Ruošiamės šventėms: aprenk savo zodiako ženklą

Faktas: visada žinome, kad išsvajotas tobulas šventinis įvaizdis kažkur netoliese laukia mūsų, laukia, kol jį atrasime. Jis gali slėptis pačiose netikėčiausiose vietose, ne tik prabangioje drabužių parduotuvėje. Gal tobula suknelė ilsisi geriausios draugės spintoje, o gal vintažiniame butike senamiesčio skersgatvyje? Aišku tik viena: jūs privalote gauti šį drabužį bet kokia kaina.  

parengė Aistė Meidutė

Žinoma, prieš šventes ne vienai moteriai pasitikėjimas savimi kaip reikiant susvyruoja. Juk reikia išrinkti begalę dovanų, o sau laiko visai nebelieka. Tada ateina tinkamas metas užversti galvą į žvaigždes ir šiek tiek pasvajoti… Galbūt jose ir slypi atsakymas? Jei zodiako ženklai taip tiksliai sugeba nusakyti žmonių charakterius, gal jie patartų kaip pasipuošti? Šį kartą pakalbėsime apie stilių, įrašytą žvaigždėse tiesiogine šio žodžio prasme.

Avinas

Kuo rengtis? Būdama didelė nuotykių ir kūrybos mėgėja, avinukė žino, kaip reikia linksmintis, ieškant savo unikalaus stiliaus. O kur rasi geresnę progą pademonstruoti visas beprotiškiausias idėjas, jei ne per šventinę vakarienę? Nebijokite žaisti su formomis, ryškiomis spalvomis ir ieškoti tokio drabužio, kuris atskleistų jūsų pašėlusią asmenybę.

Kuo kvepintis? Kvapas – tarsi antras drabužis. Jis lydi ir į šventinį pobūvį, ir į pasimatymą, todėl būtina jį kuo geriau priderinti ir prie aprangos, ir prie savo temperamento. Avinukės mėgsta egzotiką, sodrius ir ryškius kvapus, todėl jas pakerės naujasis Beyonce kvapas HEAT KISSED. Turtinga šio aromato širdis apima raudonosios orchidėjos, jazminų ir Maroko rožių aromatus. Egzotiškos sandalmedžio natos ir pačiuliai suderinti su vanile suteikia aromatui šilumos. Jame tobulai dera egzotinių vaisių natos – ličių, mangų bei kertuočių. Taip kvepėdama avinukė tikrai atsidurs dėmesio centre.

Self-Portrait-Ayelette-Cutout-Double-Crepe-Dress-640beyonce

Jautis

Kuo rengtis? Jaučio moterys – stiprios ir praktiškos. Jos atsisako investuoti bet kokią sumą pinigų į drabužį, kurį galės apsivilkti tik kartą. Ieškokite drabužių, kuriuos nesunkiai galėsite priderinti ne tik šventiniam periodui, bet ir verslo pietums ar pasimatymui. Jūsų stilius turėtų būti pakankamai patogus, kas galėtumėte ilsėtis ar kramsnoti gardžius pietus ir tuo pačiu išliktumėte žavingai pasipuošusi.

Taurus           taurus1                      taurus2

Dvyniai

Kuo rengtis? Nepastovumu jus pralenkti iš tiesų būtų sunku. Vieną dieną jums patinka klasikiniai deriniai, kitą jūs jau lekiate motociklu, pasipuošusi kniedėmis nusagstyta baikeriška striuke. Vis dėlto, šventėms verčiau rinkitės solidesnius atspalvius ir įpinkite į aprangą netikėtų detalių bei aksesuarų, tokių kaip diržai ar kabučiai. Taip galėsite stilių priderinti net prie kaprizingiausios savo nuotaikos.

dvyniai                 dvyniai1

Vėžys

Kuo rengtis? Jūs dievinate tradicijas! Ir tai – tik privalumas, vadinasi, visada galite išlikti madinga. Neišduokite savo stiliaus ir rinkitės šventiniam periodui tokias detales, kurias galite pastebėti ir retro žurnaluose, ir madingiausių parduotuvių vitrinose: nėrinius, metalizuotas detales ar šiek tiek prabangaus velveto.

Kaip kvepintis? Vėžiukėms rekomenduoju išbandyti naują CTHRU aromatą LIKE MAGIC, juk citrusiniai kvapai jau seniai tapę tikra parfumerijos klasika! Šis kvapas yra lengvas ir itin gaivus, taip pat ir labai jausmingas. Sukurtas moderniai, elegantiškai ir stilingai merginai, mėgstančiai judrų gyvenimo būdą. Viršutinės natos švelniai dvelkia rožėmis, jazminu ir mediena, o vėliau palengva pereina į citrinų ir bergamotės derinį. Apatinės aromato natos – žalioji arbata ir muskusas.

vezys                     vezys1

Liūtas

Kuo rengtis? Liūtės – drąsios moterys, gimusios būti lyderėmis. Sėsdamos prie šventinio stalo parodykite, kad jūsų skonis nei kiek nenusileidžia pačioms stilingiausioms pasaulio moterims. Rinkitės griežtesnius drabužių kirpimus, kurie nepriekaištingai atskleistų jūsų stiprią asmenybę.

Kuo kvepintis? Liūtė – pašėlusi moteris, nebijanti iššūkių. Jai puikiai tiks B.U. kvapas ROCKMANTIC. Tai – aromatas, skirtas merginai, nebijančiai netradicinių bei naujoviškų dalykų gyvenime. Jos entuziazmas suteikia jai energijos bei pasitikėjimo savimi. B.U. šįkart pavyko suderinti du visai skirtingus įvaizdžius – pašėlusios rokerės ir jautrios romantikės. Liūtes šis kvapas apgaubs mandarinų bei apelsinų pliūpsniu. Švelnus gėlių aromatas, kartu su avietėmis sudaro švelnų aromato branduolį. Galiausiai ant kūno atsiskleidžia pamatinės kreminės vanilės bei kedro natos, nuteikiančios jaukiai ir jausmingai.

B              liutas

Svarstyklės

Kuo rengtis? Ak, svarstyklės! Jos tikros romantikės! Bet svarstyklės taip pat mėgsta šiek tiek apsipalaiduoti ir atsisakyti perkrautos aprangos, kurią vilkint tenka kas penketą minučių bėgioti prie veidrodžio ir tikrinti, ar viskas – ten, kur ir turi būti. Tobulas derinys jums – drąsus ir koketiškas. Drąsiai rinkitės nėriniuotas sukneles ar šiek tiek pečius apnuoginantį kombinezoną.

Kaip kvepintis? Pasinerkite į gundantį gėlių ir vaisių kokteilį ir pasipurkškite naujais Enrique Iglesias kvepalais DEEPLY YOURS. Šiame aromate viršutinės natos sujungia greipfrutų, mandarinų ir žaliojo obuolio aromatus. Aromato širdis atskleidžia frezijų, rožių ir persikų kvapą. Jausmingumo šiems kvepalams suteikia vanilė, sandalmedis ir muskusas.

iglesias                      svars1             svars

Mergelė

Kuklios mergelės supranta, kad žiemos šventės visų pirma – šeimos susibūrimo metas. Jos nenori šokiruoti savo tetos, atrodydamos pernelyg provokuojančiai ar gąsdinti tėčio gigantiškais aksesuarais. Megztukai ar suknelės aukštu kaklu joms – puiki išeitis. Rinkitės klasikinius derinius, kurie pabrėžtų jūsų dalykiškumą ir puikų sugebėjimą derinti drabužius.

mergele                     mergele1

Skorpionas

Kuo rengtis? Kai skorpionė įžengia pro duris, visi žvilgsniai tą pačią sekundę privalo nukrypti į ją. Jūs esate galinti ir visada pasiruošusi visiems gyvenimo iššūkiams – būtent taip turėtų skambėti jūsų stiliaus moto. Jūs tikrai nesijausite nepatogiai per šventinę vakarienę, vilkėdamos kampuotą griežto dizaino kostiumėlį ar gausiai karoliukais ir žvyneliais nusagstytą suknelę. Svarbiausia prikaustyti visų vyriškių dėmesį ir pajusti pavydžius moterų žvilgsnius.

Kaip kvepintis? Skorpionės nesuklys, išmėginusios Katy Perry MAD POTION kvepalus. Šiame seksualiame aromate moterims atsispindi vanilinės orchidėjos, bijūnai ir muskusas. Aromato širdyje – Borbon vanilės, jazminų žiedų bei subtilaus muskuso natos. Seksualumo kvapui suteikia rytietiški skoniai: vanilė, gintaras ir muskusas.

katy skorpas      skorpas1

Šaulys

Kuo rengtis? Šaulės griežtai atsisako visko, kas gali jas varžyti. Jums patinka gerai praleisti laiką ir išlikti nepriklausomai ir nerūpestingai. Šauliukės mažiausiai nori vakarėlyje muistytis ir jaustis nepatogiai. Ieškokite lengvų audinių, kurie nevaržytų jūsų judesių, rinkitės natūralias medžiagas, tokias kaip medvilnė ar šilkas.

Kaip kvepintis? Šauliukės – aktyvaus gyvenimo būdo mėgėjos, labiausiai vertinančios patogumą. Šį sezoną jų nosis prikaustys Adidas BORN ORIGINAL kvepalai. Tai – unikalus vaisių aromatas, suteikiantis teigiamų emocijų. Kvapas atsiveria bergamotės, abrikosų ir apelsinų žievelių kokteiliu. Aromato širdyje atsiskleidžia egzotiškos kokosų, karamelizuotų obuolių ir jazminų natos. Aromato pagrindas – Tonka pupelių, kedrų, bei alyvuogių medžio natos. Puikiai tiks ir jaukiam žieminiam pasivaikščiojimui, ir šventinei vakarienei!

adidas for her saulys

Ožiaragis

Kuo rengtis? Ožiaragės – praktiškos merginos. Joms nepatinka viskas, ką vakaro bėgyje reikia dešimtį kartų taisyti. Ožiaragės nesiryžta ir ekstremalumui, pavyzdžiui, gilioms iškirptėms, iš kurių prieš močiutės akis visai netyčia gali išslysti visas moteriškas turtas. Jūs norėtumėte prie šventinio stalo atrodyti taip, kaip ir priklauso šiai progai – jaukiai, solidžiai ir kukliai. Jums patinka sekti madas ir ieškoti įdomių aksesuarų sprendimų, tad ryžkitės tam! O egzotiškesnį prieskonį prie jūsų praktiško įvaizdžio pridės elegantiški nėrinukai ar smulkūs papuošalai.

ozia ozia1

Vandenis

Kuo rengtis? Paprastai ir mielai – būtent taip gyvena vandenės. Jos kūrybiškos ir jautrios, todėl mielai suderins pastelines spalvas ir paprastas žaismingas formas. Vandenėms patartina spintoje ieškoti vėjavaikiškos ir mergaitiškos aprangos.

aqua    Aquarius

Žuvys

Kuo rengtis? Žuvelėms patinka bent retkarčiais pakilti nuo žemės paviršiaus, bet jos neabejotinai vertina estetiką ir galėtų už ją stovėti mūru. Žuvys šventiniu periodu negalės atsispirti blizgiems audiniams, plačioms laisvo kirpimo rankovėms ir nėriniams.

zuvys          zuvys1


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*