Blogerė Julija: karališkų plaukų receptas

Grožio Naujienų komanda pristato blogerę Juliją! Ši aistringa kosmetikos mylėtoja nuo pat šviesių savo garbanų iki pat spalvingų kojų nagų galiukų rekomendacijose bei apžvalgose aprašo savo kosmetines klajones, ieškant įdomių, grožiui ir sveikatai naudingų, kosmetikos priemonių. 

Šiandien Julija dalinasi įžvalgomis apie NATUR VITAL kosmetikos priemonių rinkinį nuo plaukų slinkimo.

Julija_foto

Prisipažinsiu, neseniai teko patirti, ką reiškia nesėkmingas eksperimentavimas su plaukų dažais. Netrukus pastebėjau, kad daugelis plaukų priežiūros „stebuklų“ visai nestebuklingi… Iš didžiulės, karališkai atrodžiusios, mano plaukų karūnos liko vos keli, į visas pasaulio puses styrantys nušiurę plaukiukai. ;(

Plaukai pradėjo slinkti tiesiog kuokštais, kurių jūros pasklido visur: vonioje, ant kilimo, ypač daug jų „apsigyveno“ ant plaukų šepečio. Neketinau laukti, kol mano jautrią kosmetikos mylėtojos sielą galiausiai ištiks širdies smūgis. Ėmiausi ieškoti veiksmingo plaukų slinkimą stabdančio būdo. Ir ko gi tik aš nesigriebiau… Netgi porą savaičių kankinausi, smirdėdama svogūnais ir degtine. Iš savo patirties primygtinai prašau Jūsų, negirdykite šiuo neveiksmingu ir bjauriai dvokiančiu kokteiliu savo plaukų.

O siaube, vieną dieną, pasikarščiavusi ir visomis negandomis apkaltinusi plaukų džiovintuvą, vos neišmečiau jo pro langą. :) Galiausiai, išbandžiusi turbūt visas įmanomas kosmetikos priemones nuo plaukų slinkimo, pagaliau RADAU tai, kas gali padėti grąžinti plaukučiams prarastą kiekį ir apimtį.

Išskirtinai Jums, brangiosios, pristatau savo gražiųjų garbanų gelbėtoją – natūralios kosmetikos NATUR VITAL rinkinuką nuo plaukų slinkimo.

KMK_NV

Šią priemonę įsigijau, susigundžiusi skambiais ir ant pakuotės tiesiog „rėkiančiais“ skaičiais. Aprašymas žadėjo net 83% sumažėjusį plaukų slinkimą bei34 % tankesnius plaukus. Iš pradžių pamaniau, kad tai tik skambūs žodžiai, bet rezultatu tikrai nenusivyliau.

Šampūną ir priemonę NATUR VITAL griežtai, pagal instrukciją, intensyviai naudojau gerą mėnesį. Jo pabaigoje – it mostelėjus burtų lazdele – plaukų slinkimas sumažėjo kone iki minimumo. Be to, mano širdį greitai užkariavo priemonių sudėtis, konsistencija ir … ekonomiškumas. :) Priemonių veiksmingumą lemia unikalus fitoaktyvus kompleksas – augalinės kilmės ingredientų mišinys. Sudėtyje puikuojasi baltymų turtingi kviečiai ir sojos, tonizuojantis ir stimuliuojantis ženšenis, pantenolis ir drėkinantis alavijas. Taip pat visa armija plaukų augimui tiesiog būtinų vitaminų (A, B3, B7, E, F, H).

Skysčio pavidalo toniką reikia naudoti rečiau negu šampūną – tik tris kartus per savaitę. Baltos spalvos šampūnas yra neutralaus kvapo, pakankamai tirštos konsistencijos, labai patogus buteliukas ir dozavimas. Tokiu būdu reguliariai gydydama savo plaukus nuo slinkimo, pastebėjau, kad jie tapo paslankesni. Neteko naudoti netgi intensyvių maitinamųjų kaukių! O ar minėjau ir vėl atsiradusį žvilgesį? Be to, nors gamintojas to nenurodo, pagaliau išsigydžiau pleiskanas. Dėl šios netikėtos funkcijos irgi labai džiaugiuosi. :)

Šis rinkinukas pravertė ir mano nėštukei draugei, kuri, besilaukdama mažylio, dėl hormonų pusiausvyros pokyčių, irgi susidūrė su plaukų slinkimo problema. Taigi, brangiosios, jeigu ieškote veiksmingos priemonės nuo netikėtai krentančio plaukų lietaus, būtinai išbandykite natūralias NATUR VITAL priemones. Nenusivilsite! ;)
Karališkiausi linkėjimai,

Julija iš KOSMETIKOS MYLĖTOJŲ KLUBO

Daugiau Julijos apžvalgų, pamąstymų, diskusijų galite rasti ČIA.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*