Baltos šypsenos garantas slepiasi lysvėje

Ar žinojot, kad jūsų burnoje slypi vartai  į visą pasaulį? Niekas taip nepaperka žmonių kaip nuoširdi, sveika šypsena. Tiesą sakant, dėl šypsenų pamišęs visas pasaulis. Ar dar pamenate kaip prieš keletą metų bet kokie dantų tiesinimo būdai atrodė tiesiog barbariški? Dabar su kabėmis vaikšto kas antra mergina gatvėje ir išdidžiai demonstruoja tai, ką turi. Juk po keleto metų ji galės didžiuotis tiesia dantų linija. Net įžymusis Daktaras Seusas pareiškė, kad dantys visada bus madingi!

parengė Aistė Meidutė

Apie kokius dantis svajojate jūs? Turbūt, baltus kaip perlai, įsiritę į burnos geldelę. Jei trokštat spindinčios šypsenos, nebūtina strimgalviais lėkti pas stomatologą ar kankintis parduotuvių lentynose, ieškant pusę algos kainuojančios dantų pastos. Dantų pastos kelias į šiuolaikinio žmogaus vonios kambarį ilgas. Senovės egiptiečiai dantis valydavosi pemzos, trintų kiaušinio lukštų ir miros lapų mišiniu. Tuo tarpu anglės kartas nuo karto dantis šveisdavo paraku. O štai viskas, kas mus skiria nuo taip trokštamos holivudinės šypsenos – pora lysvių sode.

Net stomatologai tikina, kad dantis puikiausiai valo braškės. Kol sodo gėrybių sezonas dar nesibaigė, namuose galima pasidaryti visiškai natūralią dantų balinimo priemonę. Tiesiog sutrinkite braškes į tyrę ir švelniai trinkite gauta mase dantis. Patariama procedūrą atlikti švelniai, kad braškėse esantys grūdeliai nepažeistų dantų emalio.

Ši natūrali dantų pasta apsaugo dantis nuo nemalonaus gelsvo atspalvio, kuris ypač įkyriai apninka kavos ar juodos arbatos mėgėjas. Paslaptis paprasta: balinantį efektą suteikia braškėse esanti obuolių rūgštis. Tiesa, ne tik ji dovanoja baltus dantukus, panašų poveikį suteikia ir citrin0s rūgštis.

Natūralumo siekis po žemę plinta kaip virusas. Net tokios Holivudo žvaigždutės kaip Angelina Jolie, trokšdamos pagaląsti savo holivudines šypsenas, griebiasi močiučių patarimų. Tiesa, šis metodas – tik pačioms kantriausioms. Kartais, atsidūrus prieš pilną dubenį vasariškų gėrybių, bet kokia dantų sveikata iš galvos išgaruoja kaip lietus Saharoje. Bet kokiu atveju, net jei nepavyktų išbalinti dantų, šviežios braškės tikrai maloniai pakutens skonio receptorius.

Visoms, besirūpinančioms savo dantukų sveikata, reikėtų nepamiršti ir gundančio vasaros akcento – braškių spalvos (o gal skonio?) lūpų. Bourjois vasaros kolekcija “Swimming cool” pristato SWEET KISS lūpų blizgį. Jis pasižymi lengva, “gaivia” tekstūra, todėl tobulai tiks kiekvienos merginos vasaros kosmetikos krepšeliui. Baiminatės lipnių lūpų pojūčio? Su SWEET KISS galite apie jį pamiršti. Drėkinantis lūpas blizgis pravers kiekvienai gaivą mėgstančiai merginai, o intensyvi spalva garantuoja: tikrai neliksite nebučiuota!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*