Kaip teisingai degintis saulėje?

Jau tuoj galėsime paplūdimyje mėgautis šiltais saulės spinduliais! Juk rusvas, sveikai įdegęs kūnas tiesiog asocijuojasi su nerūpestinga vasara. Bet tik nesuklyskite! Saulė gali būti ne tik maloni.

Būtent dėl to eidama degintis tiesiog privalai pasiimti kremą nuo ultravioletinių saulės spindulių. Vis dėlto daugelis moterų nemoka tinkamai išsitepti kremu ir skundžiasi, jog jis neefektyvus. Grožio naujienos pateikia pagrindines deginimosi su nuo saulės kremu klaidas:

1. Tepate nepakankamą kiekį kremo. Kad ir kaip absurdiškai tai skambėtų! Juk dažnai kremą tepate netolygiai: ant rankų ir kojų daugiau, o ant nugaros kur kas mažiau. Tai viena pagrindinių klaidų bei priežasčių, kodėl įdegate nelygiai.

landscape-1431380741-landscape-1431361478-sunscreen-mistakes-1

2. Ignoruojate kremą nuo saulės, kuomet esate kambaryje. Iš tiesų neįtikėtina, bet jūsų oda gali nukentėti ir saulei šviečiant pro langus. Tai itin aktualu vykstant automobiliu į kelionę, kuomet saulė ryškiai tvieskia tiesiai į akis.

3. Netepate kremo po drabužiais. Vykstate į ekskursiją arba poilsiaudamos nusprendžiate pasivaikščioti mieste ir manote, jog užteks kremu greit patepti nuogas rangas bei kojas. Klystate! Ultravioletiniai saulės spinduliai gali odą deginti ir per drabužius.

Grožio naujienos pataria pasirinkti tinkamą kremą nuo saulės ir puikiai nuteikiančiomis saulės voniomis mėgautis atsakingai. Jei jau vis tik nudegėte saulėje rekomenduojame nedelsiant naudoti šio sezono naujieną Kolastyna raminamąjį balzamą po deginimosi. Jo sudėtyje esantis pantenolis drėkina ir sušvelnina sudirginimo dėl ilgalaikio buvimo saulėje poveikį. Alantoinas skatina ląstelių regeneraciją ir atkūrimą, ypač po UV spindulių poveikio.

P113_KOL-EX-AFTER-SUN-SOS-BALM-150ML


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*