Pavasario TOP‘ai: stiliaus detalės, kurias privalai turėti savo spintoje

Keičiasi sezonas, keičiasi ir merginų spintos. Jei dar nepertvarkėte savo garderobo, pats metas tai padaryti ir šiltus megztinius bei vilnonius sijonus išleisti atostogų iki kitos žiemos. Žinoma, renkantis naujus pavasariškus drabužius, svarbiausia žinoti, kokios sezono detalės mirgės žurnalų viršeliuose ir bus ypač populiarios. Grožio Naujienos dalinasi pavasarinio stiliaus TOP‘ais ir skuba į pagalbą visoms merginoms, kurios ketina šį sezoną atsinaujinti nuo galvos iki kojų.

parengė Aistė Meidutė

Apatinuko stiliaus suknelė

Ar dar pamenate tuos žavingus nėrinius, kuriuos mūsų mamos ir močiutės negailestingai paslėpdavo po viršutinių drabužių šarvais? Gera naujiena ta, kad dabar to daryti visiškai nebūtina! Aukštosios mados podiumus šį sezoną užkariauja apatinuko stiliaus suknelės. Plaukus kedenant lengvam pavasario vėjeliui, nėriniai atrodys ypač dailiai ir moteriškai. Dieną tokią suknelę galima derinti su žaismingais marškinėliais, vakare – puošniomis lengvomis basutėmis.

1

Kojos apyrankė

Šį pavasarį bus ypač madingi patys įvairiausi kojų aksesuarai, nuo dailių prabangių apyrankių, iki kojos piršto žiedų vasarą. Kojos apyrankes rinkitės ypač atidžiai, nesusigundykite pigiais iš siūlų suvytais aksesuarais. Verčiau rinkitės sunkesnes metalines grandinėles arba tauriųjų metalų apyrankes.

bef102bc859f6b387074edf83a35a81d

Nėriniuoti marškiniai

Pradėkime nuo to, kad šį pavasarį į mūsų spintas turėtų sugrįžti romantiško kirpimo, siuvinėtos ir karoliukais puoštos suknelės, tačiau, jeigu tokios romantikos jums šiek tiek per daug, vietoje suknelės rinkitės panašaus stiliaus marškinius. Pavasariui ieškokite šviesių spalvų, gausiai puoštų natūralių audinių marškinių, kad atrodytumėte lyg ką tik nužengusi nuo podiumo!

2

Stilinga kuprinė

Bent trumpam pamirškite prašmatnias rankines ir čiupkite į rankas patogią kuprinę. Užrašais ar sagtelėmis dekoruota tekstilinė kuprinė ypač pravers, jei skubate į sporto treniruotę!

3

Lengvos basutės be dirželių

Šį sezoną dizaineriai siūlo atsipūsti ir pasirūpinti patogumu. Rinkdamosi batelius, aplenkite aukštakulnių eilę ir čiupkite pačius patogiausius batukus be jokių dirželių, su kuriais galėsite jaustis patogiai tiek vaikščiodamos parke, tiek leisdamos vakarą lauko kavinėje.

4

Polo marškinėliai

Polo marškinėliai ir vėl grįžta į spintas! Tik šį kartą jie mažiau primena paprastus sporto marškinėlius. Ieškokite griežto kirpimo polo marškinėlių, pasiūtų iš žvilgančių, sunkesnės tekstūros audinių ir pataikysite tiesiai į stiliaus dešimtuką.

 

5

Pečius apnuoginanti palaidinė

Apnuogintos moters rankos dar nuo neatmenamų laikų laikytos erotiškumo simboliu. Nebijokite atidengti savo pečių ir pavasariškam vakarui pasipuoškite atvira palaidine. Šį sezoną vertėtų pasidairyti ypač moteriškų palaidinių, dekoruotų kaspinėliais ar gėlėmis.

crop-top-striped-off-the-shoulder

Gausiai dekoruotas megztukas

Pavasarį nebijokite išsiskirti iš minios. Kol saulė dar nelepina šiluma, ant lengvos suknelės užsimeskite gausiai žvyneliais ar karoliukais dekoruotą žvilgantį megztinį. Toks stiliaus akcentas iš paprastos miesto merginos akimirksniu pavers jus elegantiška dama.

fe4c7d3a68aadeb4e0c59718e0ed741d

Geriausias stiliaus akcentas – balta šypsena!

Jokie drabužiais, net ir patys brangiausi, nepakeis švytinčios šypsenos! Pavasarį pasirūpinkite didžiausiu savo turtu ir išbandykite revoliucingą burnos higienos priemonę. Šveicarų kompanijos „Trisa“ sukurtas ultragarso šepetėlis „Sonicpower“ net iki 30 proc. švariau nuvalo dantų paviršių ir net 9 kartus kruopščiau išvalo tarpdančius. Tokius genialius rezultatus sukuria šepetėlio šerelių ypatumai kartu su ultragarso teikiamais privalumais. Galite rinktis minkštą arba vidutinio kietumo šepetėlį, pakraunamą įkrovikliu arba su baterijomis. Pakrautas šepetėlis veikia ilgiau negu 1 mėnesį. Šių šepetėlių ieškokite elektroninėje parduotuvėje www.pigu.lt

trisa        trisa1


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*