Kokios spalvos nagus rinktis pavasarį?

Šį sezoną garsiausi stilistai ir mados specialistai rekomenduoja atkreipti dėmesį į manikiūrą. Pats optimaliausias pasirinkimas – ryškios spalvos.

Pavasarį geriausia rinktis raudoną ir mėlyną. Šios spalvos idealiai tiks prie tamsių, pilkų atspalvių. Merginoms, kurios puse savo garderobo dedikavusios amžinajai juodai, tai puiki idėja kiek pagyvinti savo išvaizdą.

4e699e7d7b749cfc08b60e9ac5c6ae48

Kalbant apie juodą nagų laką, reikia pripažinti, kad toks manikiūras labiau tiktų prie šviesesnių rūbų. Gal kiek paradoksalu, bet lengvučiai balti rūbeliai atrodo dar geriau, kuomet ir kojų ir rangų nagai juodos spalvos.

DSC_0062_kleiner

Nemėgstančioms eksperimentuoti geriausia rinktis amžinas pastelines spalvas, kurios dera prie absoliučiai visko. Pavasarį geriausia rinktis švelniai rožinę, persikinę.

Tenka pripažinti, kad naujoji Rimmel nagų lakų 60 sec kolekcija stebina puikiais atpalviais. Negana to, užtenka vos vieno potepio – ideali spalva ir tvirtas pagrindas. Beje sudėtyje yra arganų aliejaus, kuris drėkina nagus. Nagų lakas išdžiūva super greitai, vos per minutę!

RIMMEL-60-Seconds-Super-Shine-nagu-lakas-8ml


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*