Kaip dėvėti kepurę, kad atskleistum tikrąjį savo plaukų grožį

Naujieji metai šį kartą mus pasitiko ne tik su romantiškai krentančiomis snaigėmis, bet ir su šalčiu. Jau tikėjomės, kad šią žiemą nereikės iš spintų traukti tų varginančių, plaukus įelektrinančių kepurių, bet suklydome. Merginoms retai patinka maukšlintis kailines kepures, juk jos paslepia visą karališką plaukų grožį, bet žiema ima ir diktuoja savo taisykles. Kad šaltis neatrodytų dar baisesnis, nei yra iš tikrųjų, išsirinkime kepurę, kuri ne atims, o, atvirkščiai, pridės jums žavesio!

parengė Aistė Meidutė

Medžiotojo kepurė

Ar pamenate senus filmus, kuriuose aktoriai, sunkiai brisdami per pūgą, ant akių vis pamauna sunkias kailines kepures? Manote, kad toks galvos apdangalas niekada negalėtų būti seksualus? Klystate, tiesiog suriškite plaukus į laisvą arklio uodegą, šiek tiek juos išpešiokite, kad šukuosena įgautų vėjavaikiškumo. Tokia nerūpestinga arklio uodegėle atrodys itin moteriška ir puikiai derės prie sunkios medžiotojo kepurės.

Galite išmėginti ir šiek tiek sudėtingesnį panašios šukuosenos variantą. Perskirkite plaukus į tris dalis, lyg ruoštumėtės pinti tradicinę kasą, tada dvi šonines sruogas suriškite taip, kad mazgelis būtų tiesiai priešais vidurinę sruogą. Apglėbkite kraštinėmis sruogelėmis viduriniąją ir vėl suriškite tarpusavyje. Visą uodegėlę užtvirtinkite peršviečiame elastine gumele.

1

Bohemietė

Fetrinės skrybėlės nesitraukia iš visų žurnalų viršelių jau gerą pusmetį, tai kam jas pamiršti? Ryški fetrinė skrybėlė plačiais bryliais atgaivins jau pabodusias tamsias palto spalvas ir suteiks šiek tiek nerūpestingumo. Prie tokio įvaizdžio puikiai derės ir ypač madingos lengvos paplūdimio garbanos. Tik nepamirškite sukišti nepaklusnių sruogų į skrybėlę!

2

Jaukus pūkuotukas

Dvi valiūkiškai surištos laisvos uodegėlės nuostabiai dera prie tikros žiemiškos kepurės su dideliu kailiniu bumbulu. Ši kepurė ne tik puikiai apsaugos nuo šalčio, bet ir sukurs jaukų ir šiltą įspūdį. Prie šios kepurės nepatingėkite pamiklinti pirštelių ir išmokti naujų pynimų, arba, jei pritrūksta fantazijos, tiesiog suriškite dvi klasikinio pynimo kasas.

3

Volstryto vilkė

Ar pamenate tuos laikus, kai vyrai vaikščiodavo su inteligentiškomis pilkomis skrybėlėmis ir vilnoniais paltais? Klasikinio modelio skrybėlės visada madingos ir nuo šiol jas drąsiai nešioja ne tik vyrai, bet ir merginos! Taigi, griebkite skrybėlę iš spintos ir pakelkite aukštai galvą, atrodote stilinga ir geidžiama. O kokia šukuosena geriausiai tiktų prie šios skrybėlės? Jei dar turite plaukų gofravimo žnyples, dabar puiki proga jas išsitraukti. Suriškite plaukus į uodegą šone, o plaukus kai kur suspauskite žnyplėmis. Tai nereiškia, kad būtina gofruoti visų plaukų, užteks ir vienos kitos sruogos, o plaukai atrodys lengvi ir purūs.

4

Lakūnė

Nesvarbu, ar išsiruošėte į kelionę po kalnus, ar slidinėjate pačiūžomis ant užšalusio tvenkinio, kailinės ausinės tiks bet kokia žiemiška proga! Kokią šukuoseną prie jų priderinti? Pabandykite perskirti plaukus per vidurį ir iš jų surišti uodegą, kuri iš glotnios ir žvilgančios pereina į pasipūtusią ir lengvą. Lengvai šukomis pavelkite plaukus, kad suteiktumėte jiems vėjo sutaršytą įvaizdį ir gausiai supurkškite šukuoseną plaukų laku.

5

Geriausia plaukų apsauga žiemos metu

Jokia kepurė neatrodo gražiai ant netvarkingų ir pažeistų plaukų, todėl šaltuoju metų laiku jiems skirkite ypatingą dėmesį. Patariame išbandyti naujausią WELEDA drėkinamąjį šampūną su alavijais. Jo sudėtyje esantys 100% organiškai užaugintų alavijų ekstraktas, svilarožės ekstraktas ir augalinės kilmės ploviklis veiksmingai drėkina ir maitina plaukus, mažina galvos odos sausumą ir akimirksniu apsaugo galvą nuo pleiskanojimo. Puikiai tinka plaukų priežiūrai šaltuoju metų laiku.

6


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*