Ką dėvėti, jei nori atsidurti vasaros festivalių fotografų taikiklyje

Nenumaldomai artėja vienas iš laukiamiausių vasaros įvykių – muzikos festivalių startas. Tai ne tik ilgą istoriją turintis grandiozinis reiškinys. Kiekvieną vasarą į muzikos festivalius įvairiose pasaulio šalyse suplūsta tūkstančiai melomanų ar tiesiog nepaprastų ispūdžių ištroškusių jaunuolių.

parengė Sonata Grėbliūnaitė

Giliausios vasaros muzikos festivalių tradicijos priklauso JAV ir Anglijai, kur į tokius festivalius kaip „Woodstock“ ir „Glastonbury“, traukė ir tebetraukia šimtai tūkstančių žmonių. Vasaros muzikos festivaliai darosi vis populiaresni ir Lietuvoje, tad kaip atrodyti madingai ir nenublankti didžiulėje žmonių minioje? Štai keletas patarimų, padėsiančių kiekvienai merginai pavirsti vėjavaikišku, spindinčiu, žavesiu užburiančiu gėlių vaiku.

Gėlių karūna vienas ryškiausių festivalių akcentų. Tai ir nostalgiškas, hipiškas aksesuaras, ir šių dienų pop žvaigždių pamėgta stiliaus detalė. Dainininkė Lana Del Rey „Planeta Terra“ festivalyje taip pat buvo pasipuošusi masyviu gėlių vainiku.

1c82b2b54c2ed5c041c1f410d214d2b6

Vilkėdamos dabar itin populiarius trumpus šortukus ne tik madingai atrodysite, bet ir jausitės puikiai karštomis vasaros dienomis, kuomet kepina saulė.

d48644c5a729240f9d3cb4657296d4a9

Nereikėtų pamiršti patogios avalynės, kuri padės klampoti po purvą lietingomis dienomis. Puikus pasirinkimas festivalyje avėti „Hunter“ firmos ilgaaulius guminius botus arba „Timberland“ aulinukus.

ec6912c854d9bbac1317689154cd1bf9

Na ir žinoma, kaip vykti į muzikos festivalį be mėgstamiausios grupės ar atlikėjo marškinėlių? Su jais ne tik atrodysite originaliai, bet ir, tikėtina, susirasite naujų pažįstamų, turinčių panašų muzikinį skonį. O tai ir yra žaviausia festivalių galimybė – ištrūkti iš realybės, atsipalaiduoti, pajausti laisvę ir meilę kiekvienoje akimirkoje.

c55de99e5ded8660c488cad23ceeb0e8

 

Nereiktų pamiršti ir specialaus festivalio makiažo. Kuo drąsiau – tuo geriau. Nuo laikinų tatuiruočių ant veido iki ryškių plunksninių priklijuojamų blakstienų. Tiesa, bijančios eksperimentuoti gali išsisukti ir tik su ryškiu lūpdažiu. Puikiai tiks Make Up For Ever lūpų lakas! Šis produktas tiesiog idealus vasarai. Lūpų lakas išlieka net 5 valandas!

COMPO PACKSHOT_A4 PRINTING TYPE_00021894


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*