Nagų dailė per 15 minučių: šviežios idėjos pavasariui

Nagų dailės menas garsėja tuo, kad pačioms pasidaryti įmantrų manikiūrą namuose labai sudėtinga. Net jei turite visus reikiamus įrankius ir nagų lako spalvas, o jūsų rankos nedreba net labiausiai įtemptomis akimirkomis, greičiausiai naujausią „Instagram“ įvaizdį sukurti vis viena bus sunku. Vis dėlto, keletą nesudėtingų kompozicijų ant savo nagų išbandyti galite. Šie minimalistiniai nagų dailės pavyzdžiai neatims ypač daug laiko ir puikiai tiks bet kokiai progai – ir vakarėlyje, ir biure.

Žaismingi kampučiai

Lygu aštru ir elegantiška, kas gali būti geriau? Jei visą pavasarį ieškote, kaip panaudoti naują ryškią nagų lako spalvą, vieną nesudėtingą, bet labai gundantį būdą jau radote! Kartais genialumas slypi paprastume!

Kaip tai padaryti? Čiupkite į rankas prabangią prinokusios slyvos nagų lako spalvą ir padenkite ja visą nagą. Kai bazė jau užtepta, plona lipnia juostele atskirkite siauras nago dalis pakraščiuose ir nulakuokite jas balta ar šviesiai melsva spalva. Žinoma, spalvų deriniai – jūsų fantazijos reikalas, tačiau šis manikiūras atrodys ypač išraiškingai, pasirinkus kontrastingus atspalvius.

011916-nail-art-5

„Atgal į 70-uosius!

Jeigu norite žaismingų ir jaunatviškų nagų, šis dizainas jums kaip tik! Taip nulakuoti nagai atrodys šiek tiek pašėlusiai, tačiau ne per daug iššaukiančiai, o išryškinta V forma optiškai pailgins jūsų pirštus.

Kaip tai padaryti? Kadangi mėlyna ir tamsiai raudona spalvos yra ryškesnės nei pilka ir rausva, pradėkite nuo rausvos. Nulakuokite šia spalva visą trikampį, vėliau tepkite pilko lako sluoksnį. Galiausiai griebkite ryškias spalvas, kurios puikiai pridengs šviesų pagrindą. Kadangi toks manikiūras reikalauja kantrybės, kraštelius išlyginkite acetone pamirkytu kampiniu šepetėliu.

011916-nail-art-2

80-ųjų diva

Baltos ir juodos derinys ir kampuotos geometrinės formos kaip niekas kitas padeda nukeliauti laiku pora dešimtmečių atgal. Jei visą savaitę jūsų telefone skamba seni geri 80-ųjų hitai, pats metas išmėginti geometrinį minimalistinį manikiūrą!

Kaip tai padaryti? Jei su manikiūro įrankiais darbuojatės ne pirmą kartą, susikurti tokį įvaizdį nebus sudėtinga. Jums tereikės plonos lipnios juostelės. Tiesiog užklijuokite juostelę būtent tokia forma, kokią norite atkartoti ant nago. Pradėkite nuo trikampių, esančių nago šonuose, ties odelėmis. Šiam manikiūrui rinkitės kontrastingas spalvas, kurios būtų gerai pastebimos natūralaus nago fone.

011916-nail-art-3

„Nude“ magija

Šis šviežias ir viliojančiai moteriškas manikiūras puikiai tiks šiltuoju sezonu, kai viskas, ką norisi matyti – įdegusi oda ir natūralus šviežias grožis. Norite šio to aštresnio? Priklijuokite prie nagų keletą žvilgančių detalių!

Kaip tai padaryti? Užklijuokite lipnią juostelę, kad pažymėtumėte vietą, nuo kurios turėtų prasidėti nagų laku padengta nago dalis. Pasirinkite artimą savo natūraliai nago spalvai nagų laką, tik vienu kitu tonu tamsesnę. Padenkite viršutinę nago dalį iki lipnios juostelės nagų laku, o kai spalva nudžius, padenkite visą nagą viršutiniu bespalviu sluoksniu. Jei norite šiek tiek išraiškingesnio manikiūro, pritvirtinkite prie nagų keletą žvilgančių elementų.

011916-nail-art-4

Tamsioji mėnulio pusė

Jei mistika ir išskirtinis stilius – jūsų arkliukas, susikurkite tai atspindintį manikiūrą! Šį įvaizdį įkvėpė klasikinis manikiūras, kuriame vidiniai nago pusmėnuliai paliekami natūralios spalvos, o kita nago dalis nulakuojama pasirinktu nagų laku, bet jei nebijote eksperimentuoti, kodėl gi nepadarius atvirkščiai?

Kaip tai padaryti? Kampiniu šepetėliu suformuokite juodos spalvos pusmėnulius ties odelėmis. Nago viduryje užklijuokite žvilgančią auksinės spalvos lipnią juostelę. Jos galiukus nukarpykite nagų odelėms skirtomis žirklutėmis.

011916-nail-art-1

 

Lemtinga moteris

Bet koks manikiūras atrodo dailiai ir išraiškingai, jei nagai tinkamai prižiūrėti. Grožio Naujienos siūlo patikėti savo nagų priežiūrą ISADORA naujienai – švelnaus atspalvio nagų lako pagrindui „Nail Primer“. Šis nagų lako pagrindas praturtintas maitinamaisiais ingredientais – vitaminais C ir E. Su švelniais atspalviais galite susikurti nepriekaištingą manikiūrą, tereikia trupučio fantazijos!

Kaip tai padaryti? Jei norite įsimintino manikiūro, tačiau turite labai nedaug laiko, tiesiog imkite į rankas ISADORA nagų lako pagrindą „Nail Primer“, nulakuokite juo nagus, o pagrindui nudžiūvus, užtepkite ant nago pasirinktą dekoratyvų nagų laką su blizgučiais. Natūralaus atspalvio ir žvilgančių dalelių derinys atrodys gaiviai, šviežiai ir subtiliai.

1_@Newlypolished 3_@Newlypolished


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*