Ką jūsų lūpos kalba apie jus?

Fizionomai (žmonės, tyrinėjantys žmogaus savybes, pagal jų veidą) sako, kad geriausius dalykus apie jūsų asmenybę jūsų lūpos gali pasakyti net neprasiverdamos. Tai, su kokias veido bruožais gimėte, nėra atsitiktinumas. Pasak fizionomų, kiekvienas bruožas signalizuoja apie tam tikrą charakterio savybę ir parodo, koks jūs esate iš tikrųjų. Pasirodo, lūpų forma žmoguje lemia ne ką mažiau nei poetų ir grožio ekspertų taip dažnai išaukštinamos akys. Taigi kokias paslaptis mums gali atskleisti vienas žvilgsnis į veidrodį?

„Žiedo“ formos lūpos

Jūsų lūpos nei per storos, nei per plonos. Galima sakyti, kad jos tobulos, tačiau jūsų Kupidono linkis nėra ryškiai išreikštas. Jeigu jūsų lūpos būtent tokios, tai reiškia, kad santykiuose su kitais žmonėmis esate stabili ir vertinate tokius pačius gyvenimo partnerius. Jūs visada mokate susitvardyti ir nekeliate nereikalingų dramų. Jūs nereikalaujate ir įkyriai neprisirišate prie žmonių, bet santykiuose jums būtinas ypatingas dvasinis ryšys.

1

Putlios lūpos

Putlios lūpos rodo stiprią asmenybę ir poreikį tapti motina ir šeimos židinio kurstytoją. Jums labai svarbu rūpintis kitais. Tokių lūpų savininkės paprastai būna rūpestingos, niekada neužgožia kitų šlovės ir tai daro jas laimingomis. Putlių lūpų moterims ne vis viena, kokie žmonės jas supa, jos atidžiai rūpinasi draugų ratu ir gerais ryšiais. Šie žmonės iš tikrųjų vertina santykius.

2

Plonos lūpos

Šie žmonės visai nesunkiai ištveria vienatvę. Vienuma jiems būtina kaip oras. Plonų lūpų savininkėms visai nereikia prie ko nors prisirišti. Jos nejaučia natūralaus poreikio plėsti ryšių tinklą ar ieškoti gyvenimo draugų, kaip tai daro žmonės putliomis lūpomis, tačiau tai visai nereiškia, kad plonų lūpų turėtojos yra prastos draugės ar mylimosios, jos tiesiog laikosi santūrumo įstatymų.

3

Lūpos su ryškiu Kupidono linkiu

Tokia lūpų forma reiškia, kad žmogus yra labai komunikabilus, greitai mąstantis ir labai kūrybingas. Dėl šio įgimto spartumo moterys, kurių Kupidono linkis labai ryškus, pasižymi labai greita reakcija ir dažnai nespėja pagalvoti prieš ką nors pasakydamos, rizikuodamos tapti netaktiškais.

4

Lūpos su apvaliu Kupidono linkiu

Apvalų Kupidono linkį turi labai geraširdiški žmonės. Lyginant su kitais, jie būna labiau atjaučiantys, kantresni ir supratingesni.

5

Lūpos su neryškiu Kupidono linkiu

Neryškus Kupidono linkis įspėja apie žmogų, sunkiai užmezgantį emocinį kontaktą. Dažniausiai šios lūpų formos turėtojoms pavyksta sukurti tik labai vienpusius santykius, nes jos pernelyg daug duoda kitiems, visai neatsigręždamos į savo pačių asmenybes. Dažniausiai tai atsakingi žmonės, bet retai supranta, kad rūpintis santykiais ir visu likusiu pasauliu nėra tik jų pareiga.

6

Natūraliai per vidurį putlesnės lūpos

Tai – žvaigždė iš prigimties. Tokios moterys dažniausiai anksti ima suktis prožektorių šviesoje, joms tiesiog būtinas aplinkinių dėmesys. Tokių lūpų savininkės nemėgsta vienatvės ir santykiuose gali tapti labai dramatiškomis. Lūpų putlumas centre taip pat gali įspėti apie egoizmą, o suplonėjimai kampučiuose rodo smalsumą, apsukrumą ir sugebėjimą džiaugtis net smulkmenomis.

7

Nedidelė burna ir natūraliai putlios lūpos

Žmonės, turintys šią burnos ir lūpų formą, santykiuose iš pradžių gali būti labai egoistiški, bet vos tik pajutę, kad partneriui rūpi jų poreikiai, šie žmonės tarsi perjungia mygtuką ir ima besąlygiškai rūpintis partneriu. Žmonės, kurių burna maža, o lūpos plonos, atvirkščiai, sunkiai bendrauja su aplinkiniais, nes nejaučia natūralaus poreikio kurti ryšius. Anksčiau ar vėliau juos galima prisijaukinti, tačiau tai gali kainuoti daug laiko ir pastangų.

8

Didelė burna ir putlios lūpos

Tokių lūpų savininkės paprastai yra labai dosnios ir visada pagalvoja, kuo galėtų padėti kitiems. Žmonės, kurių burna didelė, bet lūpos plonos nebus tokie paslaugūs ir malonūs.

9

Prisirpusios gundančios lūpos

Prisirpusios ir vylingai blizgios spalvos puikiai tinka bet kokiai lūpų formai. Siūlome išmėginti DEBORAH MILANO naujieną – skystus lūpų dažus ABSOLUTE LASTING LIQUID LIPSTICK. Šie ilgai išliekantys lūpų dažai atlaikys visą dienos maratoną – nuo pat ankstyvo ryto iki vėlaus vakaro. Juos itin lengva užtepti, be to, spalvoti lūpų dažai akimirksniu nudžiūva, todėl iš karto galima tepti blizgį. Abiejų produktų, lūpų dažų ir blizgesio, derinys suteikia intensyvią spalvą, nepakartojamą blizgesį, komforto pojūtį.

atsisiųsti (2)

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*