Kvapų magija: kaip privilioti savo išrinktąjį

Gerai parinktas kvapas gali nepažįstamąjį įtikinti kur kas greičiau nei žodžiai, išvaizda, emocijos ar valia. Šiai galiai nėra jokių vaistų – kvapą įkvepiame, jis pripildo mūsų plaučius ir daugiau jau niekada nepamirštame, kur jį užuodėme pirmą kartą. Iš tiesų, kvapas visada turėjo traukiančių savybių. Tiesą sakant, tai jūs galite panaudoti savo tikslams. Metas pasidairyti, kokie kvapai traukia skirtingų zodiako ženklų atstovus vyrus ir šiaušti į parfumerijos parduotuvę pasimėgauti kvapų terapija.

parengė Aistė Meidutė

Avinas

aries
Avino vyrus, kurie kaip niekas kitas, gali pasigirti dinamiška prigimtimi ir pasitikėjimu savo jėgomis, it magnetas traukia aštrūs rytietiški aromatai. Intensyvus gėlių kvapas taip pat neliks neįvertintas šio zodiako ženklo atstovų. Muskato, mėtų, rytietiškų prieskonių, citrusų kvapas – visiška avinukų silpnybė.
Jautis

taurus
Šiltas ir jausmingas kvapas yra būtent tai, kas gali suvilioti jaučio ženklo vyrą. Būtent todėl juos labiausiai traukia rytietiški ar medžio aromatai. Jaučiai dievina romantikos ir aistros derinį, todėl kitas jūsų parfumerijos lentynų taikinys gali būti gėlių kvapai, tik šiukštu nesirinkite vaisinį atspalvį turinčių kvapų, verčiau pasidairykite vanilės, rožės, levandos ar jazmino aromato.
Dvyniai

gemini
Charizmatiškus ir smalsius dvynius romantiškai praleisti vakarą kaip mat įtikins medžio ar rytietiškų prieskonių kvapai. Ar ryšitės šiai avantiūrai?
Vėžys

cancer
Vėžiai – tikri romantikai iki pat širdies gelmių, juos kaip mat sugundo gėlių ar vaisių kvapai. Vėžiukas iš karto siūlys romantišką vakarienę moteriai, kvepiančiai vandenyno kvapu. Jie labai jautrūs aromatams, todėl lengvas subtilus dvelksmas dar ilgam prikaustys vėžio uoslę. Nesuklysite pasirinkusios kvepalus su jazmino, apelsinmedžio žiedų, vanilės, santalo ar gintaro natomis.
Liūtas

leo
Gal norite tapti patrakėlio, tikro vadovo iš prigimties, kūrybingojo liūto mūza? Tada ieškokite vaisinio ar intensyvaus gėlių kvapo, taip pat galite užmesti akį ir į vyriškų kvepalų lentynas. Galbūt net ten atrasite tobulą vandens ar citrusų gaivą.
Mergelė

virgo
Perfekcionistai mergelės dievina subtilius, jausmingus, žemiškus ir gaivius aromatus. Jei norite atbaidyti mergelę per 5 sekundes, rinkitės stiprius, kvapą gniaužiančius kvepalus.
Svarstyklės

libra
Svarstyklėms įtikti nelengva. Jiems patinka išskirtiniai kvapai, kurių neras niekur kitur, tik ant jūsų kūno. Svarstykles gali sudominti žaismingas ir švelnus kvapas. Būkite atsargios, rinkdamosi stiprų kvapą. Svarstyklių vyrams patinka balansas, harmonija ir ramybė, todėl verčiau pasidairykite jausmingų natų – svarstykliuką tai pakerės akimirksniu.
Skorpionas

scorpio
Aistringas, gaivališkas, egzotiškas ir, tuo pačiu metu, paslaptingas kvapas ilgam išlaikys skorpionų dėmesį. Jaudinantys muskuso pustoniai – jų silpnybė. Skorpionams taip pat patinka šokolado, juodojo pipiro, egzotiško jazmino ir lotoso kvapai.
Šaulys

sagittarius
Eklektiški, pernelyg spalvingi kvepalai tiesiog ne jiems. Norėdamos ant kelių parklupdyti vandenį, rinkitės gaivius, natūralius kvapus – būtent toks kvapas suteiks jiems energijos visai dienai. Vandeniams taip pat patinka egzotiški įkvepiantys kvapai – vyšnių žiedų, baltosios arbatos ar meliono aromatas.
Ožiaragis

capricorn
Medžio ar aštrių prieskonių kvapas – geriausias ginklas meilės kovoje siekiant užkariauti tvirtą ir patikimą ožiaragį. Jie tiesiog dievina intensyvius, šiltus ir žemiškus kvapus – medaus, medžio, žaliosios arbatos… kokius dar? Paieškokite parfumerijos parduotuvių lentynose.
Vandenis

aquarius
Citrusai, egzotiški rytų ir vaisiniai aromatai – tai, ko vandenis ieško tobuloje moteryje. Juos kaip mat sužavėtų lotoso lapų, citrinų, saldžios vanilės ar šilti kedro kvepalai.
Žuvys

pisces
Išmintingos ir svajoti linkusios žuvys atgaivą randa vandens ir vaisių kvapuose. Paieškokite vandens ir likerio kvapo mišinio. Nespėsite nei išeiti iš parfumerijos parduotuvės, o žuvelė jau plaukios aplinkui kojas.

Neveltui sakoma, kad kvapai yra pats galingiausias atsiminimų ir emocijų kokteilis. Jie gali nublokšti dešimtmečius atgal arba kaip tik atskleisti romantišką ateitį su savo išrinktuoju. Taigi nesivaržykite! Čiupkite kvepalus, kurie kaip magnetas pritrauktų jūsų išrinktąjį, o jei kartais pritrūktų fantazijos, romantišką padėtį išgelbės sezono naujiena – paprastas, harmoningas ir originalus, išreiškiantis kiekvienos merginos individualumą C-THRU aromatas „Blooming Sense“. Gaiviai dvelkiantis laukinėmis braškėmis, kriaušėmis ir ananasais, šis kvapas subalansuotas savimi pasitikinčioms merginoms, kupinoms jėgų ir optimizmo.

C-THRU_EDT_50_Blooming_Sense


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*