, galima naudoti nešiojant kontaktinius lęšius.

Make Up For Ever Aqua Eyes

Vandeniui atsparus, sodriais pigmentais papildytas kontūro pieštukas tobulai pabrėžia akių liniją. Dėl kreminės tekstūros brėžia lengvai ir tolygiai, užtikrina ryškią spalvą.

1343906781_136139136021390394202_aqua-smoky-lash-234011390390437_16225

Įveikė negailestingas kameras ir prožektorius

2008 metais D. Sanz ir jos komanda buvo pirmieji, sukūrę HD produktų liniją. Ši idėja kilo po to, kai Make Up For Ever komanda gavo prašymą sukurti tokį makiažą, kuris atlaikytų netgi negailestingas aukštos raiškos kino ir televizijos kameras. 2015 metais Make Up For Ever šoktelėjo dar aukščiau ir pristatė Ultra HD liniją, kuri leidžia atrodyti nepriekaištingai net filmuojant su pačia naujausia įranga.

Grožio Naujienų mėgstamiausi: 

 Make Up For Ever Ultra HD Invisible Cover Foundation

Ypač malonios tekstūros kreminė pudra suvienodina veido odos spalvą, paslepia odos trūkumus, tuo pačiu atrodo labai natūraliai net dienos šviesoje. Norint padaryti makiažą, reikia labai mažo kiekio kreminės pudros. Idealiai tinka pavargusiai, drėgmę praradusiai odai. Tinka visų tipų odai.

1449481653_120

Make Up For Ever – nauja merginų religija

Viena Reddit vartotoja visai neseniai savo profilyje pasidalino nuotrauka, kurią pakomentavo taip: „Žmonės….ŽMONĖS… Tik pažiūrėkite! Make Up For Ever užkariavo mano širdį ir aš daugiau niekada nebepirksiu jokios kitos kompanijos šešėlių.“ Vos po kelių minučių nuotrauką užplūdo komentatoriai. Iš viso jie parašė per 115 komentarų, liaupsinančių Make Up For Ever. „Tie pigmentai! Ar jau išbandėte jų lūpdažius? Visada įsigyju raudonus atspalvius, nes jie išsilaiko visą amžinybę, oooo, o ką jau kalbėti apie lūpų apvadus! Nepakartojama,“ – Make Up For Ever produkciją gyrė vartotojai.

Grožio Naujienų mėgstamiausi: 

 Make Up For Ever Artist Eye Studio Set

Akių makiažo rinkinys. Naujos kartos akių šešėliai tinkantys  tiek menininkams, makiažo specialistams, tiek kasdieniai moteriai.
Nuostabiai turtinga intensyvių 9 atspalvių paletė (šilkiniai, metalizuoti, vaivorykštės, deimantiniai), pilnam įvaizdžiui sukurti Smoky Extravagant tušas ir Aqua eyes vandeniui atsparus akių kontūro pieštukas.

Rinkinį sudaro:

  • I-722 Mandarin, S-102 Onyx, D-562 Taupe Platinum, S-616 Chocolate, I-662 Amber Brown, D-236 Lagoon Blue, ME-554 Cauldron, I-554 Pink Ivory, ME-302 Peacock.
  • Aqua  eyes pencil – vandeniui atsparus akių kontūro pieštukas.
  • Smoky Extravagant  mascara – blakstienas tankinantis, riečiantis, ilginantis tušas.

Make Up For Ever Aqua Rouge

Skysti lūpų dažai, kurie suteikia intensyvų, ilgai išliekantį ir akį traukiantį spindesį.
Jų nauja formulė su didele pigmentų koncentracija vienu potepiu suteikia, nepermatomą spalvą su nuostabiu spindesiu. Lūpų dažai yra gelinės nelipniostekstūros - juos padengsite be jokių pastangų.
Dvipusis aplikatorius leidžia paprastai, dviem etapais padengti dažus, o šepetėlio iš poliesterio dėka viršutinis permatomas sluoksnis tolygiai pasiskirsto ir padeda tarsi “užrakinti” spalvą ant lūpų.

Make Up For Ever Aqua Lip

Nuostabios konsistencijos, švelnus ir minkštas lūpų kontūro pieštukas. Naujos spalvos priderintos prie lūpų dažų, o prabangi konsistencija teikia ypač malonų pojūtį. Pieštukas gerai dengia, patogus naudoti, todėl lengva nubrėžti tikslią kontūro liniją.

1347352187_p374940-av-01-lhero 1447848788_artist-eye-studio-ouverte 1390413630_16508

Pirmas kontraktas su lytį pakeitusiu modeliu

Make Up For Ever retai dirba su įžymybėmis, bet kompanijos pirmasis darbas su žvaigžde buvo netikėtas ir nepakartojamas. Pirmą kartą grožio industrijos istorijoje stambų kontraktą su kosmetikos kompanija pasirašė lytį pakeitęs modelis – Andreja Pejic. Kontraktą taip pat pasirašė ir aktorė Jamie Chung, o visai neseniai Make Up For Ever pradėjo bendradarbiauti su Charli XCX, pristatydama naujus Acqua XL akių apvadus.

andreija_pejic_make_up_forever_05


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*