Stulbinančios šukuosenos, kurias nesunkiai pasidarysi ir tu

Interneto portalai mirgėte mirga nuo pasiūlymų pasižiūrėti vieną ar kitą filmuką, kaip pasidaryti sau šukuoseną, vertą net svarbiausių gyvenimo akimirkų. Rodos, tereikia miklių rankelių ir keleto plaukų segtukų ir jau gali puikuotis originalia ir pavasariška šukuosena. Žinoma, populiariausias būdas, kaip susitvarkyti plaukus – kaselės, o geriausia yra tai, kad prie jų pynimo tikrai nereikės gaišti visos dienos.

parengė Aistė Meidutė

Beveik visos merginos dar atsimena tuos rytus, kai mamos pindavo joms plaukus. Tada, kai į mokyklą kas kartą tekdavo eiti su ta pačia šukuosena, atrodė, kad kaselės – didžiausias merginų prakeiksmas. Tačiau štai, praeina keletas metų, o visos bendraamžės vėl sugrįžta į universitetus ar darbus su…taip, kasomis! Ne veltui sakoma, kad visos mados anksčiau ar vėliau grįžta, svarbiausia šukuosenas, kurios iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti labai nuobodžios, prikelti naujam gyvenimui! Grožio Naujienos siūlo puoštis tik originaliomis kaselėmis, o idėjų, kaip jas supinti, pasisemti iš garsiausių pasaulio grožio blog‘erių.

Kaselių pynėja iš Los Andželo, Instagram vartotojams žinoma @Braidsxtwy slapyvardžiu, stebina savo preciziškai supintomis kasomis. Šios blogerės šukuosenos patiks visoms, kurios įkvėpimo semiasi iš afrikietiškos kultūros.

braids

Kai dvi seserys iš Norvegijos sukūrė savo Instagram profilį tam, kad parodytų savo meilę kaselių pynimui, jos nei sapnuose neregėjo artėjančios šlovės. Dabar merginų sukurtas profilis – vienas populiariausių grožio profilių visame Instagram‘e. Šiuo metu daugiau nei 151 000 sekėjų stebi, kaip merginos meistriškai kuria savo įvaizdį.

Aurora braids

Nors anaiptol ne kiekviena Instagram vartotojos @KirstenZeller žinučių paaiškina, kaip pasidaryti vieną ar kitą šukuoseną, jos keliamos nuotraukos vis viena nepalieka abejingų. Ačiū dievui, ši blogerė paprastai ir aiškiai atskleidžia visas savo naudojamas technikas Youtube kanale ir asmeniniame tinklaraštyje.

Kirsten

Blogerė@HairRomance savo gerbėjas nuolatos lepina nepakartojamų šukuosenų nuotraukomis, padarytomis jos pačios rankomis. Įkvėpimas šioje anketoje neišsenkantis! Garbanėlės, kaselės, kuodai, bangos… šioje anketoje galite rasti viską, ko tik pageidausite.

HairRomance

Mama, nuolatinė Youtube vlogerė ir Instagramo gyventoja @MissySueBlog be jokios abejonės yra viena labiausiai žinomų kaselių pynėjų, galite to paklausti jos 472 tūkstančių sekėjų. Visos jos keliamos nuotraukos darytos pačios Missy!

MissySueBlog

Kas gali būti geriau už blogerės @LilithMoonLife šukuosenas? Gal tik jos stulbinančiai estetiškos nuotraukos, darytos romantiškame Prancūzijos fone. Jos ilgi šviesūs plaukai ne vienai merginai sukeltų pavydo priepuolį. Situaciją pagerina tik tai, kad savo plaukų grožio paslaptis mergina išduoda Youtube paskyroje.

LilithMoonLife

Sulaukusi vos 18 metų blogerė @BraidsByJordan tapo tikra šukuosenų žvaigžde. Netikite? Teikia pažiūrėti į jos stulbinančias nuotraukas!

braidsbyjordan

Nors dvynukės seserys Liza ir Emilė Instagrame pasirodė dar visai neseniai, jos įrodė, kad jų anketos @TwinTresses laukia didelė ir šviesi ateitis. Merginos viena kitai meistriškai daro šukuosenas, o ir jų fotografijos nenuvils nei vienos merginos, mėgstančios pasidairyti po grožio naujienų svetaines. Nors kol kas dvynukės demonstruoja gana įprastus pynimus, mes tikimės, kad jų kūrybiškumas su lyg fanų skaičiumi tik augs.

twintresses

Jei mėgstate spalvas ir iššaukiantį įvaizdį, tiesiog privalote tuč tuojau pamėgti @HairByMissKellyo Instagram anketą. Jos neoninės, pastelinės ir visų vaivorykštės spalvų kasos atrodo tiesiog pernelyg tobulos, kad būtų tikros! Dar labiau stebina faktas, kad visomis vaivorykštės spalvomis savo plaukus margino pati blogerė.

HairByMissKellyO

Po blogerės @BeyondthePonytail anketos vardu slepiasi nesuvaldoma kasyčių ir moteriškai subtilių šukuosenų entuziastė Angela Cattaneo. Unikali šios anketos ypatybė – fanų įsitraukimas. Kiekvienas Instagram vartotojas gali pažymėti savo nuotrauką #beyondtheponytail ir anketos savininkė mielai paskelbs jūsų nuotrauką savo anketoje.

BeyondthePonytail

@InstiBraid turi nei mažai, nei daug sekėjų – viso labo 1 milijoną. Tai turbūt pats populiariausias šukuosenų ir grožio profilis visame Instagrame. Šią anketą pildyti pradėjo dvi paauglės iš Floridos vien dėl savo malonumo. Merginos turbūt niekada nesitikėjo, kokios šlovės gali sulaukti jų įkeliamos nuotraukos…

InstiBraid

Maria Sindre-Bjelke – norvegų/švedų kilmės blogerė ir Youtube žvaigždė. Jos anketa vadinasi @Flettemia. Mergina pati kuria sau šukuosenas ir kelia jas į socialinių tinklų anketas. Kiekviena merginos nuotrauka atrodo lyg puslapis, išplėštas iš mėgstamiausios vaikystės pasakų knygos.

Flettemia

 

Sunku suvaldyti plaukus po alinančios žiemos? Jiems tiesiog reikia geros vitaminų dozės ir bet kokią šukuoseną pasidaryti pavyks be jokio vargo, tik šiek tiek pamiklinus pirštus. Grožio Naujienos rekomenduoja nuo šalčio ir nuolatinio kepurės dėvėjimo nualintus plaukus atgaivinti SEBAMED Anti-Dry šampūnu „Revitalizing“. Šis šampūnas ypač tiks jautriai, išsausėjusiai galvos odai ir sausiems plaukams. Ypač švelnios prausiamosios medžiagos tausoja plaukus ir nedirgina galvos odos. Aktyvus kviečių gemalų proteinų ir amino rūgščių mišinys derinyje su sojų proteinais ir guaro sėklų aliejumi atkuria pažeisto plauko struktūrą ir išlygina jo paviršių, mažina galvos odos sausumą ir suteikia plaukams natūralaus žvilgesio. Kaip naudotis šiuo gėriu plaukams? Tolygiai sudrėkinkite plaukus ir švelniai įmasažuokite nedidelį kiekį šampūno, tada kruopščiai išskalaukite drungnu vandeniu ir nusausinkite plaukus apvyniodami juos rankšluosčiu.

SM_Anti-Dry_amp_nas_Revitalizing_200_ml_1_t


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*