Blogerė Julija: tušas, vertas pono Tobulojo titulo

Grožio Naujienų komanda pristato blogerę Juliją! Ši aistringa kosmetikos mylėtoja nuo pat šviesių savo garbanų iki pat spalvingų kojų nagų galiukų rekomendacijose bei apžvalgose aprašo savo kosmetines klajones, ieškant įdomių, grožiui ir sveikatai naudingų kosmetikos priemonių. 

Šiandien Julija dalijasi įžvalgomis apie naująjį Bourjois Volume Glamour Push Up tušą.

Julija_foto

Bonjour, brangiosios!!! Šiandien mano kosmetinės klajonės driekiasi iki bene romantiškiausios pasaulio valstybės, kuri pelnytai galėtų būti vadinama subtilaus grožio ir amžinos elegancijos šalimi. Turbūt sutiksite, kad nukeliauti (nebūtinai tiesiogine šio žodžio prasme) į Prancūziją trokštame visos.

Todėl kuomet mūsų rankose atsiduria dar vienas kosmetikos stebuklas su užrašu „Made in France“ širdis nevalingai suvirpa. Juolab, kad šioje šalyje pagamintos kosmetikos kerai pradeda skleistis vos pažvelgus į prancūziška dvasia alsuojančią pakuotę. Šįkart ir vėl nesugebėjau atsispirti vienai didžiausių savo kosmetinių silpnybių (po batų ir rankinių, aišku) išbandyti naująjį BOURJOIS blakstienų tušą VOLUME GLAMOUR PUSH UP. Kitaip negu su kitomis silpnybėmis, naujojo blakstienų tušo bandymas – tai labai atsakinga užduotis arba netgi misija (tikiuosi, kad įmanoma) ieškant to vienintelio ir nepakartojamo pono TOBULOJO, kuris it mostelėjus stebuklinga burtų lazdele (aka tušo šepetėliu) pavers mūsų blakstienas ilgomis, storomis, riestomis, o žvilgsnį žaismingu, išraiškingu ir be abejo, gundančiu. Taigi ar šis naujas BOURJOIS gražuolis pasirodė vertas pono TOBULOJO titulo skaitykite žemiau :)

bourjois

Kiek pamenu savo BOURJOIS’inę draugystę – esu ištikima bei ilgametė šios kompanijos gerbėja: bandžiau tiek veido priežiūros, tiek dekoratyvinę kosmetiką. Viena šios kompanijos stipriųjų pusių – blakstienų tušai – visuomet puikiai susitvarkydavo būtent su man labiausiai aktualiomis savybėmis – apimtimi ir spalva. Niekas taip neišryškina mėlynų akių grožio ir gylio kaip juodut juodutėlis blakstienas tankinantis tušas. Be to, man ypač patiko šio BOURJOIS tušo patobulinta pakuotės forma (panašią formą jau yra turėję kiti šios firmos tušai) – vintažinį stiklinį indelį primenanti grakšti damutė su gundančiais apvalumais, kurią be galo patogu ir malonu laikyti rankoje :)

Šepetėlis taip pat dvelkiantis klasika – gana kietas spiralės formos, su skirtingo dydžio šereliais – užtenka vienu mostu užgriebti ir tolygiai nudažysite visas viršutines blakstienas. Taipogi skirtingai negu kitų mano bandytų, šiuo BOURJOIS šepetėliu labai patogu netepliojant dengti apatines blakstienas. Tiesa pasakius, mano kosmetikos mylėtojos širdis labiau linksta būtent prie seno tipo tušo šepetėlių. Silikoninė mada nors ir atkakliai bandė, bet visgi manęs nesuviliojo. Šiuo klausimu esu senamadiška: jeigu ant tušo šepetėlio nebus storo tušo sluoksnio, jis nesugebės suteikti blakstienoms nei trokštamos apimties, nei ilgio. Nors šis BOURJOIS blakstienų tušas ilgina, storina, tobulai atskiria ir kaip skelbia jo PUSH UP pavadinimas- pakelia blakstienas. Stipriąja jo puse išskirčiau būtent apimtį.

Ši BOURJOIS naujiena turėtų patikti dabar madingų sulipusių „lėlės efekto“ blakstienų šalininkėms, nes sluoksniuojant tušą daugiau negu 2 kartus, jis pradeda be galo žavingai jas lipdyti. Tušas ne tik puikiai išsilaiko visą savo „darbo dieną“, bet ir atrodo natūraliai ir neapsunkina blakstienų. Kas dar labai mane „papirko“ – tai lengvas, pastangų nereikalaujantis ir greitas šio tušo valymas (kas labai aktualu vasarą). Taigi mano griežtasis kosmetikos mylėtojos verdiktas: BOURJOIS VOLUME GLAMOUR PUSH UP vienareikšmiškai tobuliausias iki šiol mano bandytas blakstienų tušas – nuo pat pakuotės iki savo savybių – sodri juoda blakstienų spalva ir natūraliai atrodanti bei ilgai išliekanti jų apimtis.

Daugiau Julijos apžvalgų, pamąstymų, diskusijų galite rasti ČIA.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*