Spintos reanimacija: kaip nesunkiai atgaivinti savo stilių

Nors šiais laikais atnaujinti savo spintą labai paprasta, o didmiesčiuose drabužių parduotuvių daugiau, nei pirkėjų, stiliaus taip lengvai nenupirksi. Žinoma, Holivudo žvaigždžių stilių nuolat kruopščiai kuria dizaineriai ir mados žinovai, bet priežastis, kodėl vienų iš jų nuotraukos žurnaluose puikuojasi vos 15 minučių, o kitos tampa pavyzdžiu šimtams moterų, glūdi kur kas giliau. Galiausiai, stiliaus pojūtį nulemia įgytas (o gal išmoktas) sugebėjimas tobulai derinti drabužius tarpusavyje. Tiesa, kartais spintos turinys pasirodo neįtikėtinai nuobodus – nieko naujo ten neatrasi, o spalvų derinimas jau įgriso iki gyvo kaulo. Išeitis yra! Juk visada galima žaisti netikėtomis detalėmis ar subtiliomis smulkmenomis ir taip sukurti visiškai naują įvaizdį. Šį kartą dalinuosi su jumis šauniomis idėjomis, kaip savo stilių paįvairina garsiausios mados žinovės. 

parengė Aistė Meidutė

Šelmiškai atraitytos rankovės

Juk ilgos rankovės buvo sukurtos tam, kad galėtum jas atraityti, ar ne? Taip mano ir garsiausios planetos moterys. Šelmiškai atraitytos rankovės įneš lengvą glamūrinio stiliaus vėjelį net ir į pačią griežčiausią aprangos derinį. Taip eksperimentuoti galite net ir su klasikinio stiliaus marškiniais!

1

Elegantiškas atlenkimas 

O jei tą patį, ką darėme su marškiniais, pakartotume su kelnėmis? Džinsų apačia, lyg tyčia, dengia pačią gražiausią kojų dalį – batus! Daugelis moterų džinsus atlenkia į vidų ir nematomai prisega žiogeliu, tarsi atlenkimo nei nebūtų buvę, bet žvaigždės diktuoja visai kitokį stilių. Būkite drąsi ir kūrybinga, pabrėžkite džinsų atlenkimą! Rezultatas bus stilingai „netvarkingas“ ir maištingas, be to, naujausi bateliai tikrai neliks nepastebėti.

Atraskite savo unikalų būdą, kaip atlenkti džinsus. Viensluoksnis atlenkimas puikiai tiks aptemtiems siaurėjantiems džinsams, tuo tarpu kelių sluoksnių linkis puikiai atrodys dėvint apsmukusias berniukiškas kelnes.

2

Švarku apgaubti pečiai 

Pečiai, apgaubti švarbu – tikras mados „vinis“ šį sezoną. Beprotiška, bet tai tiesa, madingai būti nieko nekainuoja! Pečius gaubiantis švarkas atrodys prabangiai ir stilingai, žymiai geriau nei įprastai įkišus rankas į rankoves. Tiesa, reikia tikėtis, kad šis stilius išliks madingas iki šiltojo sezono, nes šitaip ant pečių krentantis paltas mados aistruoles gali ilgam paguldyti į lovą su karštos arbatos puodeliu.

3

Gundančiai surištas mazgelis 

Lengviausias būdas pabrėžti savo liemenį, nenaudojant diržo – surišti nedidelį mazgelį iš marškinių ties bamba. Toks įvaizdis atrodo kur kas kūrybiškesnis, nei į sijoną sukišta palaidinė, be to, nustebinsite visus savo žaismingumu. Rišant mazgelius, galima sumąstyti visokiausių stiliaus gudrybių. Kodėl nepabandžius paversti suknelės sijonu? Tereikia išradingai priderinti mazgelį ties liemeniu ir suknelė atrodys kaip atskirų dalių kostiumėlis.

4

Valiūkiškai išlindęs marškinių kraštelis  

Tiesiog privalome padėkoti J. Crew už nepakartojamus stiliaus triukus, ypač už štai tokį palikto marškinių kraštelio įvaizdį. Vietoje to, kad visą palaidinės apačią paslėptumėte kelnėse ar suknelėje, sukiškite tik dalį krašto arba sukišusios priekinę marškinių dalį, nugaros kraštelį palikite laisvai plevėsuoti vėjyje. Toks triukas pabrėš jūsų stiliaus unikalumą ir akimirksniu pavers net ir nusibodusį drabužių derinį stilingu.

5a

Originalus ir ryškus diržas 

Šį triuką meistriškai įvaldė Olivia Palermo. Turėdama didžiulę įvairiaspalvių siaurų diržų kolekciją, ji paverčia XXL dydžio marškinius, tunikas ir paltus elegantiškais drabužiais, puikiai tinkančiais prie jos smulkaus sudėjimo. Olivia pabrėžia savo kūno formas ir liemenį, be to, stilingas dirželis net ir visai paprastą kasdienišką aprangą paverčia ypatinga.

Sujuosdama dirželiu savo paltą, Olivia gali būti tikra, kad paltas visą naktį vakarėlyje liks savo vietoje, be to, diržas puikiai pagyvina visą aprangą.

6

 Švarūs ir prižiūrėti drabužiai

Kad drabužiai visada būtų švarūs ir tvarkingi, paskubėkite įsigyti naująsias LV skalbimo kapsules spalvotiems audiniams. Jas naudoti labai paprasta, be to, neįmanoma perdozuoti skalbimo priemonės. 1 kapsulės užtenka visų talpų skalbyklėms. Skalbimo kapsulės – ekologiškesnis būdas prižiūrėti drabužius, jų sudėtyje nėra kvapiklių ir dažiklių, be to, šią priemonę rekomenduoja Suomijos Alergijos ir Astmos asociacija. Jei rūpinatės savimi ir aplinka, kurioje gyvenate, išbandykite ekologišką produkciją!

LV_6414504690058_Skalb_kapsules_


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*