Blogerė Agnija: kokią kontūravimo paletę rinktis pavasariui?

Daugelis merginų, kurios bent kartą bandė kontūruoti savo veidą, sutiktų, kad tinkamą kontūravimo paletę surasti sunku. Ypač jei paletė reikalinga ne tik ypatingoms progoms, bet ir kasdieniam makiažui. Asmeniškai aš veidą kontūruoju tikrai ne kasdien, tačiau kartais labai norisi skirti daugiau laiko sau ir bent savaitgalį išeiti į miestą su ypatingesniu makiažu.

Mano oda gana blyški, todėl dauguma iki šiol mėgintų bronzantų atrodydavo tiesiog per ryškūs ir labai nenatūralūs, tačiau visai neseniai atradau paletę, apie kurią verta jums papasakoti.

Tai – pirmoji Rimmel prekės ženklo kartu su modeliu Kate Moss sukurta veido kontūravimo paletė. Parduotuvėse pasirodė trys šios paletės spalviniai variantai – rausvų atspalvių Golden Sands, koralinė Coral Glow ir pati tamsiausia Golden Bronze. Mano odai labiausiai tiko šviesiausias Golden Sands atspalvis.

Iš pirmo žvilgsnio ši kontūravimo paletė turėtų ypač tikti šviesiaplaukėms ir šviesiaodėms merginoms. Spalvos atrodo gana blankios, matinės, tačiau puikiai suteikia norimą efektą. Šiuo atveju mano tikslas buvo natūraliai ir šviežiai atrodantis dieninis makiažas.

Kate1   Kate2

Pastaruoju metu makiažo tendencijų pasaulyje vizažistai meldžiasi, kad merginos kuo greičiau pamirštų akis rėžiančias ryškias veido formavimo tendencijas. Kodėl? Ne paslaptis, kad kontūravimas labai suvienodina merginų veidus, visos atrodo stebuklingai siauromis kaktomis, pakeltais skruostikauliais, ryškesniais smakrais. Tai nėra blogai, tačiau kartais norisi išlaikyti savo natūralių bruožų žaismą ir tik šiek tiek pakoreguoti veido spalvą ir pabrėžti jau turimus privalumus. Taigi, jeigu būtent to ir siekiate, manau, Rimmel kontūravimo paletė jums turėtų patikti.

Kate3

Dar vienas mano pastebėtas privalumas – pakankamai matinė šviesinančios pudros spalva. Iki šiol daugelis highlighter‘ių, kuriuos išbandžiau, suteikdavo įkyrų blizgesį ir veidas atrodydavo tarsi riebaluotas. Šį trūkumą pašalindavo birios matinės pudros sluoksnis, tačiau visada nudžiungu, kai ant veido galiu tepti kuo mažiau produktų. Taigi, kontūruodama veidą Rimmel palete galiu apsieiti ir be birios pudros, ją patariu naudoti tik sutvirtinimui, tuo atveju, jeigu norite, kad makiažas išsilaikytų ilgiau nei įprastai.

Vienintelis Rimmel paletės trūkumas – tai, kad priemonė nėra labai taupi. Greičiausiai reikės keleto makiažo šepetėlio brūkštelėjimų per pudrą, kad pavyktų gražiai pasidažyti. Tačiau produkto kainos ir kokybės santykis tikrai puikus ir vertas dėmesio. Ypač kai artėjant pavasariui norėsis gaivesnio ir natūralesnio makiažo.

Jūsų,

Blogerė Agnija


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*