Šerbeto magija: dovana Jūsų odai

tumblr_lzkuuaMqVR1rpkx2io1_500

Akimirką užsimerkite ir įsiklausykite į skambesį:

Drėkinamasis šerbeto kremas

Su braškių ekstraktu

Šerbeto kremas… Braškių ekstraktas… Kokia mergina nenorėtų šiais burtažodžiais kvepiančios odos? Tik jau ne mes!

Žmonės sako, kad akys – sielos veidrodis. Žinoma, kerinčios akys – svarbu. Vienu mirktelėjimu gali priversti vaikiną sekti iš paskos. Į neįsivaizduojamus tolius. Giliausias didmiesčio džiungles ar visada saulėtą Kalifornijos paplūdimį.

Tačiau oda gal net dar stipresnis moters ginklas. Žinoma, tik ne šiurkšti ar suskeldėjusi. Oda, tarsi vasariško vėjo prisilietimas. Oda, tarsi iš debesies pilantis plunksnų lietus. Oda, prie kurios atsitiktinai prisilietęs nepažįstamasis nepamirš to visą gyvenimą. Iššoks iš autobuso, mes žemėn dokumentų krūvą, nuleis akis nuo išmaniojo telefono ir viską pamiršęs leisis paskui… Štai apie kokią odą kalbame, kuomet turime omenyje mažutę paslaptį – kad mergaitiška oda gali daryti stebuklus.

„Kai mudu pirmą kartą susitikome, tu taip kvepėjai braškėmis, o tada prapliupo lietus“, – nesakykite, kad nenorėtumėte tokių žodžių girdėti gilų žiemos vakarą, kuomet su savo geriausiu gyvenimo draugu sėdėsite rastų trobelėje Viskonsino miškuose. Klausant tokių komplimentų nebaisu žiemą pasivaišinti ir šerbeto kokteiliu.

Skamba pernelyg viliojančiai, kad būtų tiesa? Bet tai ir yra tiesa. Merginų oda gali daryti stebuklus, jeigu tinkamai ja pasirūpinsi. O nepriekaištingai odos priežiūrai siūlome Drėkinamąjį šerbeto kremą su braškių ekstraktu, skirtą normaliai ir sausai odai.

Šis kremas – daugiau nei paprasta emulsija. Tai nauja tinklelio struktūra ir nepaprastai lengva konsistencija, dėl kurios kremas lengvai absorbuojamas. Gaminio sudėtyje gausu kruopščiai atrinktų veikliųjų medžiagų, vertingiausia iš jų – išskirtinis „Collistar NMF Complex“ medžiagų kompleksas, atkuriantis natūralią odos drėgmę. Šis kremas padeda odai nuolatos išlikti drėgnai. Naudojant kremą Jūsų oda atrodys švelnesnė ir gaivesnė. Elastingesnė ir gyvybingesnė. Tokios odos Jums nuoširdžiai linkime.

Viso ekrano užfiksavimas 2015.07.22 174538

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*