Šukuosena per 30 sekundžių: stilinga, paprasta, efektinga

Ko kiekviena mergina nori iš ryto? Be abejonės, MIEGO. Deja, dažniausiai lovos vilionėms atsispirti merginoms tenka anksčiausiai, juk iškišti nosį į lauką be makiažo ir madingos šukuosenos – tikra nuodėmė, o pašėlusias paplūdimio garbanas tenka pamiršti iki vasaros. O tie plaukai…nei nespėjus paliesti jų šepečiu, netvarkingos sruogos pabyra ir į kairę, ir į dešinę. Visa laimė, kad dabar mados ekspertai žino ne vieną naudingą patarimą, kuris, trokštančioms pasipuikuoti nauja šukuosena, neatims nei laiko, nei pastangų. Pasirodo, pasidaryti stilingą šukuoseną įmanoma net per 30 sekundžių! Kaip? Skaitykite toliau ir sužinosite.

parengė Aistė Meidutė

Beveik kuodukas

Tikram kuodukui susisukti pusės minutės gal ir nepakaks, bet visada galite susirišti pusinį kuodelį, kuris atrodys taip pat žaviai, o palaidų plaukų sluoksnis, lengvai plevenantis vėjyje, pakerės kiekvieną sutiktą. Šią šukuoseną visai nesunku pritaikyti bet kokiai plaukų tekstūrai ar ilgiui. Šukuosenos top akcentas – smulkios žaismingos garbanos.

1

Beveik uodegėlė

Ši šukuosena puikiai tiks net ir trumpaplaukėms merginoms. Tiesą sakant, iškarpytos trumpos sruogelės ją netgi dar labiau pagyvins. Tik būkite atidžios, ieškodamos plaukų gumelės, jei ji bus per laisva, trumpi plaukai mikliai išslys ir rizikuosite atrodyti netvarkingai. Verčiau nepatingėkite surasti naują, dar neištampytą tvirtesnę gumelę.

2

Jūsų didenybė plaukų raištis

Manėte, kad plaukų raiščius ir lankelius gali nešioti tik ilgakasės? Patogumo dėlei gal ir taip, bet naujausios mados diktuoja ką kita. Elegantiškas lankelis arba plaukų raištis pagyvins trumpų garbanotų plaukų šukuosenas ir suteiks veidui elegancijos ir prašmatnumo.

3

Odė segtukui

Ar gi ne žavus šis trikampio formos segtukas? Atrodo, šitą nuotrauką jau spėjo įsimylėti visas internetas! Jei turite panašų aksesuarą, galite nesunkiai pakartoti tokį įvaizdį, bet nesuvaržykite savo fantazijos! Laiku ir vietoje įsegtas segtukas patikimai išlaikys paslaptį, kad iš lovos išlipote vos prieš 5 minutes.

4

Stilinga grožio kilpa

Ši elegantiška kilpelė gal išsilaikys ir ne amžinybę, bet visą darbo dieną tikrai džiugins ir puoš. Tokia šukuosena pastarąjį mėnesį užkariavo visus madų šou podiumus ir, nors stilistai sugeba dirbti taip, kad atrodo, jog net pačiai sudėtingiausiai šukuosenai padaryti nereikia jokių pastangų, tokia kilpelė vos po 10 sekundžių darbo atrodys nepriekaištingai.

5

Apgaulingas plaukų mazgelis

Ši šukuosena niekada nesiliauja stebinusi vien todėl, kad daugelis moterų net nenutuokia, kaip paprasta ją pasidaryti pačioms. Pirmiausiai suriškite plaukus į uodegą gumele, o tada viena plaukų sruoga apvykite gumelę ir užtvirtinkite ją segtuku. Štai ir viskas, šukuosena atrodys taip, lyg gumelė ir segtukas nei nebūtų egzistavę.

6

Odinė virvelė tikrai amazonei

Gal stalčiuje turite užsilikusią odinę virvelę? Panaudokite ją stilingai uodegai! Toks rock’n'roll’iškas aksesuaras tikrai neleis likti nepastebėtai minioje.

7

Ananasai – ne tik džiunglėse

Tai – ne tik puikus būdas išlaikyti garbanų formą, stilingas ananasas, sukeltas ant viršugalvio, vienai dienai pavers jus tikra funky stiliaus karaliene. Atrodysite įspūdingai tiek biure, tiek šėldama vakariniame koncerte.

8

Mažytis elegancijos gūsis

Visiškai nesvarbu, kokio ilgio tavo plaukai, mielas segtukas, įsegtas šone prie pat ausies dar niekam nepakenkė. Mergaitiškam rudens įvaizdžiui sukurti pamėginkite priderinti prie šios šukuosenos stilingą beretę.

9

Džeimso Bondo mergina

Tomis dienomis, kai dušas tiesiog neišvengiamas, bet visai nelieka laiko išsidžiovinti plaukų, tiesiog sutepkite viršugalvį plaukų žele ir sušukuokite juos atgal. Galiu garantuoti, išvydusi save veidrodyje nemenkai nustebsite. Su tokia šukuosena jausitės tvirta ir žinančia, ko nori, moterimi.

10

Stilinga šukuosena tik sveikiems plaukams

Kai jau išmokome visą šukuosenų abėcėlę, grįžkime keletą žingsnelių atgal. Jokia šukuosena neatrodys tobulai, jei plaukai bus nepaklusnūs, o galiukai išsišakoję ir nulūžinėję. Dar blogiau, jei pasikeitus orams plaukai ėmė slinkti ir visur paskui save paliekate garbanų kilimą. Šią padėtį mikliai ištaisys NATUR VITAL plaukų kaukė nuo slinkimo lūžinėjantiems plaukams. Priemonė veikia neįtikėtinai greitai, todėl užteks ant ištrinktų plaukų kaukę palaikyti vos 3 minutes ir švelniai išskalauti vandeniu.

NATUR VITAL plaukų kaukės sudėtyje esantis fitoaktyvus kompleksas iš natūralių kviečių ir sojų pupelių aprūpina plaukus angliavandeniais, baltymais ir lipidais, vitaminais bei mineralinėmis medžiagomis.

Ženšenio ekstraktas gelbėja nuo plaukų slinkimo, o vitaminai A, B3, B7, E, F, H ir provitaminas B5 palaiko natūralų galvos odos balansą. Ši odos plaukė ne tik veiksmingai drėkina plaukus ir aprūpina juos būtinomis medžiagomis, bet ir suteikia žvilgesio ir gerina plaukų išvaizdą.

hair_mask_anti_breakage_p1


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*