5 garsenybių plaukų pokyčiai

Kai kurios Holivudo garsenybės garsėja įspūdingomis įvaizdžio transformacijomis. Kalba eina ne apie klasikinį šviesiaplaukės virtimą brunete. Įžymybės pasiryžta kur kas drastiškesniems pokyčiams.

Grožio naujienos pateikia ekstremaliausių garsenybių plaukų pokyčių sąrašą:

1. Dainininkė Kesha išdrįso paaukoti savo šviesius plaukus. Dabar ji puikuojasi gelsvai žaliomis garbanomis.

VOLUME_GLAMOUR_PUSH_UP_WATERPROOF

2. Skandalingoji Miley Cyrus platininius plaukus iškeitė į sidabro spalvą.

gty_miley_cyrus_150505

 

3. Serialo Didysis Sprogimas žvaigždė Kaley Cuoco-Sweeting panoro plaukus nusidažyti šviesiai rožine spalva.

gty_kaley_cuoco_sweeting_150430

 

4. Dainininkė ir aktorė Hilar Duff jau spėjo pamėgti spalvotus plaukus. Šį kartą šviesiai melsvus ji pakeitė į sodriai purpurinius.

gallery-1429561737-hilary

5. Realybės šou Keeping Up With The Kardashians žvaigždutė Kylie Jenner taip pat pamėgo pokyčius. Jaunoji garsenybė tamsius plaukus iškeitė į kramtomos gumos rožinę.

cos_kylie

Grožio naujienos perspėja susižavėjusias, jog toks drastiškas plaukų dažymas gali pakenkti pačiai plauko struktūrai. Kad taip neatsitiktų rekomenduojame Natural Vital Stiprinamąjį šampūną. Jo sudėtyje yra granatų ir ženšenio. Granatų ekstrakte gausu vitaminų, amino rūgščių, vitaminai A, C ir E bei mineralų. Nuo seno naudojamas apsisaugoti nuo oksidacinio poveikio. Ženšenio šaknų ekstrakte gausu natūralių saponinų, polisacharidų, baltymų ir vitaminų, kurie užtikrina šampūno stiprinamąsias, gaivinamąsias ir minštinamąsias savybes.

Picture1

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*