Blogerė Julija: apsilankymas naujoje MAKE UP FOR EVER parduotuvėje

Blogerė Julija iš Kosmetikos mylėtojų klubo parengė jums reportažą apie smagų apsilankymą naujojoje MAKE UP FOR EVER  parduotuvėje Gedimino pr. 49!

Sveikutės, mano gražutės!!! KOSMETIKOS MYLĖTOJŲ KLUBAS net ir per patį vasariškų orų bei atostogų įkarštį nesivarto kur nors  kaitriosios pajūrio saulės atokaitoje, o dirba, triūsia, kad pateiktų Jums, mielosios, naujausias ir karščiausias beribio grožio pasaulio naujienas. Šįkart brendame į dekoratyvinės kosmetikos upę ir svečiuojamės naujut naujutėlaitėje MAKE UP FOR EVER kosmetikos parduotuvėje Vilniuje, Gedimino pr. 49 bei „matuojamės“ šio sezono naujienas.

Kiekviena kosmetikos mylėtoja savo kosmetinėje privalo turėti bent kelias profesionalios kosmetikos priemones. Tai žinome visos. Juk profesionali kosmetika ne tik padės keliais teptuko mostais išradingiausias makiažo idėjas paversti realybe, bet ir tinkamai pasirūpins oda bei padovanos begalę komplimentų iš aplinkinių (PATIKRINTA :)).

unnamed

Į MAKE UP FOR EVER grožio pasaulį Vilniuje mane atvedė ne tik kosmetikos mylėtojos smalsumas. Labiau viliojo galimybė išbandyti profesionalų makiažą, kuris pasižymi išskirtinai

TAU parenkama MAKE UP FOR EVER kosmetika. O kur dar profesionalų patarimai bei rekomendacijos. Tai labai naudinga toms, kurios nori išmokti taisyklingai atlikti makiažą bei susigaudyti spalvų, palečių, tekstūrų pasaulyje. Turbūt sutiksite, kad mums, merginoms, makiažas (ypač po sunkios darbo dienos ar ruošiantis iškilmingai progai) būna tikras meditacijos seansas, kuris ne tik atpalaiduoja nuo streso, bet ir tiesiogine to žodžio prasme – nuspalvina gyvenimą ryškiausiomis spalvomis.

Per bemaž valandą trukusią kasdienio makiažo procedūrą ne tik sužinojau apie visas naujausias ir svarbiausaias MAKE UP FOR EVER kosmetikos priemones, bet ir dviejų nuostabių MAKE UP FOR EVER grožio fėjų Skaistės bei Erikos buvau apgaubta begalinio dėmesio bei rūpesčio, jau neminint mano jautrią kosmetikos mylėtojos širdį išlydžiusių komplimentų…

unnamed (1)

Taigi mano KASDIENIAM MAKIAŽUI buvo naudojamos šios MAKE UP FOR EVER makiažo priemonės:

TOBULIAU UŽ TOBULUMĄ: VEIDO ODA

Kaip ir daugelis (o tiksliau kas antra iš mūsų) kovoju su T zonos srityje esančiu veido raudoniu bei blizgesiu. Todėl mano makiažas prasidėjo nuo dviejų makiažo bazių (angl. primer): žalsvokos ir matinės (REDNESS CORRECTING PRIMER ir MATTIFYING PRIMER).

Daugeliui makiažo bazės vis dar atrodo neįprastas ir nelabai reikalingas dalykas, sunkiai bei lėtai besiskinantis kelią iš profesionalaus makiažo į mūsų kasdienį, mėgėjišką. Tačiau kiekviena, kuri išbandė ir pajautė makiažo bazių teikiamus privalumus, ilgainiui neįsivaizduoja savo gražinimosi rutinos be šių veiksmingų grožio pagalbininkių. Jų MAKE UP FOR EVER asortimente yra net septynios (be mano minėtų bei išbandytų, dar ir drėkinanti, minkštinanti, odą puoselėjanti, švytėjimo suteikianti bei apsauganti nuo saulės bazė).

Naudojant primerį svarbu laikytis vienos esminės taisyklės – saiko. Tereikia mažyčio žirnelio visam veidui ar tiesiog kelių lašų probleminių vietų dengimui ir koregavimui. Be to, visos MAKE UP FOR EVER makiažo bazės kuo puikiausiai „draugauja“ su kitomis ant jų tepamomis priemonėmis, neburbuliuoja ir nenuteka. Kadangi man makiažo reikėjo fotosesijai, vėliau buvo naudojamas vidutinio maskavimo efektą suteikiantis makiažo pagrindas HD FOUNDATION. Mano vos vos saulės pabučiuotai odai tobulai tiko atspalvis N120. O makiažo pagrindo fiksacijai buvo panaudota biri pudra SUPER MATTE LOOSE POWDER (numeris 12).

unnamed (2)

RĖMINAME ŽVILGSNĮ: ANTAKIAI

Visi MAKE UP FOR EVER produktai turi didelę pigmentų koncentraciją, todėl mano gana natūralios formos antakių paryškinimui buvo naudojamas pieštukas EYEBROW PENCIL – minkštas ir ilgai išliekantis. Nepaklusniems ilgesniems plaukeliams suvaldyti, antakių formos fiksavimui tiesiog nepakeičiamu tapo permatomas gelis BROW SEAL – ilgai laukta MAKE UP FOR EVER naujiena Lietuvoje. Pati šios priemonės visur ilgai ieškojau, todėl mano džiaugsmui nebuvo ribų :)

GILIOS IT VANDENYNAS: AKYS

Kasdieniam makiažui sukurti buvo naudojama kita nemažiau laukta MAKE UP FOR EVER naujiena – vandeniui atsparus akių šešėlių pagrindas AQUA MATIC (numeris S52), didelės pigmentacijos rudas pieštukas KOHL PENCIL (numeris 9K), kuriuo be galo lengva retušuojant suteikti akims išraiškingumo bei gilumo. Ir tikrus ilgai išliekantys šešėliai ARTIST SHADOW (numeriai ME-512 ir M-822).

BRAIŽOME BRUOŽUS: VEIDO MODELIAVIMAS

Mano kuriamam dieniniam kasdieniui makiažui veido bruožų ryškinimui buvo pasirinkta lengvesnė modeliavimo forma – dviejų tarpusavyje suderintų kompaktinių pudrų skulptūravimo rinkinys SCULPTURING KIT (numeris 1). Siekiant sukurti 3D efektą, mano veido formos korekcijai šviesesniu atspalviu buvo perbraukta iškiliausiose veido vietose (ties kakta, skruostų centru, per nosies pertvarą, o tamsesne – ties skruostikauliais, pasmakrėje bei nosies šonuose).

ITIN TANKIOS BLAKSTIENOS

Po begalės komplimentų dėl mano riestų, ilgų bei tankių blakstienų, buvo pasirinktas gana neutralų atspalvį kuriantis ir apimties suteikiantis rudas SMOKY LASH tušas. Be to, negaliu nepaminėti, kad kitaip negu kituose dekoratyvinės kosmetikos branduose, MAKE UP FOR EVER gerokai peržengia mums įprasto juodai-rudo tušo pasaulio ribas. Jeigu norite transformuoti savo akis bei žvilgsnį į kažką neįtikėtino – drąsiai rinkitės mėlyną, violetinį ar žalią SMOKY LASH tušo atspalvį :)

SUBTILIAI PADAILINTOS LŪPOS BEI SKRUOSTAI

Šįkart mano lūpų kontūrą išryškino rausvo atspalvio lūpų pieštukas LIP PENCIL (numeris Nr. 48). Gyvumo bei ilgalaikio žvilgesio suteikė blizgis ARTIST PLEXI-GLOSS (numeris 101), kurio precizišką paskirstymą ant lūpų palengvino MAKE UP FOR EVER pieštukas Nr. 274.

Rožiniai skaistalai SCULPTING BLUSH (Nr. 8) akimirksniu suteikė veidui gyvumo, šviežumo ir nerūpestingumo.

SU JAIS GIMSTA MENO ŠEDEVRAI: MAKE UP FOREVER ŠEPETĖLIAI

Nustebau sulaukusi vizažistės Skaistės klausimo: Ar šepetėliu ji ne per stipriai retušuoja akių kontūrą. Tiesą pasakius, kaip tik norėjau sakyti, kad tokio malonaus ir švelnaus makiažo šepetuko dar nesu bandžiusi… Kiekvienas MAKE UP FOR EVER šepetėlis yra pritaikytas ne tik švelnaus, bet ir kruopštaus bei nepriekaištingo makiažo atlikimui.

Negalėjau nepastebėti, kad profesionalus makiažas, atliktas naudojant MAKE UP FOR EVER kosmetiką,

net „dėvimas“ ilgą laiką, nesukuria sunkumo jausmo ar noro jį kuo greičiau nusivalyti. Makiažas  nepriekaištingai laikosi net nenaudojant profesionalaus makiažo fiksatoriaus. Be to, man laaabai patinka, kad visos minėtos priemonės yra išties ekonomiškos: pavyzdžiui, mano turimo MAT VELVET makiažo pagrindo užtenka visiems ilgiems grožio metams :)

 Viso ekrano užfiksavimas 2015.07.31 102019

Ir reziumė pabaigai:

Po bemaž valandą trukusios makiažo SPA procedūros jaučiausi puikiai pailsėjusi, o išvydusi galutinį variantą veidrodyje negalėjau sulaikyti pasitenkinimo. Geresnio laisvalaikio praleidimo būdo tikrai nesugalvočiau :) Nuoširdžiai Jums rekomenduoju :) Na o galutinį mano kasdienio makiažo vaizdą su MAKE UP FOR EVER kosmetika galite pamatyti ir įvertinti nuotraukose :)

unnamed (3)

AMŽINAI Jūsų,

Julija iš KOSMETIKOS MYLĖTOJŲ KLUBO
(https://goo.gl/0bpoVQ)

 

Apie mane: Aistringa kosmetikos mylėtoja nuo šviesių garbanų iki spalvingų kojų nagų galiukų. Rekomendacijose bei apžvalgose aprašau savo kosmetines klajones, ieškant įdomių, grožiui ir sveikatai naudingų kosmetikos priemonių.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*