Kankina alergija rytui? 5 pašėlusios idėjos, kad viską spėtumėte laiku!

Kiekviena mergina tai patiria bent 5 dienas per savaitę. Kas gi tas siaubas, gąsdinantis dailiosios lyties atstoves? Žadintuvas! Tas skambus niekšelis net žvarbiais, apsiniaukusiais spalio rytais verčia mikliai šokti iš lovos ir, lyg to būtų negana, duoda vos pusvalandį tam, kad prieš dienos darbus atrodytumėte tiesiog nepriekaištingai. Bet ankstyvi rytai toli gražu neturi būti tokie baisūs, jei žinote keletą grožio aplinkkelių. Prieš jus – mažytis tinginystės vadovėlis, kuris padės išlikti žvaliai, sutaupyti laiko ir naują dieną sutikti taip, lyg būtumėte ką tik nužengusi nuo podiumo.

parengė Aistė Meidutė

1) Delninė – amžinas atsakymas į laikiną klausimą
Įsigykite nedidelę delninę, kurioje galėtumėte laikyti pačius būtiniausius daiktus (raktus, piniginę, kramtomąją gumą, pačius mėgstamiausius lūpų dažus) ir be vargo perdėti visą šį turtą iš vienos rankinės į kitą. Su šiuo fantastišku išradimu išvengsite tos nemalonios „Ir vėl pamiršau namuose!“ minties ir sutaupysite ne tik laiko, bet ir keletą nervinių ląstelių.

ardium_small_pattern_pouch

2) Mažytė nuodėmė prieš veidrodį
Kas kartą, kai atrandate nepriekaištingą drabužių derinį, pasidarykite asmenukę prieš veidrodį. Padaryti vieną kadrą užtruks vos sekundę, o dar vienas aprangos derinys pravers ne kartą. Šiam kilniam tikslui sukurkite atskirą aplanką telefone, o pačios kruopščiausios į tą aplanką gali įkelti ir keletą papildomų kategorijų su progomis, kurioms tinka viena ar kita apranga. Kas kartą, kai anksti ryte jus apleis įkvėpimas ieškoti dienos stiliaus, galėsite tiesiog trumpam „įlįsti“ į savo telefoną. Galbūt nepralenksite Cher Horowitz virtualios spintos, bet prisiekiu, šis metodas išgelbės dar ne vieną rytą.

a0585d74-4237-4f26-96ac-2abb51c518e6_kendall-jenner-kardashian-selfies-instagram

3) Pirmiausia sausas šampūnas, o vėliau – „Labanakt, vaikučiai!“
Prisipažinkite, juk kartais vakare norisi tiesiog jaukiai įsitaisyti su mėgstamiausiu serialu priešais nosį ir pakeliu sūdytų riešutų, kad tiesiog pamiršame apie tokios įstaigos kaip dušas egzistavimą, o ryte ir vėl tenka aimanuoti, kad plaukai jau neatrodo taip gerai kaip norėtųsi. Išeitis yra ir ji vadinama sausu šampūnu! Vienas iš triukų, kaip išlaikyti nepriekaištingą šukuoseną – purkštelti sauso šampūno ant plaukų priš einant miegoti. Kol miegosite, šampūnas įsigers į plaukus ir rytą pasitiksite su švariomis, spindinčiomis garbanomis!

53c68730-519b-4c7e-acb9-92364509f14d

4) Du viename: kaip įsirengti duše lygintuvą
Kodėl gi neįdarbinus savo dušo dvigubu krūviu? Jei ketinate pasinaudoti dušo paslaugomis ryte, tiesiog pakabinkite duše drabužius, kuriuos verkiant reikia išlyginti (žinoma, kiek atokiau nuo pačios dušo kabinos, juk nenorite rengtis kiaurai permerktu sijonu). Po tokios garų terapijos, drabužiai bus lyg kątik išlyginti. Jokio lygintuvo, jokių problemų!

hate-ironing12

5) Sausi plaukai žaibo greičiu
Dažniausiai merginos puola džiovinti plaukus vos išlindę iš dušo kabinos. Nedovanotina klaida. Džiovinti plaukus garų pilname duše – beveik tas pats, kas džiovinti juos saunoje, plaukai džius dar ilgiau nei iš viso pamiršus naudoti džiovintuvą. Verčiau susukite plaukus į gerai sugeriantį rankšluostį, papusryčiaukite, apsirenkite ir tik tada kai plaukai jau šiek tiek natūraliai išdžiūvę, o garai išsisklaidę iš jūsų dušo, čiupkite į rankas džiovintuvą.

9-Steps-to-Repair-Your-Damaged-Hair_06

 

Dienos darbams jau pasiruošta, metas šokti į batus ir į automobilį. Bet palaukite, ar tikrai nieko nepamiršome? O kaip mūsų šios dienos kvapas? Siūlau išbandyti naująjį Adidas Born Original aromatą! Adidas Born Original kvapas įkvėps moteriškumo, seksualumo ir energijos pliūpsniu pažadins net didžiausią miegalę. O gal artėja mylimojo gimtadienis? Tuomet padovanokite jam Adidas Born Original Homme kvepalus. Juk šalia gundančiai kvepiančio tvirto vyro ne taip jau sunku iš pilkos pelytės virsti savimi pasitikinčia išdidžia dama!

ADIDAS_PACK_FEMME_50ml only RGB ADIDAS_PACK_HOMME 50ml only RGB


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*