Kasdienis makiažas: kaip išvaizda gali pakeisti jūsų karjerą akimirksniu

Daugelis merginų ir moterų rytais susiduria su dviem problemomis: ar kas nors šiandien atneš kavos į lovą ir kaip pasidažyti, keliaujant į darbą? Kopdamos karjeros laiptais dažniausiai trokštame pabrėžti visus savo turimus privalumus, todėl kyla nenumaldoma pagunda pastorinti ir savo kosmetikos krepšelį. Iš tiesų, darantis kasdienį makiažą labai svarbu nepersistengti ir, tuo pačiu, naudoti tik kokybiškus kosmetikos produktus. Jei dirbate bet kur, tik ne naktiniame klube, pamirškite dramatišką padūmavusių akių makiažą ir paieškokite natūralesnių alternatyvų. O kad ieškoti būtų smagiau, Grožio Naujienos siūlo tai padaryti kartu.

parengė Aistė Meidutė

Pudra

Faktas: fluorescencinė ofiso šviesa gali jūsų veidui suteikti žalsvą atspalvį. Kad visiškai sumažintumėte vaiduoklišką įvaizdį, veidą patepkite skysta pudra, kuri būtų bent puse tono tamsesnė nei jūsų natūrali veido spalva. Rinkitės vidutiniškai maskuojančią priemonę, kuri efektyviai paslėptų odos nelygumus ir spuogus, bet nesuteiktų kaukės efekto.

Grožio Naujienos rekomenduoja: norėdamos akimirksniu atgaivinti veidą, išmėginkite BOURJOIS naujovę – „City Radiance“ kreminę pudrą. Ši išskirtinė pudra sukurta tikroms miestietėms, ji saugo odą nuo užteršto oro poveikio, o unikalūs „anti-grey“ pigmentai skaistina ir gaivina veidą.

CITY_RADIANCE_GB

Skaistalai

Visos esame patyrę tų rytų, kai įžengiame į ofisą, metame žvilgsnį į veidrodį ir sušunkame: „Dieve brangus! Nejaugi dažiausi tamsoje?“. Žinoma, šaltuoju sezonu didelė tikimybė, kad jums teko dažytis prieblandoje. Ką daryti tuomet? Jus gali išgelbėti persiko atspalvio skaistalai, jie neleis odai atrodyti pavargusiai ir pilkai. Be to, persikiniai skaistalai tiesiog tobulai tinka prie visų šiltų akių šešėlių atspalvių – bronzinio, varinio, rausvai auksinio ar šampaninio.

Akių šešėliai

Prieš vadindamos kūno spalvos ar smėlinių tonų akių šešėlius nuobodžiais, pamąstykite apie tai dar kartą. Žemiški atspalviai šiek tiek pavargusias jūsų akis pavers trykštančiomis gyvybe ir koketiškomis! Nepamirškite šiek tiek rausvai auksinės spalvos akių šešėliais patepti vidinių akių kampučių. Jie nebus ryškiai matomi, bet vizualiai suteiks akims spindesio ir šiek tiek „pralinksmins“ solidų darbinį įvaizdį. Neutralių šviesių atspalvių akių šešėliais galite padengti visą voką, rudu akių pieštuku pravesti ploną liniją palei blakstienas ir šiek tiek palepinti blakstienas juodu tušu. Tai – viskas ko reikia kerinčioms natūralioms akims! Kolegos nei nepastebės, kad atėjote pasidažiusi!

Grožio Naujienos rekomenduoja: ieškančios žemiškų ir natūralių akių šešėlių atspalvių merginos jas ras ISADORA „Wonder Bar“ paletėje. 12 idealiai suderintų atspalvių padės sukurti nepriekaištingą kasdienį makiažą, be to dėžutėje rasite ir veidrodėlį bei specialų teptuką.

tif_EyeColWonBar_01_open_1_

Akių apvadas

Mes tikrai nesiūlome jums traukti iš kosmetinių savo ryškių grafinių akių apvadų, jokiu būdu! Verčiau pabandykite paeksperimentuoti su ne tokia ryškia ruda spalva arba rinkitės paprasčiausią pilką akių pieštuką. Abi priemonės optiškai padidins jūsų akis, bet nesuteiks iššaukiančio įvaizdžio. Naudodamos paprastą akių pieštuką lengvai juo perbraukite viršutinę blakstienų augimo liniją ir šiek tiek patrinkite ją pirštu, kad linija atrodytų lengvesnė, dūminė.

Grožio Naujienos rekomenduoja: jei norite dailiai paryškinti akis, bet tuo pačiu išlaikyti natūralumą, rinkitės rudą akių plunksnelę. Siūlome išmėginti LUMENE „True Mystic“ akių apvadą. Galėsite rinktis juodą klasikinę plunksnelę arba mažiau sodrią rudą. Su plonu ir minkštu aplikatoriumi nesunkiai pravesite norimo storio liniją, o itin greitai džiūstanti formulė užtikrins, kad akių makiažas išliks net ir netikėtai užklupus viršvalandžiams.

o_391b1c243e64d7a2-0

Lūpų dažai

Kasdienei darbo dienai tinkanti lūpų spalva tarp merginų visada sukelia daug diskusijų. Jeigu dirbate ofise, kuriame vyrauja jaunatviška ir žaisminga aplinka, galite ryžtis net aguonų raudonumo ar ryškiai rožinės spalvos iššūkiui. Vis dėlto, jei nenorite gąsdinti vyresnių kolegų, verčiau rinkitės saugesnius atspalvius.  Puikiai tiks šiuo metu ypač madingi nude atspalviai arba paprasčiausias spalvotas lūpų balzamas. Į lūpdažio spalvą vertėtų pažvelgti kaip į priemonę, kuri tik papildo jūsų natūralią lūpų spalvą, o ne visiškai ją pakeičia.

Grožio Naujienos rekomenduoja: daugelio moterų pamėgta ir įvertinta kompanoja MANHATTAN turi džiugią naujieną – net 12 populiariausių lūpų dažų atspalvių „All in 1 Lipstick“ linijoje. Šie lūpų dažai nedžiovina lūpų, todėl juos galėsite naudoti kiekvieną dieną. Nepriekaištingam padengimui užteks vos vieno lūpų dažų sluoksnio. Kiekvienai dienai rekomenduojame rinktis kūno, rusvus, persikinius arba švelniai rožinius atspalvius.

MH_All-in-1 Lipstick_230_RGB

O svarbiausia, nepamirškite, visai nesvarbu, ar į darbą keliaujate pasidažiusi ir pasidariusi madingą šukuoseną, svarbiausia kaip jaučiatės taip atrodydama. Juk sėkmę darbe garantuoja ne riestos blakstienos ir storas pudros sluoksnis, o žinojimas, kad atrodote ir jaučiatės nepriekaištingai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*