8 asmenukių klaidos, kurias darote ir jūs

Čiupkite į rankas telefoną. Suraskite paskutinę savo darytą asmenukę. Dabar atsikvėpkite ir įdėmiai į ją pasižiūrėkite. Gali nutikti ir taip, kad iš 450 000 padarytų kadrų surasite tik vieną, kuriame nėra nei vienos klaidelės. Visos mes jų padarome. Taip nutinka todėl, kad tobulai įamžinti save fotografijoje ne taip jau paprasta. Reikia pagalvoti apie viską: šviesą, fotografijos kampą, filtrus… Tai kokios gi tos dažnai pasitaikančios asmenukių klaidos ir kaip jų išvengti?

parengė Aistė Meidutė 

Jūs paklydusi tamsoje 

Skamba elementariai, bet pirmoji taisyklė darant asmenukę yra tinkamas apšvietimas. Natūralus apšvietimas. Šviesa, be jokios abejonės, yra geriausias grožio produktas, už kurį nereikia mokėti. Vietoje to, kad fotografuotumėtės šviesoje, sklindančioje nuo kompiuterio ar televizoriaus ekrano, pasisukite į langą ar išeikite į lauką ir leiskitės į spindulių ar sniego atspindžių kelionę. Iš tiesų, geras apšvietimas akimirksniu panaikins įkyrius tamsius ratilus po akimis, o veidas atrodys žvalus ir gyvas. Jeigu tobulos šviesos surasti, vis dėlto, nepavyksta, pasirūpinkite savo odos išvaizda ir užmaskuokite akį badančius trūkumus RIMMEL makiažo pagrindu „Match Perfection“. Šis makiažo pagrindas tobulai padengs ir veiksmingai drėkins odą, todėl asmenukes galėsite darytis net lauke, spaudžiant šaltukui (juk nuotraukos gamtoje, ypač jeigu fone krenta purios snaigės, pačios gražiausios!). Be to, „Match Perfect“ makiažo pagrindas veiksmingai saugo nuo neigiamo saulės poveikio. Būsite pasiruošusi atsisukti tiesiai į kamerą bet kokiu sezonu!

kylie-jenner-selfiematch_perfection_eu_203

Tamsu nors į akį durk, o jūs dar neįsijungėte Snapchat’o 

Taigi, saulės spinduliai ir nuo langų skllindanti šviesa toli toli, o jūs linksminatės klube, trokšdama įamžinti savo nepriekaištingą vakarėlio įvaizdį. Kaip pasidaryti šaunią asmenukę, kai sėdite visiškoje tamsoje? Veinintelis žodis – „Snapchat’as“. Ši programėlė turi blykstės funkciją priekinei kamerai, tuo tarpu savaime iPhone’uose įdiegta programėlė tokios funkcijos neturi. Programėlėje „Snapchat“ įjunkite blykstės funkciją ir tik tada darykite asmenukę. Ekranas akimirksniu įžiebs ryškią šviesą, krintančią ant jūsų veido. Nuotrauka greičiausia nebus tobula (nes ši blykstė suteikia mėlyną efektą), bet juk tai geriau negu nieko. Kai tik išsaugosite nuotrauką telefone, galėsite pakoreguoti spalvas, kad mėlynumas šiek tiek pasislėptų.

2                   14372994151513

Ir vėl pamiršote apie filtrą? 

Neturėtumėte jausti jokios gėdos, jei šiek tiek pagražinate savo nuotrauką, prieš įkeldamos ją į savo „Instagram“ profilį. Neleiskite niekam iš to tyčiotis! Net garsioji asmenukių gražuolė Kim Kardashian nevengia naudoti filtrų. Mėgstamiausia jos programėlė Facetune, leidžianti šiek tiek pakoreguoti nuotraukas, be akį rėžiančių nenatūralių pokyčių. Taip pat galite atsisiųsti VSCO, Perfect365 ar Adobe Photoshop Fix programėles, visos jos leis pažaisti su savo asmenukėmis ir suteikti joms papildomo žavesio. Nemėgstate maišelių po akimis? Galite jų atsikratyti. Norite baltesnių dantų? Su šiomis programėlėmis nesunkiai juos pabalinsite, o apie triuką, pažadame, niekas nesužinos, jeigu tik nepersistengsite.

3            1v01ahPkPonl

…jeigu tik nepersistengsite 

Jokio filtro nenaudojimas, vis dėlto, mažesnė blogybė nei per daug filtrų. Dažniausiai mėginant pirmą kartą koreguoti savo asmenukę merginos ar vaikinai netyčia nutrina visą savo nosį, lūpas, ausis ar kitas kūno dalis. Pernelyg įšviesintas ar išblukęs veidas tikrai neatrodo patraukliai. Kai redaguojate nuotraukas, darykite tai su saiku. Jei nepasitikite savo natūraliu grožio, lengva pasiduoti pagundoms. Pakoreguokite tik tas dalis, kurios iš tiesų bado akis, tačiau neištrinkite kiekvienos raukšlelės ar linijos, būtent jos daro jus panašia į žmogišką būtybę. Vietoje to, kad tiesiog pasirinktumėte filtrą „Ingstagram’e“, paspauskite ant filtro pavadinimo, tarkime, Valencia, ir palaukite, kol pasirodys redagavimo juosta. Taip galėsite sumažinti filtro intensyvumą ir nuotraukos atrodys natūraliau.

4

Neįsprauskite savęs į kampą 

Jei Kim Kardashian būtų mokytoja, pirmosios pamokos tema būtų: „Kamerą aukštyn, smakrą žemyn!“ Planetoje turbūt gyvena tik 5 žmonės, kurie atrodo puikiai, jei fotografuoji juos iš apačios, bet mums neteko sutikti nei vieno iš jų. Kai darote asmenukę, laikykite telefoną taip, kad jo apačia būtų jūsų akių lygyje. Arba dar geriau, naudokite asmenukių lazdą. Nors šios lazdos vis dar atrodo keistai, vien todėl, kad laikote jas iškėlę į viršų, visi žmonės kadre atrodo žymiai patrauklesni.

5        ariana

Vėl pamiršote timer’į? 

Pakelkite ranką, jeigu bent kartą gyvenime fotografijoje tilpo tik pusė jūsų veido vien todėl, kad bičiulio rankas pasirodė per trumpa tam, kad tilptumėte į kadrą. Taip, tai erzina. Kitą kartą paprašykite draugo, kad jis įjungtų laikrodį. Timer’is iš tiesų gali būti neįtikėtinai patogus dalykas. Tiesiog padėkite telefoną saugioje vietoje, spustelėkite mygtuką ir bėkite pozuoti tobulam kadrui!

6

Pasidarėte asmenukę. O kur kita? 

Geriausias Kylie Jenner patarimas būtų tiesiog daryti asmenukes. Ne vieną ir ne dvi, o daug asmenukių. Žurnalistams ji pasakoja pasidaranti net 500 ir daugiau asmenukių, kol pavyksta gauti tą vienintelę. Pamėginkite daryti nuotraukas, pakreipusi veidą į skirtingas puses, pasisukusi į skitingą apšvietimą ir nepamirškite įsitikinti, kad kamera tinkamai sufokusuota.

71

Jūsų veidas nuotraukoje tiesiog keistas. 

Ah, tiek kartų apšnekėtos antelės lūpos. Žinoma, jos galbūt ir atskleidžia jūsų skruostikaulių grožį, bet šiai veido išraiškai tikrai metas į pensiją. Verčiau išmėginkite natūraliau atrodantį veidą. Pamėginkite užsimerkti ir atsimerkti tik sekundę prieš padarant nuotrauką. Taip jūsų akys atrodys seksualesnės, jausmingesnės, o veido išraiška šviežia. Nenuvertinkite ir makiažo priemonių kuriamų stebuklų. Prieš darydamos asmenukę įsitikinkite, kad jūsų antakiai sutvarkyti, o ką tik atmerktas akis puošia tankių blakstienų eilė. Rekomenduoju išmėginti naująją RIMMEL antakių formavimo paletę. Paletėje esančiu antakių vašku suteiksite antakiams trokštamą formą, o antakių šešėliais lengvai užfiksuosite vašką ir suteiksite antakiams natūralumo. Po procedūros antakius sušukuokite šepetėliu ir voila! jūsų antakiai jau paruošti. Jei nuotraukoje norite atrodyti seksuali ir gudanti, akių makiažą užbaikite RIMMEL 24 hr Supercurler blakstienų tušu. Ši priemonė užtikrins, kad jūsų blakstienos būtų ypatingai užriestos ir matomos be jokių pastangų. Rietiklį galėsite padėti į stalčių ir daugiau nebevarginti savo blakstienų.

  Anatkiu_paletesupercurler_product


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*