20 laiptelių į sėkmę: esu stipri, myliu save, įkvepiu

Stipri, tvirta, darbšti, žemiška ir, tuo pačiu, standartus laužanti moteris į savo gyvenimą (ir sugebėjimą juo džiaugtis) žiūri labai rimtai. Tokia moteris aiškiai supranta, kas jai rūpi, ji sugeba pasirinkti, kaip ir su kuo praleis dieną. Šį kartą – apie tai, kokių 20 pagrindinių principų tokia moteris laikosi ir kodėl jie 100 % pasiteisina. 

parengė Aistė Meidutė 

  1. Ji nebijo nutraukti nesveikus santykius. Savimi pasitikinčiai moteriai visai nesvarbu, ar ją su vyru sieja bendra DNR, ar ji šį žmogų pažįsta „visą amžinybę“, ar myli jį, ar jis gali padėti karjeros klausimais. Moteris iš didžiosios M vertina savo psichinę, fizinę ir emocinę būklę bei aršiai saugo savo gerovę, kad ir kiek tai kainuotų.
  2. Ji niekada neatsiprašinėja dėl to, kad yra ambicinga. Ji žino, ko nori ir nebijo siekti savo svajonių. Ji nesibaimina sunkaus darbo tam, kad pasiektų tikslą ir jai visai nerūpi, jeigu kam nors tai kelia problemų.
  3. Ji niekada nepamina savo vertybių. Ši moteris nei neketina laužyti savo asmeninių standartų, netesėti pažadų, duotų sau, vien dėl to, kad galėtų leisti laiką su vyru, kuris atrodo patrauklus tik nuotraukose, tačiau visiškai nesilaiko jokio moralinio kodekso!
  4. Žodis jai yra viskas. Ji – visada ten, kur sakė būsianti, daro tai, ką ketino daryti ir tiki, kad jos reputacija – tvirtas ir nepertraukiamas ryšys tarp to, kas ji yra dabar ir to, ką kada nors perduos savo vaikams.
  5. Ji visada lengvai paleidžia tai, kas jai neskirta. Pasaulyje gyvena milijonai žmogų, o vien per savo gyvenimą mes jų sutinkame tūkstančius. Jei ji akimirksniu pultų po kiekvieno sutikto kojomis, tiesiog nebeturėtų laiko judėti pirmyn.
  6. Ji vertina gerus vyrus, kuriuos sutinka gyvenime. Vietoje to, kad kiekvieną sekundę dairytųsi šio to geriau, šio to gražiau, ji vertina gerus vyrus. Ji džiaugiasi, kad išvengė nebrandžių ir nesaugių „blogų berniukų“ dėmesio.
  7. Ji gerai įsiklauso į tai, ką pati sako. Ji puikiai supranta tai, ką sako ir visada patikslina savo žodžius, jei mato tai esant būtina.
  8. Ji nelaukia, kol kiti žmonės patvirtins jos vertę. Ji žino, ko yra verta ir ką gali pasiūlyti kitiems. Jei kiti žmonės to nemato, ji nenusimena, o juda toliau.Watch-Me-DC23044
  9. Ji gyvena savo pačios gyvenimą. Kol viso pasaulio merginos mėgina kopijuoti Kardashian moteris ir tarsi pamišę pusplikės šuoliuoja į madingus klubus, ji pati kuria savo gyvenimą ir nesidairo, kaip jį kuria kiti.
  10. Ji niekada nepasiduoda ir juda į priekį. Kiekviena diena – nauja proga mokytis, ragauti, jausti, patirti, tyrinėti, skaityti ir išgirsti šį tą nauja. Ji tobulėja kiekvieną dieną ir kas kartą įneša į savo gyvenimą naujų pojūčių.
  11. Ji įkvepia visus, esančius šalia. Ji žino, kad neprivalo šokinėti kitiems per galvas, norėdama atskleisti visą savo žavesį. Ji trokšta, kad visi, esantys šalia, jaustų įkvėpimą ir galėtų parodyti tikrąsias savo asmenybes. Ji – ne ta moteris, kuri sunaikina savo konkurentes ir nesugeba atsisakyti pykčio. Ji pyksta tik tą minutę, kai yra įsiutinta ir tuoj pat pamiršta visas neigiamas emocijas, kurios galėtų stabdyti tobulėjimą.
  12. 758144Ji seniai liovėsi mėginti „būti draugais“. Vietoje to, kad dėtų pastangas į santykius, kurie neteikia jai laimės, ji pasistengia, kad šalia būtų patikimi žmonės, gerbiantys ir ją, ir save. Ji neturi daug laiko, todėl nori jį praleisti prasmingai, su bičiuliais, kurie į jos gyvenimą atneša saugumą ir džiaugsmą.
  13. Ji rūpinasi savimi. Žinoma, ji, kaip ir visi kiti, kartais nemiega naktimis ar visą dieną tinginiauja (ir jai patinka tai daryti), bet taip pat ji žino, kad miegas, sveika mityba, reguliarus sportas ir ramybė – visi šie elementai padeda gyventi ilgą, sveiką ir turiningą gyvenimą.
  14. Praeičiai ji leidžia praeiti. Jos nedomina visą gyvenimą besitęsiančios dramos. Vietoje to, ji panaudoja visas per gyvenimą įgytas žinias tam, kad kurtų naujus scenarijus, kuriuose jos asmenybė vis labiau tvirtėja.
  15. Jos taip lengvai nepastumsi. Ji nėra ta moteris, kuri atsikelia iš lovos tik tam, kad bėgant dienai ją kas nors nustumtų nuo jos pasirinkto gyvenimo kelio. Šios moters taip lengvai neįveiksi.
  16. Ji myli ir gerbia savo artimuosius. Ji žino, kad sėkmė ateina tik tada, kai dėl jos stengiasi didelė ir vieninga grupė žmonių. Ji gerbia, vertina ir palaiko žmones, kurie rūpinasi jos gerove ir sėkme. Ji – patikimas žmogus ir visi aplinkui galėtų tai paliudyti.
  17. Ji daro net tai, ko visai nenori daryti. Žinoma, ne kiekvieną rytą lengva prisiversti aplankyti sporto salę arba praleisti dieną toliau nuo biuro gryname ore, bet ji žino, kad už kiekvieną valios pastangą anksčiau ar vėliau jai bus atlyginta. Su lyg kiekvienu „Ne“, visi jos tikslai tik dar labiau nutolsta. Ši moteris žino, kaip ryžtingai daryti svarbius sprendimus.
  18. Į gyvenimą ji žiūri pozityviai ir praktiškai. Ji negyvena iliuzijų pasaulyje. Ji žino, kad kai kurios dienos bus prastesnės nei kitos, kai kurios iš jų atneš svarbius iššūkius, bet ji niekada nepamiršta, kad blogos dienos gyvenime leidžia atskirti gerąsias. Ji nežvelgia į pasaulį pro rožinius akinius, bet taip pat ir nededa lygybės ženklo tarp realybės ir nusivylimo.image
  19. Ji gyvena, myli ir juokiasi su įkarščiu. Ji nenori praleisti dienų būdama robotu ar didelio mechanizmo sraigteliu. Ji jaučia pasaulį ir nebijo to parodyti kitiems. Toks gyvenimo būdas jai atrodo gyvas, spalvingas ir prasmingas.
  20. Jai rūpi ją supantys žmonės. Ji klausosi jų, smalsauja, kas jie tokie ir nešykšti savo dėmesio. Ji – tas žmogus, kuris vertina žmogiškus ryšius ir tarpusavio santykius. Ji atpažįsta, kad kiekviename žmoguje plyti beribė siela ir žino – jeigu šiai savo ir kitų dalelei skirs pakankamai dėmesio, pasaulis aplink ją taps geresne vieta gyventi.

Vienas iš stiprios, pasitikinčios savimi moters bruožų – sugebėjimas rūpintis ne tik kitais, bet ir savimi. Pradėkite tai daryti nuo savo organizmo, juk sakoma, kad sveikame kūne – sveika siela, o išlikti žaviai ir jaunatviškai, turint pakankamai naudingų medžiagų atsargų, taip pat visai nesunku! Atlaikyti šaltojo sezono iššūkius padės BIOPHARMA trigubo poveikio Omega-3 žuvų taukai moterims. Šio preaparato sudėtyje yra vitaminų K2, D ir E, tyro nakvišų aliejaus, folio rūgšties (tinkamos nėščiosioms) ir kakavos. Trigubo poveikio omega-3 moterims lengvina menopauzės simptomus, didina kaulų tankį, teigiamai veikia odą. Pakuotėje rasite net 120 kapsulių.

Trippel omega 3 Kvinne


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*