5 pažadai, kurių privalote laikytis, jei mylite savo odą

Pirmas naujų metų mėnuo – pats puikiausias metas mesti iš galvos netikusius įpročius ir duoti sau keletą grožio pažadų. Trūksta fantazijos? Tada pats metas pasidairyti, kokius grožio pažadus, puoselėjančius jūsų odą, rekomenduoja profesionalai.

parengė Aistė Meidutė

Miegančioji gražuolė todėl ir buvo graži, kad ilgai miegojo

Miegas yra viena didžiausių dovanų, kokią tik galime padovanoti savo odai. Poilsis skatina odą atsinaujinti, taip pat miego metu ji gauna pakankamai naudingų medžiagų. Miegas gali jus netgi šiek tiek pajauninti. Sunku patikėti, tačiau daugiausiai grožio rutinos užduočių atliekame būtent miegodamos. Mokslininkų tyrimai atskleidė, kad reguliarus miegas leidžia visam mūsų organizmui atsikratyti per dieną susikaupusios įtampos ir bent kelioms valandoms pamiršti stresą. Taigi, pasižadėkite sau, jei prireiks, anksčiau išjungti mėgstamą filmą, ir padovanoti savo odai didžiausią dovaną – miegą.

1

…ir tada ji gyveno duše ilgai ir laimingai

Miegas, kaip jau sakėme, gali nubraukti netgi keletą metų nuo jūsų veido, bet tik su viena sąlygą. Tiesiog privalote prieš eidama miegoti kruopščiai nusivalyti savo makiažą. Nieko stebėtino, kad miegant su makiažu bakterijos džiūgauja ir šoka laimės šokį tiesiai jums ant veido. Dar blogiau, klastinga kreminė pudra visu pajėgumu užkemša poras, o jau tada…„sveiki atvykę, spuogeliai!“ Tiesa, pernelyg intensyvus veido plovimas taip pat gali pakenkti. Visai nereikia veido brūžinti kaip kepimo indo, užteks tik keleto lašų makiažo valiklio ir būsite pasiruošusi atsipūsti po sunkių dienos darbų.

2

Tikros damos nerūko

Netgi retos akimirkos su cigarete gali pakeisti odos, dantų ir nagų spalvą ir paskatinti raukšlių atsiradimą bei vėžinius susirgimus. Mokslininkai sako, kad dėl rūkymo taip pat ilgiau negyja žaizdos, todėl pats metas iš savo rutinos išmesti rūkymo su bičiuliais pertraukėles ir verčiau geriausias drauges per sutaupytą laiką pavaišinti ledų kaušeliu.

3

Nepakeičiamas draugas rankinėje – kremas nuo saulės

Vienas svarbiausių įpročių, kurį turėtų įgyti kiekviena šiuolaikinė mergina ar moteris – kasdienis „draugavimas“ su kremu nuo saulės. Įrodyta, kad reguliarus kremo nuo saulės naudojimas padeda išvengti odos vėžio, o Australijos mokslininkai ištyrė, kad reguliariai saugant odą nuo saulės pertekliaus rizika susirgti melanoma sumažėja per pusę. Kremas nuo saulės ne tik padeda išvengti odos vėžio, bet ir padeda kovoti su raukšlėmis ar odos spalvos pakitimais.

4

Ar nepamiršote „Bio – Oil“?

Odos priežiūros priemonė „Bio – Oil“ jau nuo pat savo pasirodymo rinkoje sukėlė didžiulį susidomėjimą. Specialus aliejus odai, praturtintas augalų ekstraktais ir specialiu komponentu – PurCellin Oil™ visame pasaulyje jau pelnė 253 apdovanojimus. Moterys visame pasaulyje šią odos priežiūros priemonę naudoja tam, kad pagerintų strijų būklę, atsikratytų randų, suvienodintų odos spalvą ir garantuotų odai pastovų drėkinimą. Taigi, jei dar nesinešiojate „Bio – Oil“ buteliuko rankinėje, dabar – pats tinkamiausias metas jį ten įsidėti. Garantuojame, kad jūsų oda bus dėkinga.

Bio-Oil_lt_60ml_bottle_photobio


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*