Žiemiški nagai: spalvos, kurias privalai įsigyti

Kiekvienas sezonas prasideda taip pat: naujais drabužiais spintoje, naujais batais, nauja rankine, nauju makiažu ir naujais nagais! Tiesa, spėti į kas mėnesį besikeičiančių madų traukinį gali būti sudėtinga, kartais jį pasivejame tik sezonui įpusėjus. Vis dėlto, būti gražiai ir stilingai niekada ne vėlu, todėl šį kartą pakalbėsime apie must – have žiemiškų nagų spalvas. 

parengė Aistė Meidutė 

Cargo chaki nude gerbėjoms 

Kodėl? Kareiviškos kelnės tikrai artimiausiu metu neketina sugrįžti į mūsų spintas, bet šiek tiek prigesinta chaki spalva privalo atsidurti kiekvienos merginos, dievinančius nude įvaizdį, kosmetinėje. Drąsiai rinkitės cargo chaki spalvos nagų laką ir derinkite jį su švelniais dramblio kaulo ar odos atspalviais ir tikrai neliksite neįvertinta.

 atsisiųsti (2)

Uogų vyno kerai 

Kodėl? Vampyriškas bordo atspalvis tiesiog neatsiejamas nuo šaltesnio metų laiko! Nors dauguma merginų žiemą vengia ryškesnių spalvų, su nagais galima drąsiai eksperimentuoti bet kokiu metų laiku. Šiek tiek šiltesnis uogų atspalvis suteiks jūsų nagams šviežumo ir jaukumo pojūtį.

atsisiųsti (3)

Metalinė bronza 

Kodėl? Visuose mados žurnalų puslapiuose vis dar siaučia septintojo dešimtmečio vėjai. Geriausias būdas susidraugauti su disco karalienių ir karalių amžiumi – papuošti savo nagus žemiškais bronziniais tonais. Ieškokite bent šiek tiek žvilgančio nagų lako, kad sukurtumėte tobulą metalinį blizgesį, o nagai neatrodytų moliūgiškos oranžinės spalvos.

 atsisiųsti (4)

Prabangi violetinė 

Kodėl? Pasaulis tiesiog pakvaišo dėl padūmavusių ir matinių atspalvių, o geriausių manikiūrisčių pasirinkimu Nr. 1 tapo violetinės ir pilkos spalvos derinys. Tokia nagų lako spalva gali pasirodyti pernelyg iššaukianti kiekvienai dienai, bet prabangiame vakarėlyje tikrai atkreipsite visų susirinkusių dėmesį.

atsisiųsti (6)

Pavojinga elektrinė mėlyna 

Kodėl? Tavo spintoje apsigyveno visi nude atspalviai, kuriuos tik sugebėjai rasti, bet be jokio akcento jie atrodo tiesiog nuobodžiai? Stilių gali pagyvinti ryškios iššaukiančios spalvos nagų lakas! Uždek žalią šviesą elektriniam kobalto atspalviui ir rezultatai išties nustebins!

atsisiųsti (5)

Sveikų nagų paslaptis

Dailaus manikiūro be sveikų ir prižiūrėtų nagų neįmanoma įsivaizduoti! Ir jūs taip manote? Tuomet skubėkite išmėginti Sally Hansen Miracle Cure nagų stipriklį! Stiprių nagų negąsdins nei oro temperatūros kaita, nei dažnas nagų lakavimas mėgiamomis spalvomis. Išskirtinės Miracle Cure sudėties dėka nagai yra atgaivinami ir sustiprinami vos per 3 dienas. Sally Hansen nagų stipriklis apsaugo nagus nuo sluoksniavimosi, saugo nago plokštelę ir stiprina nagą.

1377709906_posilujici-pece-pro-problematicke-n


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*